- Konu Sahibi sekerciiik
ayy iste bende böyle yapmak istiyorum birini emzirirken digeri akıyor giysi kalmadı hergün giysi yıkıyorumk hem cocuga hem kendime kendimlemi ugrasıyım cocuklamı biilmiyorum böyle sagıp acıkınca vermek istiyorum ama benim cocugum biberonu kabul etmiyo bebedoor un en kücük biberonlarından almıstım 60 cc lik gecende sagdım cocuk aclıktan aglıyo nasıl ama o biberonu agzına almıyo memeyi verdim hemen aldı nasıl alıstırcam bilmiyorum bir emzige iki biberona bu ikisine bi alıstırsam rahat olurdu![]()
canım bana 'doğduktan sonra 2 gün içinde emzik ya da biberon ver eğer alıştırmak istiyorsan, yoksa çok zorlanırsın' demişlerdi.bende ilk gün verdim emziğini, o yüzden sorlanmadım hiç alması için.
Arkadaslar benimde bebeğim bugün 20 günlük oldu göbeği hala düşmedi günde 3 defa temizliyorum ama düşmedi korkuyorum bisey olursa diye bide biz hiç dışarı çıkmadık daha yetermiş bu kadar evde durma çok sıkıldım ben bebeğim hasta falan olur diye cesaret edemiyorum çıkmaya sizce ne yapmalıyım göbeği ve dışarı
bizim göbeğimiz 12 günlükken düştü. bebeğin ne kadar bilmiyorum ama bana zayıf olduğundan geç düşer demişlerdi. bunu diyen dr. değil tabi ki o yüzden kesin böyledir diyemem. bence de en iyisi dr. a sormak.