Lohusalar kulübü

günaydınlarr

Bende hafta bir yıkıyorum, eskiden haftaiçi de mutlaka yıkıyordum ama soğuyunca havalar haftasonu yıkıyorum sadece.

Birkaç gündür havalar iyi, o nedenle dün yıkadım mesela

Ama yıkamak ne kadr zorlastı değil mi? sabunlu elleri ağzına sokmak mı dersiniz, pat pat ayağı suya vurmak mı dersiniz. zaten kendi küvetine zor sığmaya başladık sular hep dışa akıyor artık. bide ağırlaştılar, sabunlu sabunlu tutmakta zor oluyor.

nerde şekercim yaa sabah uykusu :50: benim kız 10 gündür canıma okuyor resmen. kesinlikle kucaktan inmiyor kucağımdaYKEN OTURUYORUM ONUDA İSTEMİYOR İLLA AYAKTA OLUCAZ. NEDEN BÖyle oldu anlamadım normalde tutardı bazen böyle ama bir iki günde gecerdi. heleki uyuyacağı zaman tam işkence. uyumasa daha iyi :50: eziyet ettiğine değse şöyle bir iki saat uyusa keşke. 10-15 dk sonra uyanıyor hemen. ne olucaz biz böyle bilmiyorum böyle olan varmı aranızda. eskiden koltuğa yere yatırdığımda azda olsa dururdu yada oyuncaklarıyla oyalanırdı. şuan bu yazıyı bile nasıl yazıyorum gelin bana sorun.bu arada kızım 4.5 aylık

bebeklerimiz aynı ayda ve beninki de canıma okuyo bir haftadır.uyurken coook huysuzlanıyo hem uykusu var hem uyumakta direniyor.hep kucak istiyo hele biyere gittiğimizde tam uysuz oluyo ve hep ağlıyo :50: gerci benimkinin sakin olduğu gün sayısı sayılıdır onun dışında hep huysuz yaramaz kucak canavarı

günaydınlarr

Bende hafta bir yıkıyorum, eskiden haftaiçi de mutlaka yıkıyordum ama soğuyunca havalar haftasonu yıkıyorum sadece.

Birkaç gündür havalar iyi, o nedenle dün yıkadım mesela

Ama yıkamak ne kadr zorlastı değil mi? sabunlu elleri ağzına sokmak mı dersiniz, pat pat ayağı suya vurmak mı dersiniz. zaten kendi küvetine zor sığmaya başladık sular hep dışa akıyor artık. bide ağırlaştılar, sabunlu sabunlu tutmakta zor oluyor.

aynen öyle, çok zorlaştı yıkamak, filesini zaten kullanamıyoruz artık büyüdü kuzucuklar :16:

bebeklerimiz aynı ayda ve beninki de canıma okuyo bir haftadır.uyurken coook huysuzlanıyo hem uykusu var hem uyumakta direniyor.hep kucak istiyo hele biyere gittiğimizde tam uysuz oluyo ve hep ağlıyo :50: gerci benimkinin sakin olduğu gün sayısı sayılıdır onun dışında hep huysuz yaramaz kucak canavarı

büyüyünce çok uslu olacak inşallah annesi, çevremde gördüklerim bebekliklerinin hep tersi oluyor nedense. eğer gerçekten öyleyse senin gözün aydın bana da Allah yardım etsin :9::9::9:

BuzzzzzZ gibi Ankara'dan kucak dolusu selamlar :))

Bizimki yine şaşırdı kendini günü gününü tutmuyooo...

