Lohusalar kulübü

kızlar bu arada göbek bagını ne yaptınnız bir yere attınız yada gömdünüzmü saklıyormusunuz malum nereye atılır yada gömülürse oraya meyleder derler ya iyi ahlaklı olsun dinini bilsin diye camiye gömmeyi düsünüyodum ama yapamadım hala saklıyorum sizler neler yaptınız

Bende hala sakliyorum. Bilemiyorum ne yapacagimi ama annem hala benim gobek bagimi sakliyor :)

kızlar bu arada göbek bagını ne yaptınnız bir yere attınız yada gömdünüzmü saklıyormusunuz malum nereye atılır yada gömülürse oraya meyleder derler ya iyi ahlaklı olsun dinini bilsin diye camiye gömmeyi düsünüyodum ama yapamadım hala saklıyorum sizler neler yaptınız

ben üniversitenin bahçesine gömdürdüm okusun meslek sahibi olsun diye :9: okumazsada şansına biz vazifemizi yapalımda :40:

slm kızlar, babamız yine yok, kızımla baş başa gircez bayrama :31: biz yalnız kaldık, sizin ailelerinizle güle oynaya geçer inşallah :31:

slm kızlar, babamız yine yok, kızımla baş başa gircez bayrama :31: biz yalnız kaldık, sizin ailelerinizle güle oynaya geçer inşallah :31:

Kaynanamla kayınbabamın emri üzerine bayramda hiçbiyrre gidemeyip gunun buyuk kısmını onlarda gecireceğime benim ailem yokmuş gibi senin gibi tek gecirmeyi tercih ederdim canım

Kaynanamla kayınbabamın emri üzerine bayramda hiçbiyrre gidemeyip gunun buyuk kısmını onlarda gecireceğime benim ailem yokmuş gibi senin gibi tek gecirmeyi tercih ederdim canım

ne demek emri üzerine :15: çok sinir bozucu bir durum, çingeneliğimi yapmasaydım bende kayınvalidemin yanında ankarada geçirecektim ama diş geçiremediler. bu yönden bakarsam evet rahat bir bayram geçiricem canım. darısı başına ne diyeyim :31:

ne demek emri üzerine :15: çok sinir bozucu bir durum, çingeneliğimi yapmasaydım bende kayınvalidemin yanında ankarada geçirecektim ama diş geçiremediler. bu yönden bakarsam evet rahat bir bayram geçiricem canım. darısı başına ne diyeyim :31:

Oohh iyi yapmışsın canım darısı basıma Bi bayramda gittik vıt vıt konuştular esim de bidaha goturmedi. Bu bayramda kafasının etini yediğim için tamam gidelim ama 1.gun gidip buyuklerimizi gorup aksam yola cıkalım diyo. Hayatımıza nasıl mudahale ediyolar ya. 1.gunu burda gecrdkten sonra nereye gideceksek artık.
Bu arada hepinize iyi bayramlar kızlar bayramınız kutlu olsun

dertli hatunlarrr:33::33::33:
bayramınız kutlu olsun sevdiklerimizle özlellikle ve özellikle hayatımıza katılan şu tatlı meleklerimizle nice bayramlar:46::46:
kızlar gün gelicek bu minnaklar elimizi öpücek düşünsenize :16::16:
bizde bugün kurbanımızı kesip halledip akşama yola çıkıcaz memlekete allahtan yakın 2 ssatlik bi yol yoksa ömürle napardım bilmem hiç durmuyo bugünlerde kucağıma geniş açıyla yatırdığımda doğrulup kalkıyo artık öldürüyo beni gezdir kucakta diye :)
vuslatcım ;:canım geçen yıl benim eşimde çalışıyodu bayramda çok sıkıcı olı-uyo ama canları sağolsun onların iremi çoook öp canım iyi bayramlar ..
şekerim yok ortalarda tabi ailesinin yanında :27::27::27:

selam güzelliklerrr

Nice güzel mutlu neşe dolu bayramlarımız olsun inşallah...

Yasemin dediğin gibi bunlar el öpecek şaka gibi o günler gelecek mi Allah'ın izniyle...

Vuslatcım en azından bebiş yanında yalnız hissetme kendini...Bak cidden beterin beteri var :)

Biz de annemlerdeyiz cidden harika kalabalık olmak. Ama ben zevk alamıyorum dönüşümüzü düşünüyorum hala..

