• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa sendromu!!

bilinmeyen92

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
66
20
8
32
Yeni sezeryanla dogum yaptim 17 gun oldu.Esim konyada ben annemin yaninda kaliyorum.Eaim hafta sonlari gelip gidiyor.Dun esimin ailesi evi taşıdı esim tutturmus bu hafta annemlere gitcez annem bizim kalcagimiz odayi yerlestirsin diyor ama gel gor ki daha kabizlik sorunum gecmedi annen bana corba hazirlayabilcek mi bize bakabilcek mi tasinma telasinda dedim . Kayinvalidem normalde hic yemek yapmaz lojmanda lokantadan yerler.Sen kalkip yaparsin oda yerlesmediyse bile yerlestirirsin dedi.bende dedim oyle gelin varsa birde bizim eve gonder dedim oyle deyince var oyle gelin cok dedi telefonu yuzume kapatti.Ne yapmaliyim sizce. Bir de bu arada bugug kayinvalidemi aradim anne yasin bizi getirmeyi dusunuyor da evi toparlayabildin mi diye o da haftaya gelseniz daha iyi olur dedi ne yapacagimi sasirdim

Ben 15 günlük lohusayken kendi evimi taşıdım dublex eve hem de yardım almadan. Kayınvalidene de yazık haftaya gelin demiş rezil olmaman için.Eşine annen haftaya gelin dedi dersin gitmezsiniz,gidince de sırf ondan hizmet beklemeyip biraz yardımcı olursun belki.Bir çorba da yapabilirsin zannımca.

Ay bu kocalar!! 17 gunluk lohusa kadina is yaptirtacak kocaya bak bukadarda olmaz. Bende hamileyken baya cektim simdi yeni dogum yaptim 2 gun oldu bakalim lohisalikta nasil olacak beyfendi.

Çok güzel cevap vermişsiniz, bi insana lohusa döneminde anlayış gösterilmeyecek bi çorba yapılmayacaksa ne zaman anlayış gösterilecek acaba

Ne hatunlar var ya :) ben nerdeyse 2ay yemegimi yapamadim. ki normal dogum yapmistim. agrilarim cocugun durmamasi uykusuzluk vs. helal diyorum yapabilenlere.. Yalniz bence ne olursa olsun sezeryan olmus biri agir isler yapmamali Allah korusun dikisleri acilmasin.

Yeni sezeryanla dogum yaptim 17 gun oldu.Esim konyada ben annemin yaninda kaliyorum.Eaim hafta sonlari gelip gidiyor.Dun esimin ailesi evi taşıdı esim tutturmus bu hafta annemlere gitcez annem bizim kalcagimiz odayi yerlestirsin diyor ama gel gor ki daha kabizlik sorunum gecmedi annen bana corba hazirlayabilcek mi bize bakabilcek mi tasinma telasinda dedim . Kayinvalidem normalde hic yemek yapmaz lojmanda lokantadan yerler.Sen kalkip yaparsin oda yerlesmediyse bile yerlestirirsin dedi.bende dedim oyle gelin varsa birde bizim eve gonder dedim oyle deyince var oyle gelin cok dedi telefonu yuzume kapatti.Ne yapmaliyim sizce. Bir de bu arada bugug kayinvalidemi aradim anne yasin bizi getirmeyi dusunuyor da evi toparlayabildin mi diye o da haftaya gelseniz daha iyi olur dedi ne yapacagimi sasirdim
Gitme!

Sağlık durumunuzu bilmediğim için eleştirmek istemiyorum. Çorba bile yapamayacak kadar kötüyseniz diyecek bir şey yok.

ben esleri anlayamıyorum ya sartmı gidilmesi 17 gun olmus dogum yapalı ustelik sezeryan bide sen yaparsın corbayı odayı yerlestirirsin diyor kıyamaması lazım size en azından sizin kendinizi iyi hissettiginiz zamana kadar sizden is beklememek lazım

şu erkeklerin, başka kadınlarla mukayeseleri yokmu beni çıldırtıyor...
sağlık durumunuzu bilemiyorum ama, bir çorba yapabilirsiniz gibime geldi.
kv de zaten haftaya gelin demiş bunu eşinize söyleyin ve 1 haftaya kadar iyice toparlanmış olursunuz.

Erkekler ozellikle ilk cocukta cocuk dogunca bocaliyo bence. Benim esimde degismisti. galiba basta onlara saka gibi geliyo dogunca anliyorlar ve sorumluluk duygusundan bocaliyorlar.

Eşin çok bencil.. Sen daha 17 günlük lohusa iken, sana ev mi? taşıttıracak. Evde iş ve yemek mi?
Asıl senin, bakıma ihtiyacın var. Sakın gitme.. Taşınan, nakliye tutsun..

Aynen oyle ve ayrietten cocugum sarilik oldu her saat basi emiriyorum cok yiprandim gece uyku yok gunduz uyku yok stres bi dunya hastaneye yatcak mi diye.

Ben 15 günlük lohusayken kendi evimi taşıdım dublex eve hem de yardım almadan. Kayınvalidene de yazık haftaya gelin demiş rezil olmaman için.Eşine annen haftaya gelin dedi dersin gitmezsiniz,gidince de sırf ondan hizmet beklemeyip biraz yardımcı olursun belki.Bir çorba da yapabilirsin zannımca.
Dikislerim iltihap kapti lavobaya bile zor zor godiyorum annemden destek alarak

Dikislerim iltihap kapti lavobaya bile zor zor godiyorum annemden destek alarak
17 gunluk sezeryan ve tuvalete yardimla gidiyorum diyorsun normal hayatina donmus olman gerekirdi. iltihaplanma olduysa baticon al ve pansuman yap bak hemen duzelir. hatta kagit havluya ince bir sekilde dok baticonu ve oraya koy iltihabi nasil cekiyor.
Gitme meselesine gelince anneni aradim haftaya gelin diyor o oyle deeken ben simdi nasil gideyim kadin resmen gelme demek istedi dersin.

Sevda cicegim soyledim burnunun dikine gidiyor.Bu hafta gormeye gelmiycem diyor.haftaya oglumu temelli gorcem seni gormesem de olur diyor.Dogum oncesi zaten bosanma evresindeydik.Anneye denilir mi bu .Zaten psikolojim alt ust dayanamiyorum

Sevda cicegim soyledim burnunun dikine gidiyor.Bu hafta gormeye gelmiycem diyor.haftaya oglumu temelli gorcem seni gormesem de olur diyor.Dogum oncesi zaten bosanma evresindeydik.Anneye denilir mi bu .Zaten psikolojim alt ust dayanamiyorum
Ee o zaman birak haftaya gelsin. Farzet ki isinden dolayi gelemiyor sende kafani dinler toparlanirsin hem.

Back
X