Lohusa ya giderken tatlı veya tuzlu ve götürülr , ACİL

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
Kızlar komşum yeni doğurdu , bildigim kadarıyla biseyler götürülür baştan sonra hediye götürülcekse götürülür , içimden de geldi :) ben revani düşünüyorum ama

Kızlar komşum yeni doğurdu , bildigim kadarıyla biseyler götürülür baştan sonra hediye götürülcekse götürülür , içimden de geldi :) ben revani düşünüyorum ama

Hastaneye mi götüreceksiniz? Hiç duymadım ben.

Valla bebeğe hediye götürülür de lohusaya özel duymadım daha önce hiç. Lohusaya da işte filan alınır benim bildiğim.
Ama bi kombin yapıp hem çiçek hem tatlı götürebilirsiniz. Bonnyfood gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk defa duydum

Ben mümkünse balayı kurabiyesi istiyorum

ayy ilk defa duydum baktım resimlerine kekimsi gibi bişey sanırım yumuşak... aslında mantıklı biliyomusun loğusaya yiyecek götürmek, eee hem gelen giden olur onlara ikram edilir hemde o işlerle uğraşmaz evdekiler. Mantıklı

kurbaa var ya bir de tatmalısın, nasıl güzel bişi böyle nutellalı fln ayyyyyyyy canım cekti Dur ben yakınlarıma söylim de bana da bişiler hazırlasınlar

revaninin yanına iki kutu da meyve suyu aldınız mı gayet güzel olur

Yok eve goturucem kizlar , burda komsular yakin akrabaglar bastan bi gecmis olsuna gelirler bi nevi karsilarlar , aynen kucukkurbag o niyetle tamamen bebek telasi zaten bide gelende oluyo

Yok eve goturucem kizlar , burda komsular yakin akrabaglar bastan bi gecmis olsuna gelirler bi nevi karsilarlar , aynen kucukkurbag o niyetle tamamen bebek telasi zaten bide gelende oluyo

Revani bence de olabilir, tuzlu olarak da paçanga böreği olabilir.

Revani olmaz bence kurabiye yapıp götürün ya da bir kek hem ikramı, hem saklaması kolay..

Kısır yapıp götürmeniz iyi olur. Malum bulgur sütü arttırır. Ama acı ve ekşi koymayın bebiş pişik olmasın.

ilaydahey,
eve götürüyorsanız tatlı veya tuzlu kurabiye tarzı daha uygun olur, poğaça da yapabilirsiniz, hem ikramlık olur gelenlere

evet hem ikramlık olsun istedım ,doğru kurabiyede olur aslında ,işte revaniyi serbetli loğusaya yarasın diye ilk aklıma geldi

Kısır yapıp götürmeniz iyi olur. Malum bulgur sütü arttırır. Ama acı ve ekşi koymayın bebiş pişik olmasın.

ayy ben işte öyle şeyleri yapamıyorum ama canım istedi bak şimdi çok güzel yerim ama ,revaniyide eşim sever yapa yapa ustalaştım yoksa çokta bişey bilmem

Koni sahibini tebrik ederim. Lohusaya bir tas corba da gotursen makbule gecer inan. Gelen giden oluyor cocugun kirki çıksın annesi iyilessin birbirleriyle gecirsinler ilk gunleri demiyor kimse. Herkes resmen oturmaya geliyor. Gelene ikam edebilecegi minik kurabiyeler ya da topkek tarzi seyler olabilir. Aciktikca atistirabilecegi pogacalar olur . Ilk bebekte ikram hazirlamaktan dinlenememistim bebek uyuyordu ben mutfaga giriyordum. Bu defa hic kasmadim genelde hazir bir seyler koydum ki iki cocukla mümkün değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…