canım geçmiş olsun gerçi hasta değilmiş kuzu ama şükürr
irem hasta değilmişde ömür hasta teyzesi ya çok huzursuzdu kusuyodu bugün götürdük idrar yolıu enf çıktı kız çocuklarında yyagınmış ama çok üzüldüm tabiki şurup verdi doktor öyle işteeee..
bide sütüm iyice azaldı napsam artık artmıyo şu süt artırıcı şeyler sütü az olan bi insana etki etmiyo bence hormon sütü üretmiyosa üretmiyo arkadaş anladım bunu malt içeceği filan yok yani dün 2 şişe maltana içtim akşam bulgur pilavı soğan yedim üstüne hoşaf içtim dedim süt artık memede durmaz fışkırır yok anacım tık yok ancak 50cc çıktı sağdık zaten göğüsümün brinden 10cc bile gelmiyo nedenini anlamıyorum ama puffffff:44:

doktorumu bende izleyim netten pek bakmıyorum bende o saatte seda akgül oluyo starda onu tekip ederim hep
oy kuzum benim,kurban olurum verene

hasta olmasınlar yaa içim öyle acıyor ki anlatamam. çok geçmiş olsun canım, çabucak iyi olsun teyzoşum

süt konusunda kesinlikle katılıyorum sana, olmayınca olmuyor işte, ne yersen ye, ne içersen iç,hormonal bişe bu. dün doktorum programında bi hoca, evlatlık edinenler bile emzirebilir dedi şaştım kaldım. süt salgısı beyinde üretilir, bebek memeye tutulunca beyine 'burda bebek var ve aç doyması lazımm' diye bi mesaj gönderilirmiş. bu yüzden sütü olmayan ve az olan annelere sık sık emzirme ödevi veriyorlaarmış beyine sürekli mesaj gitsin ve gereken salgı daha çok salgılansın diye. ama yok işte, ya dr.lar 'yok' sözünü kabul etmiyorlar ya da benim beyinde bir problem var mesajları algılamıyor

gecmis olsun canıım :2:burun tıkanıklıgı bizdede olmustu ama gecti ayagında sallamaya ne zaman basladın bende bunun icin cok tereddüt etmistim ama oglmun uykusu gelince hafif hafif sallıyorum cok fazla sarsmamak gerekiyomus hafif sallamak denge olayınınn gelişmesine yardımcı olurken fazla sarsmakta zararrlıymıs iste bende memlekete gelmeden bi gün önce basladım ama her zaman degil genelde yataga yatırıp pıspıslayarak kendi kendine uyumasını saglamaya calısıyorum..
epeydir salllıyorum hayatım, ana kucağında nasıl hafiften oynatıyoruz, aynen öyle, çok yavaş hareket ettiriyorum, kolay dalıyor uykuya. uykusu olmayan bir bebeği uyutmak için genelde ayaklarında hızlı hızlı sallarlar buda hiç iyi değil. çocuk uykusu olduğundan değil sarsıntıdan uyuşup uykuya dalıyor bence

iremin uykusu geldiğinde uykusuzluktan mızırdanmaya başladıysa eğer hafiften sallıyorum gidiyor hemen, çoğu zaman ayağıma alır almaz kapıyor gözlerini.
selam kızlar,
Bebeğim sabahtan çok huzursuzdu. Nedenini anlamadım önce. Memeyi almadı ağladı aç ama farkındayım. Sonra bi baktım dilinin ucunda minik beyaz bi nokta. Geceden beri de 1-2 kez peynirimsi kıvamlı kusmuştu.
Ben de kustuğu için sandım beyaz noktayı. Ama sonra bi baktım ki, aft gibi beyaz bişi. ve canı acıdığı için ememiyor memeyi. Ağlıyor..
saatte geç oldu arayamadım doktoru.
Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
annem karbonatlı su yaptı mememe sürdük öle emzirmeye çalıştım emziğine de sürdük ağzına koyduk ama çözüm olmadı sanırım
yok be canım nisan ayından beri gitmiyorum çok özledim. hem dedemiz teyzelerimiz dayımız herkes hasret gidersin bebeğimle. hem gezmiş olalım . hem de mevlüt yapıcaz o yüzden gidiyorum. Ama tek hayalimiz ve hedefimiz yakında yerleşmek canımcım...
Bu arada sevindim inşallah bizim mevlütte güzel geçer...
VUSLAT, sevindimm irem'in iyi olmasına...
jasmin_88, umarım bebeğin hemencik iyileşir... çok geçmiş olsun...
canım geçmiş olsun, irem'inde ağzı öyle, dilinin üstü bembeyaz kuzumun, geçiremedim bi türlü, ama ağrısı yok, yiyip içmesini engellemiyor yani
kızım hasta değil ama ben şifayı buldum

iremin hasta olacağından şüphelendiğim zaman ' oy kuzum senin yerine ben hasta olim, senin canın yanmasın' demiştim severken. eşim şimdi hatun doğru dürüst dua etsene, bak dilek kapın açıkmış' diye dalga geçiyor benimle

dün öğleden sonra birden bire çöktüm, boğazım, başım, gözlerim pes etti resmen. çok canım yanıyor,kuzumu öpüp koklayamıyorum dünden beri, maske var yüzümde nefesimden almasın diye