- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- 123
- Konu Sahibi sekerciiik
Anaaa necok cikmis yazdiklarim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nerelerdesiniz
günaydın kızlaaar kızım karnını doyurdu mayıştı ben de fırsattan istifade kahvemi içiyorum sefam olsuncumartesi günü Adana yolcusuyum, eşim seyire çıkıyormuş şimdi haber geldi. ocak sonuna kadar yok
hem sevindim ailemin yanına gidicem, hiç olmazsa dinlenicem biraz, diğer yandan da üzüldüm çünkü 2 ay evimden ve eşimden ayrı kalcam yine
az evvel telefonda söyledi eşim durumu sesi ağlamaklıydı, sadece senden ayrı kalmak mahvediyordu beni şimdi bir de kızımdan ayrı kalcam diyor nasıl geçecek bilmiyorum
![]()
kızlar bebeklerinz dönmeye basladımı bi arkadas benimki üc aylıkken dönüyodu falan dedi bi sorayım dedim bizimki tam dönemiyo yan yatırınca hafif yükseltide olunca bazen ....daha önceden kendini kaldırmaya calısırdı bu aralar hic istifini bozmuyoellerinden tutuyorum kaldırıyım diye gülücük sacıp cilveleniyo hiç kalkmaya calısmıyo basından kaldırmaya calısmıyoda ondan vazgecti böyle sırtüstü yatınca ayaklarından destek alıp karnını kaldırmaya calısıyo ters c gibi yani bakalım sorayım onuda gidince doktora sosyal pediatriye gecirdim kontrollerini orda bayagı ayrıntılı inceliyolarmıs gelince anlatırım yine burdan bazen hiç kucagımdan inmiyo bide kendini geriye dogru atıyo bazen kucagımdayken yapıyomu sizinkilerde ama dısarıyı seviyo gezmek sevdalısıyız biz bu arada kızlar cıkartıyosunuz degilmi bebişleri dısarı aman günesleri kacırmayın yüzünü koruyaraktan cıkarın hep d vitamini cünkü..
canım ailenin yanında o kadar cabuk gecerki o zaman sasırırsın sen sanslısın en azından sık sık aileni ziyaret etme fırsatın oluyo böyle onlarda torularından uzakta kalmamıs oluyolar ne güzel hem babasının gelme zamanlarındada o kadar verimli zaman geciriyosunuz ki masallah bi cok baba sürekli yanında olmasına ragmen sizin gibi verimli zaman gecirmiyodur inan bana irem bebek büyürken ananesinden dedesindende uzak kalmayacak neler yapıyo bakalım benim cimcimem..
kızlar bebeklerinz dönmeye basladımı bi arkadas benimki üc aylıkken dönüyodu falan dedi bi sorayım dedim bizimki tam dönemiyo yan yatırınca hafif yükseltide olunca bazen ....daha önceden kendini kaldırmaya calısırdı bu aralar hic istifini bozmuyoellerinden tutuyorum kaldırıyım diye gülücük sacıp cilveleniyo hiç kalkmaya calısmıyo basından kaldırmaya calısmıyoda ondan vazgecti böyle sırtüstü yatınca ayaklarından destek alıp karnını kaldırmaya calısıyo ters c gibi yani bakalım sorayım onuda gidince doktora sosyal pediatriye gecirdim kontrollerini orda bayagı ayrıntılı inceliyolarmıs gelince anlatırım yine burdan bazen hiç kucagımdan inmiyo bide kendini geriye dogru atıyo bazen kucagımdayken yapıyomu sizinkilerde ama dısarıyı seviyo gezmek sevdalısıyız biz bu arada kızlar cıkartıyosunuz degilmi bebişleri dısarı aman günesleri kacırmayın yüzünü koruyaraktan cıkarın hep d vitamini cünkü..
Kizim cok huzursuz ya ya asidan yada dis cikaricak
günaydın kızlarr hepinize bebikler hep aynı safhalardan geçiyo demeki benim kızım dönüyo ama benimkisi büyük sizinkinden zaten ..
ha bu dönme meselesi de zaten her bebeğe göre farklı arkadaşımınki 5 aylık dönmüyo mesela ..
benim kızda oturmaya bayılıyo kucakta bide tv izlemeye ama drum bana daha oturtma dedi ayaklarını basıyı mesela onada bastırma dedi o yüzden sıkıntı çekiyorum kucağıma aldığımda zınk diye oturuyo çünkü :)
Vuslatcim evet oyle gorunuyo ama Dis icin cok erken daha ya erken cikan dis cabuk dokulur derler hayirlisi artik.benim kizda ayaklarini havaya kaldirip yan atiyo kendini onceleri bikackez dondu ama simdi tam donmuyo tekmeleri cok sert kuzumun eller surekli agzinda tukuruk cikariyo cimcime bide anlamli anlamli bakip sesler cikarmasi varki yerim ben onu.Allahim sen kimseye evladinin acisini gosterme amin.
şanslısın canım bebegının bı ozellkıgını kesfetmmıssın benım paşa bellı olmuyo ne oldugu uyusada degısıyo uyumasada.uyudugu gunlerde oldu ama uyumadıgıyla aynı :)))))))) ne olursa olsun onlar bızımle saglıklı yanımızdalarya allahtan ne ısterım uyusun uyumasın ne farkederkızlar naparsınız bakalım ben bişey kesfettim biliyomusunuz hani sabah kalkıyolar ya yarı uykulu gibi ama geri uyutması geceye göre zor oluyo gün ısıdıgı onların oyun saati oldugu icin ben iste o zaman geri uyutmassam gün icinde cok keyifli geciyor ama uyutursam gün boyu cok huysuz tıpkı dünkü gibi ve tıpkı uyutmadıgım bugünkü gibi hergün bugünkü gibi olsa ooo ne güzel olur bende bu huyunu ögrendim kendim cok uykusuz olursam esimi kaldırıyorum 1 2 saat o bakıyo sonra ben kalkıyorum önemli olan pasamızın keyfi degilmi![]()
Of kızlar kızım pazar aksamındandır cok huysuz anlamadım neden. Cok yordu beni. İnşallah duzelir böyle üstüste gece gunduz huysuzluk yaptı mı ölüyorum artık.
Benimki henüz sırtustu bıraktığımda dönemiyo sizinkiler başlamış demek. Gerci benimki en kuçuklerden galiba :)
Pamukcuk Amin amin amin Allah hiçbi anneyi evlatsız hicbi evladı da anne babasız bırakmasın
gecmis olsun jasmin sizde atlattiniz darisi diger bebislere
cok sukur canim