- Konu Sahibi sekerciiik
sütün yaramıyor ne demek yaaldırma sen kimseye ve emiyor olmasına dua et. ben 50 gün emzirebildim bebeğimi, maalesef sütüm kesildi. denemediğim yöntem kalmadı ama olmadı tekrar. olmayınca olmuyor işte, çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. benim kızımda yeni bitirdi 3 ayını. bu gün kontrolümüz vardı, 5800 olmuş kilosu (2600 doğmuştu) boyuda 59 cm. gayet iyi dediler. boş ver sen, emin ol bebeğin kilolu olsaydı bu sefer de obez olacak bu çocuk derlerdi. illa ki bişe derler yani bozma moralini, sütüne ve bebeğine iyi bak. emzirebildiğin kadar emzir. daha güzel bir besin var mı bebeğin için. bak biz mamaya mahkum kaldık 50 günlükten beri. karşındaki insanın niyeti belliyse eğer kimseyi memnun edemezsin canım. duyma salla gitsin.
Canın sagolsun vuslatcim senin bebeğinin yanında olman yeter biliyorum her anne gibi emzirmek istiyo insan ama sen elinden geleni yaptıysan üzme kendini lütfen
Bi
Destegin için teşekkür ederim inşallah emmeye devam edicez elimden geleni yapmaya çalışıyorum bunun için