• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa sendromu!!

Yeni sezeryanla dogum yaptim 17 gun oldu.Esim konyada ben annemin yaninda kaliyorum.Eaim hafta sonlari gelip gidiyor.Dun esimin ailesi evi taşıdı esim tutturmus bu hafta annemlere gitcez annem bizim kalcagimiz odayi yerlestirsin diyor ama gel gor ki daha kabizlik sorunum gecmedi annen bana corba hazirlayabilcek mi bize bakabilcek mi tasinma telasinda dedim . Kayinvalidem normalde hic yemek yapmaz lojmanda lokantadan yerler.Sen kalkip yaparsin oda yerlesmediyse bile yerlestirirsin dedi.bende dedim oyle gelin varsa birde bizim eve gonder dedim oyle deyince var oyle gelin cok dedi telefonu yuzume kapatti.Ne yapmaliyim sizce. Bir de bu arada bugug kayinvalidemi aradim anne yasin bizi getirmeyi dusunuyor da evi toparlayabildin mi diye o da haftaya gelseniz daha iyi olur dedi ne yapacagimi sasirdim
Ya cnm benim bi arkdsm var dogum yaptı normaldi gerci 2.gun kalktı ev işi yaptı o kdr uzuldum ki ben nazlıyımdr 1 ay yatarım heralde o kızın naz yapcak kimsesi de yok ne blm biraz kalkablrsen ayaga sanki daha ii olur diye dusundm nasıl rahat olcaksan orda kal yani gtme zorunlulugun yok

Kocanız ruh hastası mı? Daha kırkı çıkmamış iki hafta önce Doğum yapmış lohusa karısını anasının evine gönderip iş yaptıracak ?!

Çok sinir oldum. Gerekirse kıyametleri koparın lohusayım ben psikolojim bozuk deyin yine gitmeyin
çirkeflik yapın cidden. Kriz geçirin kendinizi yerlere atın
Sizin kocanız bunu hak ediyor ve ancaböyle yola gelir bir dahada anneme gidelim lafını doyamazsınız :)
Tabii önce konuşmayı deneyin umarım sizi anlar
Ama net gitmeyeceğinizi söyleyin kararlı olun
Kocanız size anlayış göstermek zorunda

Gittim ama is yapmadim.Ustune ac bu cocuuk diye agzina bi anda 160 cc lik mamayi dayadilar gaz cikaramadik.Sinirlerim bozuk bi haldeyim.Esim ailem sana sutun yok demiyor diye gonlumu yapmaya calisiyor ama her saniye ailesi yeni birsey cikariyor ama bu beni cildirttiyor esim her lafsoylediklerinde yanima gelip gönlümü yapmaya calisiyo ve her saniye onlara kinim artiyo.

Aynen oyle ve ayrietten cocugum sarilik oldu her saat basi emiriyorum cok yiprandim gece uyku yok gunduz uyku yok stres bi dunya hastaneye yatcak mi diye.
Canım o konu da hiç stres yapma benim oğlum da yattı bir gece sarılık yüzünden ışına tutup veriyorlar ilk bebeğinse çok stres yaparsın ama yapma en azından bu konu da diye yazıyorum

Eşin hep boyle miydi ? halden anlamaz biri miydi?bir de sen sıkı canlı biri olarak bilinir misin?eğer öyleyse böyle günlerde bile beklenti içinde oluyorlar :KK51:

Gittim ama is yapmadim.Ustune ac bu cocuuk diye agzina bi anda 160 cc lik mamayi dayadilar gaz cikaramadik.Sinirlerim bozuk bi haldeyim.Esim ailem sana sutun yok demiyor diye gonlumu yapmaya calisiyor ama her saniye ailesi yeni birsey cikariyor ama bu beni cildirttiyor esim her lafsoylediklerinde yanima gelip gönlümü yapmaya calisiyo ve her saniye onlara kinim artiyo.
niye sözünü yedin ki?
şimdi daha çok stres yaşayacaksın.

Keşke kararlı olmaydınız gitmeseydiniz
Lohusa kadınsınız sinirinizi bozmuş
Neyse gitmişsiniz artık ne desek boş

Eşin hep boyle miydi ? halden anlamaz biri miydi?bir de sen sıkı canlı biri olarak bilinir misin?eğer öyleyse böyle günlerde bile beklenti içinde oluyorlar :KK51:
Erkekde olsa biraz vicdan olur ya insan Yeni Doğum yapmış karısını gönderir mi annesinin evine emirvaki bir şekilde
Her erkek anlayışlı değil işte. Ama konu sahibinin sessizliğinden dolayı
Eli maşalı bir karısı olsa görürdü o adam anasının evine götürebiliyor mu zorla.

Erkekde olsa biraz vicdan olur ya insan Yeni Doğum yapmış karısını gönderir mi annesinin evine emirvaki bir şekilde
Her erkek anlayışlı değil işte. Ama konu sahibinin sessizliğinden dolayı
Eli maşalı bir karısı olsa görürdü o adam anasının evine götürebiliyor mu zorla.
Goturdu ama pisman oldu Sessiz bi yapim var ama isimi alttan alttan götürür hallederim Esim ailesinin yaninda pasif kalir ama gonlumu yapmasini bilir

Back
X