- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.161
nerdesiniz hanımlar yaa yok kimse:18: vuslatcım şu fizyolojik serumu günde kaç kez kaç damla veriyosun aynı tüpü ertesi günde kullanıyomusun yeni tüpmü açıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz hanımlar yaa yok kimse:18: vuslatcım şu fizyolojik serumu günde kaç kez kaç damla veriyosun aynı tüpü ertesi günde kullanıyomusun yeni tüpmü açıyosun
Sag gogsum cuma gecesinden beri koltuk alti tarafi degilde diger taraf sisti sanki yumurta var orda 15 20 gun once yine olmustu ama bikac saatte gecmisti simdi gecmiyo kizim emmesine ragmen gecmiyo cok agriyo
Vuslat'a sormuşsun ama ben de cevaplayayım canım, ben tıkalı olan burnundan damla akacak kadar döküyorum.ve bir akşam bir sabah yapıyorum. otribebe ile de çekiyorum. ama bugün çekmedim aspiratörle, onda da pek fark olmadı bir iki aktı sildim.
Benim bu konuyla ilgili yani aspiratörle çekme işlemiyle ilgili bir yakınım dediki; bebeğin geniz etini büyütürsün çekme dedi. Hani bebeklerin kemikleri ve kasları şuan tam olgunlaşmadığı için zarar verebilirsin dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu da, tabi ki elde aspiratör bebişin burnunu 7/24 temizlemiyoruz ama acaba zarar da veriyor olabilir miyiz? ben bilemedim doğrusu.
iyi aksamlar hanımlar annemin gelmesiydi akrabaların ziyaretiydi derken olaganüstü yogun bir haftayı da arkamızda bıraktık cok sükürrrrrrrrbu aralar örgü zamanım fırsat buldukca bıdıgıma bişeyler öremeye calısıyorum bide patik ögrendimki renk renk öriyim diyorum.biliyorsunuz bugün günlerden galatasaray babamız macta sizneler yaparsınız bakalım..
Vuslat'a sormuşsun ama ben de cevaplayayım canım, ben tıkalı olan burnundan damla akacak kadar döküyorum.ve bir akşam bir sabah yapıyorum. otribebe ile de çekiyorum. ama bugün çekmedim aspiratörle, onda da pek fark olmadı bir iki aktı sildim.
Benim bu konuyla ilgili yani aspiratörle çekme işlemiyle ilgili bir yakınım dediki; bebeğin geniz etini büyütürsün çekme dedi. Hani bebeklerin kemikleri ve kasları şuan tam olgunlaşmadığı için zarar verebilirsin dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu da, tabi ki elde aspiratör bebişin burnunu 7/24 temizlemiyoruz ama acaba zarar da veriyor olabilir miyiz? ben bilemedim doğrusu.
arkadaşlar sizinde bebişlerin beslenme zamanları uzadı mı? yani ilk doğdugunda tamam 2 saatte bir emziriyordum ama şimdi gecelri baya uyuyor hatta ben uyanıyorum alıyorum kucağıma uyandırmaya çalışıyorum yok. sonra kendi uyanıp emiyor. gündüz 2-3 saatte bir emzirsem de geceleri bazen 5 saat ara veriyoruz. siz ne durumdasınız, eşim normal diyor siz ne düşünüyorsunuz. Bide gündüz emerken bi iki çekiyor sonra başlıyor etrafı seyretmeye, perdeye bakıyor kapıya bakıyor..bakıyor da bakıyor..çok acıkmadığı sürece tam dikkat kesilipte emmiyor sanki
