- Konu Sahibi sekerciiik
- #2.341
slm kızlar nerelerdesiniz nasılsınız
ben hala bildiğiniz gibiyim, irem sultanla uğraşıyorum. bir hafta iyiysek bir hafta hastayız maalesef. 3 gündür ateşi vardı biraz en son bu sabah 39 dereceyi gördük ama evde düşürmeyi başardık çok şükür.
kızımın nefes rahatsızlığını hatırlarsınız, nedeni belli oldu gibi. son yaptırdığımız test sonuçlarımız çıktı, yumurta süt ve süt ürünlerine alerjimiz varmış. deride döküntü kızarma kakada mukuslu yapı ya da hırıltılı nefesle belli edermiş kendini. bizimki de hırıltılı nefes alıyordu zaten, her seferinde bronşiyolit dendi, hatta astım bile dendi ama sebebimiz belli oldu çok şükür. şimdi dr. kontrolünü bekliyorum, bir rejim listesi verecek sanırım neye ne derece alerjisi varsa artık
iyi olduğumuz zaman keyfi gayet yerinde maaşallah, gülüyor oynuyor, koşuyor pire gibi birden yok oluyor ortalıktan
babasına pepe nin baba şarkısını söylemeye başladı kuzum, sürekli bir şeyler anlatıyor, derdini anlatabiliyor artık. neresi ağrıyorsa elini oraya götürüp acıyo diyor. kapı çaldığı zaman geeel diye içerden komut veriyor hanımefendi
uykumuzda yeniden düzene girdi çok şükür. hiç yükü kalmadı yavrumun, kendi kendine oynuyor vakit geçirmeyi biliyor, sözde bana kitap okuyor eline alıp
sık rahatsızlanan bir bebek olmasa 2. çocuğu düşünürdüm bu aralar ama işte olmuyor
sanırım bu rahatsızlıklar yüzünden kilo alamıyor bir türlü, anca boya veriyor maaşallah
genel olarak biz böyleyiz, sizde geldiğinizde kuzularımdan haber verin, merak ediyorum hepinizi 

ben hala bildiğiniz gibiyim, irem sultanla uğraşıyorum. bir hafta iyiysek bir hafta hastayız maalesef. 3 gündür ateşi vardı biraz en son bu sabah 39 dereceyi gördük ama evde düşürmeyi başardık çok şükür.
kızımın nefes rahatsızlığını hatırlarsınız, nedeni belli oldu gibi. son yaptırdığımız test sonuçlarımız çıktı, yumurta süt ve süt ürünlerine alerjimiz varmış. deride döküntü kızarma kakada mukuslu yapı ya da hırıltılı nefesle belli edermiş kendini. bizimki de hırıltılı nefes alıyordu zaten, her seferinde bronşiyolit dendi, hatta astım bile dendi ama sebebimiz belli oldu çok şükür. şimdi dr. kontrolünü bekliyorum, bir rejim listesi verecek sanırım neye ne derece alerjisi varsa artık