Şekercimmm banyo sormuşsun ... Bizim çok şükür evimiz sıcak.. Bundan cesaretle, haftada 2 kere yıkıyorum şimdilik. yazın hergün yıkarım planım bu. suyu sevior maşallah... ve banyo rahatlatıyo, uyuyo, emiyor , daha uslu oluyor banyo yaptığı gün... O yüzden yaşasın banyo günleri :)))

selam kızlar nasılsınız bakalım bizde 3 güne 1 yada haftada 1 yıkıyoruz sistem aynı birlikte yıkanmak :13: zaten erkek bebekleri 3 yasına kadar anne ondan sonra babanın yıkaması gerekiyormus ....yaaaaa aynen dediginiz gibi dün gece dikti beni ayaga hafifte atesi olunca anladımki diş belirtileri bunlar sabahta babamız gitti pogoca aldı geldi kahvaltıyı öyle yaptık zira degil kahvaltıyı hazırlamak yatsam ah bi yatsam :1::1:diyodum söyle 1 2 saat kestirdik yatak odasında keyfimiz yerine geldi elhamdülillah..bu aralar laptopun kablolarını cekiştirmek agzına götürmeye calısmak yeni modamız:9::9::9: elinden alıncada bi sinirleniyo sormayın biraz önce oldugu gibi:9::63::9:yarına kalca ultrasou randevusu yazmıslardı nasipse ona gitcez varmı aranızda yaptırmayan????? bide cıkınca su cıngır toplardan alıyım diyorum 6.aydan sonra yazıyodu zaten bizim burda 22 lira internette baktım 14 liraya satan yerler var nasıl kızlar güzelmi bide o tutacak yerleri cok yumusak bi yerine gelse bile acıtmayacak sekilde yapmıslar..http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...yoHABw&usg=AFQjCNEzjKCq5KG2PGANlGDQps4-0utxkA

Son düzenleme:
Sekercik - biz kalca ultrasonunu 1 aylikken yaptirmistik. 1 ila 3 ay arasi yaptiriliyor. Siz neden simdi yaptiriyorsunuz ki?

evet bende bunu sormustum 3. ayımıza girerken neden bu tarihe yazdınız diye 6. ayın sonuna kadar süresi var bi sıkıntı olmaz demişlerdi kontrol yaptırdıgım yer gercekten cok ayrıntılı bakıyor bu yüzden tarih konularımızı doktorumuza bırakıyorum cok memnunum gercekten iyi bakıyolar ankarada olan varsa tavsiye ederim..

selam kızlar nasılsınız bakalım bizde 3 güne 1 yada haftada 1 yıkıyoruz sistem aynı birlikte yıkanmak :13: zaten erkek bebekleri 3 yasına kadar anne ondan sonra babanın yıkaması gerekiyormus ....yaaaaa aynen dediginiz gibi dün gece dikti beni ayaga hafifte atesi olunca anladımki diş belirtileri bunlar sabahta babamız gitti pogoca aldı geldi kahvaltıyı öyle yaptık zira degil kahvaltıyı hazırlamak yatsam ah bi yatsam :1::1:diyodum söyle 1 2 saat kestirdik yatak odasında keyfimiz yerine geldi elhamdülillah..bu aralar laptopun kablolarını cekiştirmek agzına götürmeye calısmak yeni modamız:9::9::9: elinden alıncada bi sinirleniyo sormayın biraz önce oldugu gibi:9::63::9:yarına kalca ultrasou randevusu yazmıslardı nasipse ona gitcez varmı aranızda yaptırmayan????? bide cıkınca su cıngır toplardan alıyım diyorum 6.aydan sonra yazıyodu zaten bizim burda 22 lira internette baktım 14 liraya satan yerler var nasıl kızlar güzelmi bide o tutacak yerleri cok yumusak bi yerine gelse bile acıtmayacak sekilde yapmıslar..http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...yoHABw&usg=AFQjCNEzjKCq5KG2PGANlGDQps4-0utxkA

ŞEKERCİMMMMM öncelikle biz de kalça ultr. 1 aylıkken yapılmıştı..

Veeee bu çıngır topu ben 4 aylıkken almıştım inanılmazzzzzzz seviyor enn sevdiği favori oyuncağı bu.. ve bu top sayesinde tutma, yakalama, kavrama becerileri gelişti. Ucuz ve sade bir oyuncağın bu kadar faydalı olması benii çok şaşırttı. Dediğim gibi çok seviyor. umarım siz de beğenirsiniz...

