İki gun sonra. Acir zannediyosun ama acimiyoNormal doğum yapanlar lohusalığınız bittikten sonra ne zaman ilişkiye girebildiniz ? Canınızın yandığı oldumu? Cvb istiyorum
sonunda Bi kişi cvb yazdı teşekkürler canım güven verdin banaİki gun sonra. Acir zannediyosun ama acimiyo
ewet daa da yazan olsa da içim Bi rahatlasa yemin olsun bugün 44. Gün aklım çıkıyor korkuyorum ilk defa kendimi sindirmem lazım rahatlamam lazımBende merak ediyorumkeske anneler cevap yazsa
afedersin açık konuşayım bu sefer ben istesem bile eşim yorgunum diyor bakalım bugün ne olacak44 gun olmus. Sanki artik deneyebilirsin gibi geldi bana canim
Cogu yeni dogum yapan kadin ayni sorunu yasiyor sanirim burda cok okudum cunku. Zamanla eski duzene doner herhaldeafedersin açık konuşayım bu sefer ben istesem bile eşim yorgunum diyor bakalım bugün ne olacak
walla doğruyu söylemek gerekirse ben hala girmedim elimde yanaşmadığı için sıkıntı yok ama velakin bugun 6. Gün :/41. Günü girmiştik evet çok acıdı haliyle yaniii
zamanla derken ne kadar sure meselaCogu yeni dogum yapan kadin ayni sorunu yasiyor sanirim burda cok okudum cunku. Zamanla eski duzene doner herhalde
Bilmiyorum cunku ilk hamileligimzamanla derken ne kadar sure mesela
40 gün lohusa surdu bugüne kadarda ilişkiye girmedimBilmiyorum cunku ilk hamileligim
Senin 40 kusur gun mu oldu 6 gun mu? Anlamadim canim
vala halaa girmedim eşim cnn yanar birazda zaman diyor ben ısrarlada isteyince neymişte duş almaya eriniyormuşda ramazandan sonraNasil ya tekrar aciyor mu iliskiye girince ama orasi genisliyo cnm sonucta
Cok mu istiyor canin canm sabir et sendevala halaa girmedim eşim cnn yanar birazda zaman diyor ben ısrarlada isteyince neymişte duş almaya eriniyormuşda ramazandan sonra
Allahtan sabırlı birisiyim o zmn o benden isteyince bende naz yapayımCok mu istiyor canin canm sabir et sende
Canim zor ya istekli olinca insan dayanamiyor kiAllahtan sabırlı birisiyim o zmn o benden isteyince bende naz yapayım
ya hiç sorma 3 gün önce ben uyurken yanıma geldi az acıma oldu ama korkumu sonradan yendimCanim zor ya istekli olinca insan dayanamiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?