Merhabalar hanımlar, herkese iyi haftasonları..
Dün ben yazmıştım uzun uzun bir şeyler ama tak net gitti ve bi daha yazmaya erindim
Onun dışında, ara ara gelip okuyorum ama insan hep yazma modunda olmuyor maalesef.
Bizim hareketliliğimize ben artık inanamıyorum, fır fır dönmeler..parmakla incelemeler..tutunup kalkmalar.. Maşallah kuzuya
İyi çok şükür genel olarak, dün aksam yine günümüz vardı ama benim gitmemle gelmem bir oldu. Bizim hanım uyumuyor başka yerlerde. Birde herkesin 3-4 yaş çocukları evi savaş alanına çevirdiler iyice huysuzlandı. Eşiminde maçı vardı ve ben mecburen eve döndüm o bağırmalarına dayanamayıp. Biz bu bebeleri çok mu konfora alıştırıyoruz bilmiyorum ki

aman yatarken sessizlik kalkarken sesszilik. İnanın bizim kız, dışardan gelen anons sesine, ezan sesine bile uyanır oldu.
Muhtemelen pazartesi kızamık aşımız var ama ebe hanım hala aramadı. biz aramasak arayacakları yok ya deli oluyorum
Canımcım geçen bir yazı okudum diyor ki; eğer çocugunuza yetemediğinizi ve çok huysuz olduğunu düşünüyorsanız ama bir kardeş yapın! Evet yanlış duymadın, çocuklar hep annelerini görmekten farklı insanları görememektende çok sıkılır ve huysuzlanırlarmış. Bu yeni anne olan bizler için geçerli değil belki şuan ama aklıma geldi nedense

Yine de ben arayı çok açmamayı düşünüyorum hayırlısıyla bakalım. Allah doğru zamanı nasip eylesin. Ve ben uyuşuk pasif bir bebek olmasındansa hareketli olmasını her zaman tercih ederim. Mutsuz bir bebek olması hareketli olması demek değil tabi. Mutlu ve hareketli bebek tercihimdir.
Bence de canımcım kızın keşfetmek istiyor. İnan bizim kız öyle şeylerle ilgileniyor ki uzaktan takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor. Evi inceliyor, dokunuyor, odalara girip çıkıyor, sesimi duyup geliyor, yapma dersem geri dönüyor..Çekip düşürebileceği ve kendine zarar verebileceği şeyleri ortada bırakmazsan yürüteç tehlike oluşturmaz. Bide yürüteçten düşenleri duydum o nasıl mümkün olur bilmiyorum Allah esirgesin. Bu saatten sonra belki biraz alışma süreci yaşar ama sonra hoşuna gidip seni biraz rahat bırakabilir. Ve artık ayaklarının dibinde dolanır

Zaten uzun süre kullanamaz, inş erken yürürse; sen bilirsin yani ama ben 6 aydan beri kullandığımız için çok faydasını gördüm diyebilirim.