Lohusalar kulübü

merhaba kızlar benim bogazlarım agrıyodu ya iki gündür bebegimde huyszdu aglamaları falan degişik geldi bugün bi saglık ocagına götüreyim dedim bizim doktorumuz izinliydi baska kadın bi doktor baktı hiçbişeyine bakmadan sırtını dinleyip antibiyotik yazdı daha cok kücük diyorum konusturmuyo ben aslında antiibiyotige karsıyım ama gerekiyoki yazıyorum falan diyo ayrıntı cıklama bişey yok sinir etti beni dururmuyum bende üst katta tekrar baska bi doktora cıktım durumu anlattım o da önce atese bakalım ates yoksa ne antibiyotigi gerek yok dedi atesi 36,4 cıktınormal dedi sırtını dinledi bi şeyii yok sadece burnu tıkanmıs antibiyotik falan kullanma dedii hem sevindim hemde o doktora kızdım bebişime hasta gibi kayıt etti oralara... her gidisimizde kayıt oluyo deme bebişlerin rahatsızlıkları...
geçmiş olsun canım ya nasıl yazıyo antibiyotiği o şekilde küçücük çocuğa benim kızım ateşlendi ancak serumla verdiler antibiyotiği hastanede
drlarda bi tuhaf bazıları insanı sinir ediyoo e noldu canıom sonuç ne şimdi iyimi bebiş

merhaba kızlar benim bogazlarım agrıyodu ya iki gündür bebegimde huyszdu aglamaları falan degişik geldi bugün bi saglık ocagına götüreyim dedim bizim doktorumuz izinliydi baska kadın bi doktor baktı hiçbişeyine bakmadan sırtını dinleyip antibiyotik yazdı daha cok kücük diyorum konusturmuyo ben aslında antiibiyotige karsıyım ama gerekiyoki yazıyorum falan diyo ayrıntı cıklama bişey yok sinir etti beni dururmuyum bende üst katta tekrar baska bi doktora cıktım durumu anlattım o da önce atese bakalım ates yoksa ne antibiyotigi gerek yok dedi atesi 36,4 cıktınormal dedi sırtını dinledi bi şeyii yok sadece burnu tıkanmıs antibiyotik falan kullanma dedii hem sevindim hemde o doktora kızdım bebişime hasta gibi kayıt etti oralara... her gidisimizde kayıt oluyo deme bebişlerin rahatsızlıkları...

doğru dürüst bakmadan etmeden ne antibiyotiği ya, iyi etmişsin başka dr. a sormakla hayatım. çok geçmiş olsun. evet her gidişte her şeyleri kayıt altına alınıyor.

bende bu gün sağlık ocağındaydım, mağlum yeni geldim buraya, kayıt yaptırmaya gittim. gitmişkende boyuna kilosuna falan baktırdım. küçük doğmuştu meleğim biliyorsunuz 2430 gr dı. şimdi 4400 gr olmuş. boyumuzda 48 cm di şimdi 52 olmuş. görenler büyümüş diyor ama, bana hala ilk gördüğüm gibi görünüyor nedense :31:

ne haber kızlar doğumdaşlarım:52: ben doğumdan sonra pek bir vakit bulup nete giremiyordum artık yeni yeni girebiliyorum.kızlarrr bu bebekler valla akıl küpü olarak doğuyorlar sanırım:nazar: benim kız şimdiden bana sinirleniyor gülüyorum bende anneye sinirlenmeyi ne ara öğrendin diye:23: Allahım isteyen herkese nasip etsin eşsiz bir duygu şu geceleri kalma işide olmasa:37: şaka şaka herşeye değer...

geçmiş olsun canım ya nasıl yazıyo antibiyotiği o şekilde küçücük çocuğa benim kızım ateşlendi ancak serumla verdiler antibiyotiği hastanede
drlarda bi tuhaf bazıları insanı sinir ediyoo e noldu canıom sonuç ne şimdi iyimi bebiş

cok sükür canım zaten emin olmak icin gittim doktora bin pişman oldum bi daha cok mecbur olmadıkca asla gitmem insanı daha cok tedirgin etmekten baska bişey degil uyandıgı aralar huysuzlugu var biraz ama ben düzeninin degişmeye basladıgından gerek böyle oldugunu düsünüyorum

doğru dürüst bakmadan etmeden ne antibiyotiği ya, iyi etmişsin başka dr. a sormakla hayatım. çok geçmiş olsun. evet her gidişte her şeyleri kayıt altına alınıyor.

