lohusa teri

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
selam hanımlar
doğum yapalı tam 3 ay oldu deli gibi terliyorum emzirirken daha çok terliyorum
hava serin bile olsa
bu normal mi ? ne yapmam lazım ? dr a gideyimmi bi tavsiyesi olan var mı??

selam hanımlar
doğum yapalı tam 3 ay oldu deli gibi terliyorum emzirirken daha çok terliyorum
hava serin bile olsa
bu normal mi ? ne yapmam lazım ? dr a gideyimmi bi tavsiyesi olan var mı??

Ne güzel işte zayıflarsın. Kiloluysan tabii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 2 ay emzirebildim sadece ve emzirmeye başladığımdan beri çok fazla terliyodum heleki gece bacaklarım göğsüm sırılsıklam kalkıyodum baloncuk baloncuk ter birikiyodu resmen ama geçmiyor kolay kolay arkadaşımdada vardı onunkide 4-5 ay devam etmiş sanırım çekeceksin

Cok normal bi durum, emzirmek cok kalori harcatan bir aktivite. Bol bol yikanin bunun disinda yapacak birsey yok bence.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

canin ya anliyorumseni.bende dogum yspali 2ay oldu.coook terliyorum oysa hic trrlemeyrn biriydim.bikdim valla.bebekden dus almays da vakit olmuya(((

kizlar size sunu soyliyim ben dogumdan sonra nerdeyse 1 sene boyunca hep terledim. Ilk zamanlar gece kalkip pijama degistiriyordum 2 defa ama zamanla azaldi. simdi yeni yeni gecti. ama yinede arada cok olmasada geceleri terliyorum. Hamileyken ve hamile kalmadan once geceleri hic terlemiyen biriydim.

gunduzleri bebebegim uyudugu an hemen banyoya girerdim.

ben de normalde nerdeyse hiç terlemezdim. bebeğim 7 aylık oldu hala çok terliyorum. ilk çocuğumda bu kadar olmamıştı. çok terlemekten midir bilmem doğum kilolarını hiç spor ve diyet yapmadan hemen verdim

Annemde geceleri çok terlerdi.Vitaminsizlikdenmiş.Acaba lohusalarınki de hamilelikde bebek vücuttan besin çektiği için olabilirmi

Cnm ogunler aklima geldi bende cok terlerdm ama aldgm kilolar faxlasyla gtti cok zor bi durum du amaa cokskr atlttk gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…