- Konu Sahibi sekerciiik
kızlar belki kaka yapması için yaptığım yöntemi yadırgayabilirsiniz ama inanın çok işe yarıyo çok ıkınıp kıpkırmızı olduğu zaman kulak çubuğunu saf zeytin yağına batırıp poposuna hafifçe sokup aşağı doğru bastırdığım zaman okadar güzel kaka yapıyoki bn yapmış gini rahatlıyorum bu size garip gelebilir ama acıtan bişi değil öyle bastıra bastıra yapılan bişi değil ilk duyduğumda bnde yadırgamıştım ama deneyip faydasını görünce devamını getirdim
bunu bende duydum ama cesaret edemedim doğrusu. 40 ımız çıkana kadar adana da annemin yanındaydım ben. o zamanlarda sorlandığında annem pamuğa zeytin yağı sürüp koyuyordu bezinin içine, öylelikle yapıyordu. şimdi ona da gerek kalmadı şükür

canımm yorgunluk anlamında söledim gece-gündüz aynı tempoBir de ben rahatıma çok düşkündüm eminim herkes öledir ama ben saat çalmadan 1 dk önce uyansam sabahları off bee daha 1 dkakim varmış diyip yatan biriydim :)) şimdi halima gülüyorum.. inşallahh dediğin gibi düzelirler..
bu arada ne mama kullanıyuosun ? bize dr aptamil conformil vermişti. ama geçen hafta onu bulamadım aptamil 1 aldım mecburen. conformili bulamadık. şimdilik iyi gidioyo ama aradaki fark ne anlamış deilim. etkisi kötü olmaz umarım. sen ne kullanıyosun ?
bende rahatıma pek düşkündüm ama yapacak bir şey yok şekerim, ben şimdiden kızımla karşılıklı kahve içeceğimiz günlerin hayalini kuruyorum

mama olarak bende aptamille başladım canım. aptamil 1 kullandım ama o yaramadı bebeğime. hepsinin bünyesi farklı sonuçta