- 6 Nisan 2010
- 506
- 254
- 323
- Konu Sahibi sekerciiik
- #2.261
Merhaba kızlar nasılsınız? Melekleriniz nasıl napıyolar
Görünmüyosunuz nezamandandır kimse pek girmiyo
Roacım naptın bakıcı işini karar verebildin mi?
Biz yine büyük huysuzluk dönemine girdik. Yeni dişimiz geliyo galiba. Emeklemeye başladığındandır da uyutmak cok cok zorlaştı. Yatırmaya calışırken durmuyo yerinde,huysuzluk yapıyo ve uyumuyo.
Merhaba canımcım, vaktinde cevap yazamadım özür dilerim.
Yaklaşık yarım saat sonra ilk bakıcı adayımız gelecek. Aslında dün evine gittik ama bugünde buraya gelecek. Pek olumlu değilim ama hayırlısı.
Tabi inanılmaz gerginim, onu evindeyken; bu insanlar mı artık kızımla olacak diye düşündüm ve baya duygulandım.
Evladına kendi bakabilen anneler, hem siz hem de evlatlarınız o kadar şanslısınız ki...
Evet benimde 10 aydır evde olduğum süre içinde çileden çıktığım, tahammül edemediğim, kendimi oldukça pasif hissettiğim, eşime sardığım zamanlar oldu. Ama yine evladınla geçireceginiz her dakikaya değer.
Bizim yanımızda kızım öyle huzurlu oynuyor ki, sesler çıkarıyor dolaşıyor. Ama ya başka birinin yanında?
Henüz bu fikre alışamadım maalesef.
Son günlerimizi yaşadığım için kızımla, çok hareketli olmasının ve yemek yememesinin gözümde pek kıymeti yok.
Ama gerçekten hiçbir şey yemek istemiyor. Öyle bir yemek yiyoruz ki, banyoya sok yıka, o derece. ben mi beceremiyorum acaba.
ve çok hareketli, görenler "senin kızın gözü açılmış, işin zor" filan diyor daha çok canım ssıkılıyor.
Benden böyle haberler annler. öpüyorum sizi ve bebecikleri..