arkadaşlar sizinde bebişlerin beslenme zamanları uzadı mı? yani ilk doğdugunda tamam 2 saatte bir emziriyordum ama şimdi gecelri baya uyuyor hatta ben uyanıyorum alıyorum kucağıma uyandırmaya çalışıyorum yok. sonra kendi uyanıp emiyor. gündüz 2-3 saatte bir emzirsem de geceleri bazen 5 saat ara veriyoruz. siz ne durumdasınız, eşim normal diyor siz ne düşünüyorsunuz. Bide gündüz emerken bi iki çekiyor sonra başlıyor etrafı seyretmeye, perdeye bakıyor kapıya bakıyor..bakıyor da bakıyor..çok acıkmadığı sürece tam dikkat kesilipte emmiyor sanki
senin bebişin kac aylık bilmiyorum canım ama benim kız 3.5 aylık bu aralar eskisinden daha sık emiyor. nerdeyse yarım saate bireskiden şiş duran göğüslerim resmen içine cöktü
benim kızdada var etrafı seyyretmekbu aralar herşeyi dikkatle inceliyolar büyüyorlar artık
![]()
nerden baksan 2 hafta bu şekilde olacak canım hazırlıklı ol. sık ve az emecek. az emmesine rağmen saldıracak dikkati çabuk dağılacak, mızmızlanacakbiz mamayla büyüyoruz biliyorsun, yarım saatte bir mama hazırlamak özellikle geceleri mahvediyordu beni ama çok şükür atlattık
![]()
senin bebişin kac aylık bilmiyorum canım ama benim kız 3.5 aylık bu aralar eskisinden daha sık emiyor. nerdeyse yarım saate bireskiden şiş duran göğüslerim resmen içine cöktü
benim kızdada var etrafı seyyretmekbu aralar herşeyi dikkatle inceliyolar büyüyorlar artık
![]()
canım ben sağlık ocağına sormuştum aspiratörü. tavsiye etmediler sadece damla yeterliymiş içindekiler kendi akmalıymış..damlayı alırkende eczacı eşime günde 1 kez bir kac damla demiş. geri kalanını atıyorum.
darısı başıma diyeyim o zaman :18: tabi irem şimdi azra melis in ablasıneler ördün bakalım küçük hanıma bizde görelim teyzesi
![]()
evet darısı başına canımneler neler örmedim ki. ben yün işini elime aldım mı biraz cılkını çıkarırım bıkana kadar işlerim ha işlerim
20 ye yakın örgü dergim var, internetten de hoşuma giden olursa baka baka örneğini çıkarır yaparım. evimize gidelim, atarım hepsini
![]()
ohhh ne güzel canım yaa benim elimdende hiç örgü gelmezgüle güle giysin irem inşallah
![]()
Selam kızlar...
Çarşamba günü annem ve babam gelecek umarımmm o zamana kadar darallardayım... sabah kalktım heryer bembeyaz daha da sinir oldum. evde de olsam sevmiyorum kışı
kuzucuk hırıltılı halazavallı o da haklı burnuna serum fizyoloji, gözüne damla, ağzına şrup yüzünde dokunmadığımız yer yok . Haliyle korktu artık biberonu bile azğına koyduguma ağlıyo önce tadına bakıp sonra içiyor. yada içemiyor
sanırım boğazı acıyo anlamıyorum. Meme emmesi de , mama yemesi de çok azaldı
kilo vericek diye korkuyorum.
Bu serum fizyoloji mevzusu sanırım mevsim gereği herkesin aklını kurcalıyor .doktor bunu ilk yapmıştı bana göstermek için hiç aspratörle falan çekmedi serumu bastırdı çağan salya,sümük herşeyi akıttı. Ama biz yapamıyoruz sanırım .öyle bir akıntı olmuyo. nedir durum anlamadım. bide artık sanırım yastık istiyo ystıkta hırıltı gidiyor çünkü. bu akşam koyucam çarşafın altına yastık ince bişey.
vuslatcım masajı anlat demişsin...
göz çukurundan brun kökünden aşağı kadar sanki bişey siler gibi hafif bastırarak aşağı doğru hareket ettiriyorum parmağımı 5-6 dk. günde birkaç sefer.. umarım işe yarıyordur...
biz de durumlar bu... şu beslenme mevzusu canımı sıkıyo başka bişey yok şükür... 21 aralık gününü bekliyoruz merakla :)))))))