bende bu gün sağlık ocağındaydım, mağlum yeni geldim buraya, kayıt yaptırmaya gittim. gitmişkende boyuna kilosuna falan baktırdım. küçük doğmuştu meleğim biliyorsunuz 2430 gr dı. şimdi 4400 gr olmuş. boyumuzda 48 cm di şimdi 52 olmuş. görenler büyümüş diyor ama, bana hala ilk gördüğüm gibi görünüyor nedense :31:

kac aylık canım bebişin senin bizlere öyle geliyolar ama büyüyolar gercekten bu arada saka yapmıyorum ben izmire gelicem ordan gecicem manisaya karsıla beni kız oglumla senin kızı istemeye gelicez :9::9:

günaydın kızlaar nihayet uyudum :32::32::32: meleğim annesine acıdı sonunda, gece 2 kere uyandı karnını doyurdu hemen geri uyudu :32::32::32:

valla şekerecim kızın talibide çok biliyor musun ne desem ki şimdi bilemedim :9::9::9:

ya kızlar siz burun aspiratörü aldınızmı zararlı falan diyolar ben burun tıkanıklıgı icin okyanus suyu aldım eczaneden bizim ufaklıga dün doktor amcası burnu tıkalı bişeyi yok dedi ya eve gelnce uyguladım fakat bişey cıkmadı anne sütü veriyodum bi damla daha önce o hemen cıkartıyodu 10 tane tek kullanımlık bildigin deniz suyuna 20 lira verdim bide bi işe yaramadı gibi geldi bana varmı kullanan aranızda

ya kızlar siz burun aspiratörü aldınızmı zararlı falan diyolar ben burun tıkanıklıgı icin okyanus suyu aldım eczaneden bizim ufaklıga dün doktor amcası burnu tıkalı bişeyi yok dedi ya eve gelnce uyguladım fakat bişey cıkmadı anne sütü veriyodum bi damla daha önce o hemen cıkartıyodu 10 tane tek kullanımlık bildigin deniz suyuna 20 lira verdim bide bi işe yaramadı gibi geldi bana varmı kullanan aranızda

Cim ben otribebe kulkaniyorum cok kolay kullanimi,once serum fizyolojik(eczaneden aliyorsun bayaa gidiyor ben 20 li aldim daha 3 tanesi bitti biri 2/3gun gidiyo hepsini sıkmıyorsun,sonra otri bebe aspirator(biraz pahali) ama kullanimi cook kolay,temizliyo kizin butun burnunu..

benim burun aspiratörümde chicconun memnunum önce ilacı sıkıyorum sonra onunla çekiyorum ilacı tek başına sıktığında çıkarmıyo canım zaten ben burun deliğinin birini parmağımla hafif kapatıyorum diğer deliğini aspiratörle çekiyorum bayağ çıkıyo ben bu şekilde yapıyodum ama acaba burun deliğini hafifte olsa kapatmam onu kötü etkiliyomudur diye düşünürken geçen nette ve bende bulunan çocuk bakımı kitabındada aynı şekilde yazdığını görünce rahatladım .. aspiratör al bence kullanışlı oluyo diğer şekilde çıkmıyo kendi başına ..bide bebişlerde hırıltılı solunum varya onun nedenide bu burun içindeki mukusun temzilenmemsi sonucu genize yapışmasından kaynaklanıyomuş

benim burun aspiratörümde chicconun memnunum önce ilacı sıkıyorum sonra onunla çekiyorum ilacı tek başına sıktığında çıkarmıyo canım zaten ben burun deliğinin birini parmağımla hafif kapatıyorum diğer deliğini aspiratörle çekiyorum bayağ çıkıyo ben bu şekilde yapıyodum ama acaba burun deliğini hafifte olsa kapatmam onu kötü etkiliyomudur diye düşünürken geçen nette ve bende bulunan çocuk bakımı kitabındada aynı şekilde yazdığını görünce rahatladım .. aspiratör al bence kullanışlı oluyo diğer şekilde çıkmıyo kendi başına ..bide bebişlerde hırıltılı solunum varya onun nedenide bu burun içindeki mukusun temzilenmemsi sonucu genize yapışmasından kaynaklanıyomuş

hıh iste aynen benim sıpada öyle hırıltılı soluyo doktor bişey yok diyo ama o öyle büyük adamlar gibi hırıltılı soludukca benim icim yanıyo bugün biraz gecti gibi oldu ama bende burnunda bişey yok diye cıkmadı sandım anne sütü verince hemen cıkıyodu ya eczacıda aynı seyi söyleyince emin oldum yok demekki bişey olsa mutlaka cıkardı kendi cocugumada kullanıyorum dedi burun aspiratörü sordum eczaneye otri bebenin 16 lira dedi olmassa alıyım yarın cıkmısken saglık ocagınada ugrayıp doktorla konustum tekrar o da icin rahat olsun bebeginin hiçbişeyi yok zaten bi bebegin hasata oldugunu anlamak icin önce emmesine sonrada atesine bak dedi benimkinin emmesi normal ateside öyle ee o zaman sıkıntı yok dedi kilosunada baktık kıyafetiyle battaniyesiyle birlikte 5750 geldi aspiratöre gelince hepiniz kullanıyosunuz iste bi zararı yok demekki

