slm kızlar nasılsınız bakalım... gerçi çoğunuz uykusuzluk ve yorgunluktan bahsetmişsiniz benimde sizden kalır yanım yok annemlerde olduğum halde. çok yardımcı oluyorlar ama ben hala yorgun hissediyorum kendimi, sanırım piskolojik

bizimde gaz problemimiz vardı feci şekilde mestsil işe yaramadı, dr.umuza söyledik nurse harveys denedik, çok şükür iyi şimdi rahat çıkarıyor gazını, yalnız çok gazı varsa ve buda işe yaramıyorsa kimyon takviyesi yapıyorum rahatlıyor bebeğim aklınızda bulunsun. (dövülmemiş kimyon olacak, kaynatıp tülbette süzüyorum ve 1 çay kaşığı kadar suyunu içiriyorum)
dün dr. kontrolüm vardı, rahim toparlanmış sorun yok dedi. dikişlerimde de sorun yokmuş şükür. bundan sonra korunma yöntemlerine daha çok dikkat etmeliymişiz, rahim duruma alıştığı için yumurtalarımız daha kolay çatlarmış, tekrar hamile kalma ihtimalimiz daha yüksekmiş. en garantisi olarak spiral dedi, bu konuda bilgisi olan var mı? önceleri eşim korunuyordu ama bu saatten sonra korkuyorum açıkçası daha garantisi olsun istiyorum ama spiralden de korkuyorum. kullanmadım ama bilirsiniz insanımız kötü tecrübelerini anlatmayı pek sever. benimde bir kaç arkadaşım spiralle ilgili kötü tecrübelerini anlatınca bende ön yargı oluştu