benimkide büyük ihtimal strese dayalı hayatım. adanadan izmire dönme günümüz belli olduğundan beri süt sıkıntısı çekiyoruz maalesef. ee dünde anlattım eşimin çalışma şartlarını, bu aralar fazla zorluyor beni, önce pek zoruma gitmiyordu ama çocuk olunca farklı oluyor. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum, gerisi Allah'tan artık
haklısın ama sen bunları düsünme sadece bebegini düsün su aralar esinin belirli süreler yanında olmaması gercekten sabredilecek bişey ama bide söyle düsün ya yanında olup ilgilenmeseydi inan bana bu daha zor olurdu
Eki Görüntüle 521901
biz farklı ana kucaklarından bahsediyormuşuz kızlar. benim kullandığım bundan, hatta biraz daha yatay olabiliyor, o yüzden belide boynuda gayet rahat.
canım sendeki ev tipi ana kucagı bizlerde olanlar oto tipi ana kucagı bugün öglen defalarca uyudu onda alırken tekrar uyandı kıyamadım artık yavruma hatta bi tanesini kameraya aldım koyar koymaz uyuyo cok komik bak böyle yatırıyorum uyuyunca bugün onda yatırmıycam derken 10 kere uyudu uyandı kıyamadım en son hayır ana kucagından alıncada degil baska bi yere yatırıyorum 10 dk falan gecyo tekrar kalkıyo ben rahat olmasa onda uyumaz diye düsünüyorum baksana suna nasılda huzurlu görünüyor massallah kıyabilirmiyim ona teyzesi ...

arkadaşlar bebişleri niye ana kucağında uyutuyorsunuz? Biz taşıma amaçlı ve arabada kullanmak için aldık ama onu da çok sevdiği söylenemez. yakında 40 ı çıkacağı için gezmelere başlayacağımızı düşünerek ben alıştırmaya çalışıyorum şu ara ama 15 20 dk max.
bide süt sağma sanki sütü azaltıyorr, bende ilk iki gün şişen gögüslerimi sagdım ve uzun süre sütüm epey azalmıstı. çok sukur sımdı ıyı. sütü küstürüyoruz sanki sagınca :)
her bebek bir degilki bizimkilerde onu cok seviyo hele benimki bayılıyo onda oynayacak onda duracak hep iyiki almısım diyorum yoksa bişey yapamazdım
Slm kızlar bayağıdır giremiyorum hiç vaktim olmuyor malum bebiş, ev işleri ,yemek bi de 5. sınıfa giden oğlum var onun ödevleri bazen ona ödev yaptırırken bi yandan bebişi emziriyorum ya da yemek yerken.Naçizane şöyle bir tavsiyem olacak sizlere kendinizi baştan bunun geçici bir süreç olduğuna şartlayın bir süre bebişler neyi ne zaman yapmamızı isterlerse o zaman yapacağız sinirlenmeyin üzülmeyin rabbim bana bir sükunet verdi ki sanki sinirlerimi aldırdım .Yoksa oturup hüngür hüngür ağlayabilirim mesela bazen bir emesi tutuyor yarım saatte bir emiyor ve bu 12 saate yakın sürüyor öğlen uyanıyor gece 1 e kadar memede uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor biraz oyalanıyor yine meme .Her zaman değil tabi ama .Kızlar benim asıl sorunum böyle şeyleri konuşmaktan hiç hoşlanmam ama 40 ımız 25 inde çıktı ben eşimle birlikte olamıyorum.Denedik ama çok acıdı 40 kontrolümde dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi yani büyük ihtimal psikolojik.Zaten canım da istemiyor ama hamileliğimin başında 2 kez kanamam olmuştu çok korktuk o yüzden dr sonradan izin verse de gebelik boyunca birlikte olmadık e 40 günde lohusalık adamcağız rahip oldu.Aynı sorunu yaşayan var mı ya da tavsiyesi olan?
memede uyuma sürekli basımıza gelen bişey bugün bebegim 3 kere memede uyudu uyandı tekrar meme istedi uyudu uyandı tekrar meme istedi bu arada uyanma süreleri ben diyeyim 15 dk siz deyin yarım saat öyle yani...dedigine göre korkudan gebelik boyunca birlikte olamamıssınız bu cok önemli bi etken acıkcası iyi sabretmis esiniz sizde öyle son aya kadar rahat duramamıstık ben ve esim simdi yani dogumdan sonra adamdan kacıyorum esimin cok istemesine ragmen gözüm kesmiyo oda anlayısla karsılıyo sagolsun bir süre daha lazım bana inşallah bayramdan sonra

kendini adapte etmeye calıs bence o senin esin ve daha fazla uzatmamalısın arayı kendini bu konuda telkin edecek seyler okuman yararına olabilir..