- Konu Sahibi sekerciiik
geçmiş olsun canım ya nasıl yazıyo antibiyotiği o şekilde küçücük çocuğa benim kızım ateşlendi ancak serumla verdiler antibiyotiği hastanedemerhaba kızlar benim bogazlarım agrıyodu ya iki gündür bebegimde huyszdu aglamaları falan degişik geldi bugün bi saglık ocagına götüreyim dedim bizim doktorumuz izinliydi baska kadın bi doktor baktı hiçbişeyine bakmadan sırtını dinleyip antibiyotik yazdı daha cok kücük diyorum konusturmuyo ben aslında antiibiyotige karsıyım ama gerekiyoki yazıyorum falan diyo ayrıntı cıklama bişey yok sinir etti beni dururmuyum bende üst katta tekrar baska bi doktora cıktım durumu anlattım o da önce atese bakalım ates yoksa ne antibiyotigi gerek yok dedi atesi 36,4 cıktınormal dedi sırtını dinledi bi şeyii yok sadece burnu tıkanmıs antibiyotik falan kullanma dedii hem sevindim hemde o doktora kızdım bebişime hasta gibi kayıt etti oralara... her gidisimizde kayıt oluyo deme bebişlerin rahatsızlıkları...
drlarda bi tuhaf bazıları insanı sinir ediyoo e noldu canıom sonuç ne şimdi iyimi bebiş