bebeğin hayırlı olsun canım, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah

nursenin bir zararı olmaz çünkü oda bitkisel bir şurup. yinede içine sinmiyorsa kimyon kaynatıp suyunu (günde 1-2 çay kaşığı) verebilirsin. kimyon gaz sancısına, kekik ise karın ağrısına iyi gelir. uykusunda karnına küçük masajlar yapabilirsin bebeğinin, gaz çıkarmasına yardımcı olur
üffff aşı zamanı

biz sorun yaşamadık ateşi falan olmamıştı. aşıdan önce ve 6 saat sonra calpol vermiştim ama onun etkiside olabilir bilemicem. canları yandığı zaman bizimde canımız yanıyor işte tek sıkıntımız o oldu

inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız,şimdiki aşılar öncekiler gibi değil korkutma kendini
mama konusuna gelince, biz mamaya kesin geçiş yaptık hayatım. sütüm yok çünkü. bunu anlatamıyorum millete sütüm az değil yok! bu süt mevzusu yüzünden bi kaç kişiyi saçından tuttuğum gibi alaşağı edicem memlekete bi gidimde

neyse gelelim mamaya. 3 gün öncesine kadar olan zamanı yazıyorum hayatım. hatta yediğini içtiğini yazıyorum ya ben gün gün. 1 gününü aktarayım sana. gece 1:10 da 80 cc, 3:00 de 70 cc, sabah 8:00 de 100 cc yemiş ardından nurse vermişim. 11:00 de 110 cc, 14:30 da 75 cc +nurse, 15:30 da 55 cc, 16:10 da 30 cc, 18:30 da 80 cc, 22:10 da 125 cc + nurse toplam 725 cc. bu 1 günü ama hep böyle olmuyor. toplam 600 cc yediği günlerde var, 650 de var, 750 de var. dün 520 yedi mesela. bir anı bir anını tutmuyor ki

bizim bu haftalarımızda günde 800 cc yi bulması lazım diyor mama kutusunun üzerinde. hemşiremiz orda yazana aldırma sen, bebeğin ne kadar istiyorsa o kadar ver, orda birazda işin ticari bölümü var dedi

bende ne kadar istiyorsa o kadar veriyorum. bi düzene otursaydı şu geçiş dönemini atlatıpta, hem saatleri belli olurdu, hemde miktarı. bi 30 bi 100 yemezdi