Lohusalar kulübü

canım bizimkisi biraz acele oldu eşim ecz alıp gelmiş fortune diye bi marka 40 tlye almış ..
ama sen daha iyi bir marka alabilirsin .. ben şimdilik memnunum:16:

canım 40liraya cok pahalı degilmi ben sürekli gittiğim eczanemden 6 liraya su sesli olanlardan (atesi ölcünce bip bip diye ötüyor)aldım cok ta memnunum 40 lira cok yüksek geldi bana özelliği neymişki onun

canım irem ne zaman doğmuştu ?

12 ağustos'ta doğdu hayatım, akşam 22:05'te :16: hayırdır?

kızlar siz hangi markanın ateşölçerlerini kullanıyorsunuz en iyisi alındanmı kulaktan ölçenmi . yarın iyisinden bi tane almayı düşünüyorum da

braun kulaktan ölçerini kullanıyorum, memnunum şahsen :34:

1,5 aylık bebegim var ateşi kaç olmalı

5.ve 6. haftalarında 35 lerde geziyordu, tesadüf dr. kontrolünde 36 çıkmıştı dr ateş düşürücü vermişti canım, ama bence normaldi yani :31:

canım 40liraya cok pahalı degilmi ben sürekli gittiğim eczanemden 6 liraya su sesli olanlardan (atesi ölcünce bip bip diye ötüyor)aldım cok ta memnunum 40 lira cok yüksek geldi bana özelliği neymişki onun

kulaktan ölçüyo canım bu seninki nasıl bilmiyorum ama kulaktanateşölçerler çok pahalı oluyo benimki ucuz bile hatta ...
braun kullananlar kaça aldıki daha pahalı diye biliyorum

12 ağustos'ta doğdu hayatım, akşam 22:05'te :16: hayırdır?

ya ben ömürle aralarında çok fark yok sanıyodum da aşısını geçmi oldu irem diye sordum aralarında 12 gün var normalmiş :)

braun kulaktan ölçerini kullanıyorum, memnunum şahsen :34:

braun eminim iyiidr ben kendiminkine pek güvenmiyorum yaaa

5.ve 6. haftalarında 35 lerde geziyordu, tesadüf dr. kontrolünde 36 çıkmıştı dr ateş düşürücü vermişti canım, ama bence normaldi yani :31:

:53::53::53:nasıl yani 36 çokmu bebek için.... o doktor saçmalamış hemende çocuğa ilaç veriyo hey allahımmmm :50::50::50:Bu, ateşin ölçüldüğü yere göre değişir. Makattan yapılan ölçümlerde 38 derece üzeri, ağızdan 37.5 , koltuk altından 37.2, kulaktan 38 derecenin üstündeki değerler ateş olarak kabul edilmelidir. (normali bu diye biliyorum )ömürün gece 36.5 ti hatta ilaç vermedim

1,5 aylık bebegim var ateşi kaç olmalı

canım nettende araştır ama bence 37.5 e kadar normal ha 37 çıkıyosa tabi önlem almakta fayda var üstündekileri çıkarmak gibi yarım saat sonra ölç eğer azalma yok artma varsa bu ateş demektir 37 nin altındaki ateş normal yani

günaydın kızlar gecen gün akşam kızım cok huzursuzlandı 2 saat kadar ağladı yavrum ateşini ölçtüm 36 cıkdı ağlaması gecmeyince hastaneye götürdük ateşi 37 cıktı fitil koydular 1 saat sonra gazını da cıkardı yavrum rahatladı . dr bi de şurup yazdı ateş düşürücü . şu an ateşi yok ama acaba bi süre kullansammı yoksa ateşi cıkıncamı kullansam bilemedim :44:

şu anda benim kullandığım ateş ölçer de şu bip bip diye ötenlerden ama ben hiç memnun değilim bebiş beklemiyoki zor ölçüyorum valla bi de koltuk altından olunca hiç durmuyo ölçene kadar canımız cıkıyo valla :32:

:53::53::53:nasıl yani 36 çokmu bebek için.... o doktor saçmalamış hemende çocuğa ilaç veriyo hey allahımmmm :50::50::50:Bu, ateşin ölçüldüğü yere göre değişir. Makattan yapılan ölçümlerde 38 derece üzeri, ağızdan 37.5 , koltuk altından 37.2, kulaktan 38 derecenin üstündeki değerler ateş olarak kabul edilmelidir. (normali bu diye biliyorum )ömürün gece 36.5 ti hatta ilaç vermedim

aynı fikirdeyim canım o yüzden kullanmadım zaten. bağırsak enfeksiyonu için fitil kullanmıştım ateşi var dediğinde. aşı zamanı kullanıyorum sadece :31:

Ok cnm super atesi cikmasin yavrunun gerek duyma insallah.:)

inşallahhhh ben ateşe karşı artık çok duyarlı oldum kızım bi kez ateşlendi hastanede yattık 5 gün :43:
gece emzirmeye kaktığımda elleri çok sıcak geldi okadar korktumki hemen ölçtüm 36.5 çıktı artık üstünü sadece penye bataniyesiyle örttüm ama gece resmen uyku tutmadı sabaha kadar kaç klez kontrol ettim
sabaha bende sızıp kalmışım
annelik zor hemde çok zorrrr:40: zorluğu önemli değil miniklere bişey olmasın yeter :16::16::16::16:

Ben braun kulaktan olcen termometre aldim. Cokta memnunum. Dogum yaptiktan sonrada hemsireler surekli gelip atesimi ve tansiyonumu olcerken braun u kullaniyorlardi.

inşallahhhh ben ateşe karşı artık çok duyarlı oldum kızım bi kez ateşlendi hastanede yattık 5 gün :43:
gece emzirmeye kaktığımda elleri çok sıcak geldi okadar korktumki hemen ölçtüm 36.5 çıktı artık üstünü sadece penye bataniyesiyle örttüm ama gece resmen uyku tutmadı sabaha kadar kaç klez kontrol ettim
sabaha bende sızıp kalmışım
annelik zor hemde çok zorrrr:40: zorluğu önemli değil miniklere bişey olmasın yeter :16::16::16::16:

Normal dimi 36,5 ,bence 38 ve yukarisi ates.bende iki kalin battaniye ortuyorum ama ozellikle sanaha karsi soguk oluyo,bakiyorum yanaklari soguk..usuyomu acaba.:( usudugunu nerden anlariz?

Normal dimi 36,5 ,bence 38 ve yukarisi ates.bende iki kalin battaniye ortuyorum ama ozellikle sanaha karsi soguk oluyo,bakiyorum yanaklari soguk..usuyomu acaba.:( usudugunu nerden anlariz?

canım beişiğiniz nasıl bilmiyorum ama bizimkisi park yatak hani onun üzerinde oyuncaklar var ya sallanan onun böyle nasıl anlatayım yarım daire şeklinde sapları var oyuncakların takılı olduğu ben onun üzerine pike attım bayağ kapatıyo çocuğun baş kısmı korunaklı oluyo yani o şekilde yapabilirsin cibinnikler ince olduğundan soğuğu geçiriyo ama pike geçirmiyo 2 kat battaniye bence eyeterli şu an için elleri zaten emdiği için soğuk oluyo ben iyice dalınca sokuyorum battaniyenin içine ama yüzünün sabaha klarşı soğuk olması normal

kızım hasta oldu ya:( boğazları biraz kızarmış dedi doktor idrar yollarındada çok az enfeksiyon çktı yavrumun burnuda tutuluyo ilaç kullanıyoruz malesef şimdiden inşAllah kısa zamanda iyileşir

kızım hasta oldu ya:( boğazları biraz kızarmış dedi doktor idrar yollarındada çok az enfeksiyon çktı yavrumun burnuda tutuluyo ilaç kullanıyoruz malesef şimdiden inşAllah kısa zamanda iyileşir

şekerciiiik nasılsın canım

:16::16:iyiyim tatlım :16::16:sen nasılsın cok gecmis olsun :94:umarım bıdıgım kısa sürede iyilesir ya söyle komsu forumlara da baktımda bu asıdan ne kadar sikayet var öyle:18::18: umarım bizimki sorunsuz gecer bide bi kac zamandır kafama takılan bi sorun varki :26::26:ankara ya gidince mutlaka göstericem inşallah cocugum iserken cok aglıyor sanki canı yanıyormus gibi bu her zaman olmuyor ama oldugu zaman cok aglıyor :120:inşallah bi seyi yoktur yavrumun biz 3 numara beze gectik artık dün turuncu primayı denedim ama kızlar beyazda dahil olmak üzere en iyisi primanın su mavi olanı bize en iyi o gelmisti bilmiyorum

Back
X