Fisher price eğitici köpekcik aldım bi de.. o da çok güzel biraz pahalı ama gereksiz bi sürü şey almaktansa az ve öz almak taraftarıyım ben..

Aldığım oyuncak bu canım

Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Köpekçik - e-bebek.com

Ve dedğim gibi Sekerciğin önerdiği çıngır topta çok faydalı canım

Emekleme zamanı kullanmak için de bunu aldım inanılmaz güzellllll ..

Tiny Love Beni Takip Et Fred - e-bebek.com

ayyyyyy ne güzel siteymiş bu hemde güvenilir sanırsam:26: karta taksitte var bak burdanda yapabilirim alısverisimi ben alınacakları yazayımda kargo ücreti alıyolarmı ne kadarlık alsanda ??internetten nerden alısveris yapıyosunuz kızlar bi cok sey internette daha uygun hemde pratik kıyafetler de artık kücülmeye basladı yeniden bişeyler almak lazım:31:

irem yine erken uyudu yarın canıma okuyacak eşimde yok hafta sonu p.tesi akşamına kadar bakalım napcam :31:
şekercim netten 2 yer var alışveriş yaptığım ama isimlerini yazabiliyor muyum onu bilmiyorum işte :ssz: ikiside sadece bebek için değil ne ararsan bulacağın büyük siteler. mesaj atayım sana dur :34:

irem yine erken uyudu yarın canıma okuyacak eşimde yok hafta sonu p.tesi akşamına kadar bakalım napcam :31:
şekercim netten 2 yer var alışveriş yaptığım ama isimlerini yazabiliyor muyum onu bilmiyorum işte :ssz: ikiside sadece bebek için değil ne ararsan bulacağın büyük siteler. mesaj atayım sana dur :34:

ayyy senn onu diyosun bizimki nerdeyse tüm gün uyudu ben hapı yuttum asıl gece nöbetteyiz galibaa :30::53::64::68:msj ın icin cok sagol canı bende netten alısveriş yapmaya baslıycam sanırım:34:

ayyy senn onu diyosun bizimki nerdeyse tüm gün uyudu ben hapı yuttum asıl gece nöbetteyiz galibaa :30::53::64::68:msj ın icin cok sagol canı bende netten alısveriş yapmaya baslıycam sanırım:34:

hadi yaa sende mi nöbetçisin :31: uykusuzluk koymaz bana da migren çok zorluyor. katlanıcaz artık, huzursuz hasta olmasınlarda varsın uyutmasınlar demi :16:
valla yazdığım yerleri tavsiye ederim hayatım, güvenilir yerler. biz eşimle farklı şehirlerdeydik tanıştığımızda. düğün hazırlığında da bende çalışıyordum oda, izinlerimiz sınırlıydı o yüzden hemen hemen bütün alışverişimizi oralardan yaptık diyebilirim :9: en son mutfak gereci aldım şu nayzır dayzır diyorlar ya böyle mi yazılıyordu meret hatırlamıyorum gerçi ama :9:

hadi yaa sende mi nöbetçisin :31: uykusuzluk koymaz bana da migren çok zorluyor. katlanıcaz artık, huzursuz hasta olmasınlarda varsın uyutmasınlar demi :16:
valla yazdığım yerleri tavsiye ederim hayatım, güvenilir yerler. biz eşimle farklı şehirlerdeydik tanıştığımızda. düğün hazırlığında da bende çalışıyordum oda, izinlerimiz sınırlıydı o yüzden hemen hemen bütün alışverişimizi oralardan yaptık diyebilirim :9: en son mutfak gereci aldım şu nayzır dayzır diyorlar ya böyle mi yazılıyordu meret hatırlamıyorum gerçi ama :9:

evet o cok güzel bişey diyolar memnun kaldınmı sen aynen sekerim iyi olsunlarda uykusuzluga alıskınız biz:1:aslında kardesim uzun zamandır netten alısveriş yapıyodu ama nedense ben güvenemiyodum e artık baslamak lazım bizim burda hacıbayram var biliyosun migren icin bi yag satıyolardı tam hatırlamıyom ama nane yagımı neydi denedinmi sen onu cok güzel kokusu var koklayınca gidiyomus basının agrısı..