2 aylık oldu bizimki ama annem sağolsun toplasan 2-3 kez soyup giydirmişimdir. Şimdi dönünce ne olucak anlamadım iş başa düşünce mecbur yapcaz tabi ama anneme kızıyorum bu konuda hiç fırsat vermedi.ilk torun tabi :)İ

kurban telaşında ev ahalisi oğluşta uyudu kafa dinliyorum :)

Son düzenleme:
vuslatcım eşin ne iş yapıyoki bayramı yalnız gecireceksin?

eşim denizci astsubay canım, gemide nöbette :31:
teşekkür ederim kızlar moral verdiniz :16: hadin gidin bayramlaşın siz ben buralara göz kulak olurum :9:
hepinizin bayramı kutlu olsun, miniklerinizi kocaman kocaman koklayın vuslat teyzelerinin yerine :16:

eşim denizci astsubay canım, gemide nöbette :31:
teşekkür ederim kızlar moral verdiniz :16: hadin gidin bayramlaşın siz ben buralara göz kulak olurum :9:
hepinizin bayramı kutlu olsun, miniklerinizi kocaman kocaman koklayın vuslat teyzelerinin yerine :16:

sana emanet haaaa bak yabancıları sokma :):1::ssz::2::3::4::5::6::47::48::28::29::30::31::51::52::53::33::34::35::36::56::55:

kızlar gaz probleminiz varsa sab simplex diye bi damla var biz onunla rahatlıyoruz tavsiye ederim doktorumuzda onay verdi çok şükür rahatız

günaydın kızlaar özledik sizi :16: 2 gündür çok huzursuzdu irem hanım, canıma okudu desem yeridir yani. bakalım bu günü nasıl geçirecez :31: babamızla haberleştik, çarşamba akşamı gelecekmiş nihayet :19: de hadin kahveye :ssz:

mrb kızlar ..
üzgünüm hemde çok üzgünüm..
kızım bundan 1 ay önce emzirip yere koyduğumda kasıldı kaldı gözkapakalrı titredi çok kısa sürdü 5 -6 sniye filan çok önemsemedik..
ama bügün yine oldu sabah yüüzzüstü yatrdım oynasın diye düz çevirdiğimde yine kasıldı aynı şekilde çok kısa sürdü ..
acile götürdük ama çocuk nörolojisine sevk etti ..
sanırım kızımda rahatsızlık var..
ağlamaktan öldüm resmen ..
minik meleğimi o halde görmek yıktı beni
umarım bişey çıkmaz ama korkarımki çıkıcak bu normal bi durum değil..
herşey kötü bi kabus gibi..

mrb kızlar ..
kızım bundan 1 ay önce emzirip yere koyduğumda kasıldı kaldı gözkapakalrı titredi çok kısa sürdü 5 -6 sniye filan çok önemsemedik..
ama bügün yine oldu sabah yüüzzüstü yatrdım oynasın diye düz çevirdiğimde yine kasıldı aynı şekilde çok kısa sürdü ..

Canim Rabbim yar ve yardimcin olsun. insallah onemli birseyi yoktur. Bol bol dua edicem.

mrb kızlar ..

canımmmm inşallahhh gelip geçici bir durumdurr.. inşallahh önemsizdir hemencik atlatır ömürcük.. sen moralini yüksek tutmaya çalış lütfenn Allah yardımcınız olsunn ..

Biz de geldik İstanbul'dan. Babamız yanımızdaydı bugun yarın başbaşayız oğlumla. Bakalım nasıl olucak. Ben de sabah baya bi ağladım :(

mrb kızlar ..

Canım ya cok gecmiş olsun inşallah hiçbişeyi yoktur Allah kuçuk meleğini korusun onlara dert vermesin. Uzme kendini sakın hiçbişey cıkmaz inş bize haber ver

herkese merhabalar, uzun zamandır ben de bayram tatilinden dolayı buralara uğrayamayanlardanım. Geçmiş bayramınız mübarek ola canlar.
Bugün 2 aylık aşılarımzı olduk, inş ateş filan çıkmaz.
onun dışında 2 aylık bebekleriniz neler yapıyor anneler, merak ediyorum.

Back
X