Son düzenleme:
bende burun aspiratörü kullanıyorumda niye zararlı ki..zararlı olduğunu bilmiyordum :( çok memnundum oysa:18:

memnunsan kullan canım, yorumlara bakılırsa bende alıcam en kısa zamanda. sağdan soldan duyduğum şeylerden biriydi zararlı olduğu. lazım olduğu zaman bakarım demiştim. bilirsin hamilelikte özellikle de yeni doğum yaptığında sağdan soldan her konuda çok şey duyarsın. duydururlar illa ki :31:

günaydın kızlaaarr,
gecemiz epey sancılı geçti, kızımla oynaşa oynaşa sabah ettik :8: yani pek uykum var hadin kahveye :ssz:

kızlar ben de iki arkadasımdan duydum doktorları asprator kullanmayın kılcal damarlara zarar verir demiş oyuzden almadım bende.bugun doktor kontrolum vardı doktorumuz anne sutu ya da okyanus suyu kullan bide soğuk buharlı nemlendiricilerden al dedi.aspiratoru sormadım zararı var diye

KiZlar selamm bebegin gaz sorunu icin zinco damla kullansn varmi? MemnunmusunuZ ve nasil kullaniyorsunuz kasiklami? Lutfn yardimci olun sevgiler

KiZlar selamm bebegin gaz sorunu icin zinco damla kullansn varmi? MemnunmusunuZ ve nasil kullaniyorsunuz kasiklami? Lutfn yardimci olun sevgiler

her bünye farklıdır canım. arkadaşım zincoyu tavsiye etmişti bana, ama benim bebeğimde işe yaramadı. mestsil kullandım bir süre oda olmadı. şimdi nurse harveys kullanıyorum. çay kaşığı ile veriyorum. ve bir çay kaşığı hemen hemen 10-12 damlaya tekabül ediyor saydım :31: mestsil kullanırken tek seferde 6 damla veriyordum. inşallah zinco sende işe yarar, faydasını gören çok arkadaşım var.

kızlar ben de iki arkadasımdan duydum doktorları asprator kullanmayın kılcal damarlara zarar verir demiş oyuzden almadım bende.bugun doktor kontrolum vardı doktorumuz anne sutu ya da okyanus suyu kullan bide soğuk buharlı nemlendiricilerden al dedi.aspiratoru sormadım zararı var diye

anne sütü nasıl kullanlıo cnm:53:

ya kızlar size bişey sorcam benim oglum ana kucagına cok alıstı gğn icinde onda uyuyor gecede besigine alıyorum ana kucagında cok huzurlu görünüyor mızırdanınca iki sallıyorum ona alıstıgından beri rahat ettim acıkcası ben ne ara kullanacagımı bie unutmusken komsum hatırlattı niye hiç kullanmıyosun biz cocuklarda hep bunu kullandık diye ama dün gece kv ler geldi oturmaya bebişte uyuyodu ana kucagında k peder de kaynanamda tepki gösterdiler aa bunda uyutma falan diye sasırdım kaldım durus bozuklugu yapar falan dediler iyice kuskulandırdılar insanı rahatsız olsa aglar ama rahat gibi gözüküyor kraftın ana kucagı var bende yatar pozisyona getiriyorum cok hafif belden egimi var tıpkı kucaktaki durusu gibi duruyor ne dersiniz benim gibi uyutan varmı aranızda?????????

ya kızlar size bişey sorcam benim oglum ana kucagına cok alıstı gğn icinde onda uyuyor gecede besigine alıyorum ana kucagında cok huzurlu görünüyor mızırdanınca iki sallıyorum ona alıstıgından beri rahat ettim acıkcası ben ne ara kullanacagımı bie unutmusken komsum hatırlattı niye hiç kullanmıyosun biz cocuklarda hep bunu kullandık diye ama dün gece kv ler geldi oturmaya bebişte uyuyodu ana kucagında k peder de kaynanamda tepki gösterdiler aa bunda uyutma falan diye sasırdım kaldım durus bozuklugu yapar falan dediler iyice kuskulandırdılar insanı rahatsız olsa aglar ama rahat gibi gözüküyor kraftın ana kucagı var bende yatar pozisyona getiriyorum cok hafif belden egimi var tıpkı kucaktaki durusu gibi duruyor ne dersiniz benim gibi uyutan varmı aranızda?????????

hiç bişeycik olmaz hayatım. meleğim gün boyu onda oynuyor ve onda uyuyor, gayette rahat. kimseden de duymadım duruş bozukluğu yapar diye. sadece sırt üstü yattığında boynunun altına yumuşak bir havlu katlayıp koyuyorum. çene altı az hava alsın diye, yoksa pişiyor kuzumun boynu :31:

bu arada şu anda en keyifli keyif çayımı içiyorum. eşim çok yorgun gelmişti işten, kızı seveyim diye kucağına almıştı, eşim oturduğu yerde kızımda kucağında uyuya kalmışlar. hem çok komik hemde çok güzel görünüyorlar. bir yandan izliyorum bir yandan gülüyorum çünkü ikisi de horluyor :9::9::9:

Back
X