evet o cok güzel bişey diyolar memnun kaldınmı sen aynen sekerim iyi olsunlarda uykusuzluga alıskınız biz:1:aslında kardesim uzun zamandır netten alısveriş yapıyodu ama nedense ben güvenemiyodum e artık baslamak lazım bizim burda hacıbayram var biliyosun migren icin bi yag satıyolardı tam hatırlamıyom ama nane yagımı neydi denedinmi sen onu cok güzel kokusu var koklayınca gidiyomus basının agrısı..

evet canım çok memnun kaldım. anneme, kardeşimin çeyizine, teyzeme, daha bir kaç kişiye daha aldırdım. hatta teyzem 'sana bunun satışından pay mı veriyorlar' diye dalga bile geçiyor :9::9::9: benim çok işimi görüyor hayatım. malum artık mutfakta uzun uzadıya vakit geçiremiyoruz. pazardan gelince ne var ne yok her şeyi bölüp parçalıyorum saklama kaplarında kaldırıyorum ortadan. hepsi 1 saatimi almıyor, sonra tüm hafta rahat ediyorum :34:
ne yağlar, ne ilaçlar her şeyi denedim hayatım. dr. un verdiği hap bile kesmiyor artık. genetik sanırım anneannemde de var. 70 yaşında hala çekiyor garibim :31: bende vertigo var bi de (kulak içindeki kristallerin su kaybı yüzünden yerinden oynaması... ayakta dik duramıyorsun dengesizlik yapıyor) ikisi bir arada gelince 3-4 gün kalkamıyorum yerimden. Çok şükür Rabb'ime kızımın yüzüne bakıyor, doğum yaptım yapalı olmadı hiç şükürler olsun...

Kizlar gormeyeli lohusalar kulubu yine zirvedeki yerini almis:) zeyneble ugrasmaktan giremez oldum yavru kusum hala oksuruyo ama biraz toparladi gibi.hasta oldugundan beri gunde 3 kere kakasini yapiyo ishal seklinde sulu yani oksuruk surubunu kestim yan etkilerinde ishal vardi ya ondan yada hasta oldugu icin boyle oldu yavru kusum zayifladi iyi olsunda kilosu pekte onemli degil.artik bizde corap cikartmaya basladik epey yan donuyo oyle yapinca yuz ustu ceviriyorum basliyo gulmeye cok hosuna gidiyo.banyosunuda malum hava sartlarindan dolayi haftada 1 kere yaptiriyoruz boyle iste epey konustum yav:)

günaydın kızlaaar :34:
çok çok çok mutluyum, önceleri arada bir sesli sesli kahkaha gibi gülen kuzucum bu gün sabahtan beri her laf söylememe gülüyor maalaşşah:nazar:. çok tatlı ses çıkarıyo yaaaa bittim Allah'ım nazarımdan korusun :nazar::nazar::nazar:

Kizlar gormeyeli lohusalar kulubu yine zirvedeki yerini almis:) zeyneble ugrasmaktan giremez oldum yavru kusum hala oksuruyo ama biraz toparladi gibi.hasta oldugundan beri gunde 3 kere kakasini yapiyo ishal seklinde sulu yani oksuruk surubunu kestim yan etkilerinde ishal vardi ya ondan yada hasta oldugu icin boyle oldu yavru kusum zayifladi iyi olsunda kilosu pekte onemli degil.artik bizde corap cikartmaya basladik epey yan donuyo oyle yapinca yuz ustu ceviriyorum basliyo gulmeye cok hosuna gidiyo.banyosunuda malum hava sartlarindan dolayi haftada 1 kere yaptiriyoruz boyle iste epey konustum yav:)

çok şükür toparlanmaya başlamasına sevindim canım. bu öksürük şurubu bebeğe göre değişiyor mu anlamadım ki, bizimki de kullandığımız dönemde kabız olmuştu, 3-4 günde bir zor yapıyordu kakasını :31:

Back
X