- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.501
GÜNAYDINN GÜZELLERRRRRR,
Uyuttum bızdığı geldim...
Şekercimmm,
bebiş için unnado, butikbebe,e-bebek bu sitelerden epey alışveriş yapıorum ben.
Kendim için ise, trendyol,markafoni
İnternet artık çok pratik.. Yoksa şu durumda nasıl evden çıkardık...
Geçmiş olsun canım...
Biz de ferruma başladığımızdan beri, gunde 1 yada 2 kere kaka yapıoruz. O da böle katı gbi kıvamlı...
Maşallahh İrem hn'a..
ya ne ilginç dimi?
Bizimki maşallahh Bay kahkaha gibi her lafa hatta bakışa, mimiğe, kaş kaldırmaya gülen kahkaha atan bir bebek.. Aamaaaa dönmüyor :)))))))) Yani bebeklerimiz hernekadar hemen hemen aynı zamanda doğmuş olsa da birinin yaptığını diğeri yapmıyor, diğerinininkini öbürü :) demekki her bebek farklı :)
Uyuttum bızdığı geldim...
ayyyyyy ne güzel siteymiş bu hemde güvenilir sanırsam:26: karta taksitte var bak burdanda yapabilirim alısverisimi ben alınacakları yazayımda kargo ücreti alıyolarmı ne kadarlık alsanda ??internetten nerden alısveris yapıyosunuz kızlar bi cok sey internette daha uygun hemde pratik kıyafetler de artık kücülmeye basladı yeniden bişeyler almak lazım![]()
Şekercimmm,
bebiş için unnado, butikbebe,e-bebek bu sitelerden epey alışveriş yapıorum ben.
Kendim için ise, trendyol,markafoni
İnternet artık çok pratik.. Yoksa şu durumda nasıl evden çıkardık...
Kizlar gormeyeli lohusalar kulubu yine zirvedeki yerini almis:) zeyneble ugrasmaktan giremez oldum yavru kusum hala oksuruyo ama biraz toparladi gibi.hasta oldugundan beri gunde 3 kere kakasini yapiyo ishal seklinde sulu yani oksuruk surubunu kestim yan etkilerinde ishal vardi ya ondan yada hasta oldugu icin boyle oldu yavru kusum zayifladi iyi olsunda kilosu pekte onemli degil.artik bizde corap cikartmaya basladik epey yan donuyo oyle yapinca yuz ustu ceviriyorum basliyo gulmeye cok hosuna gidiyo.banyosunuda malum hava sartlarindan dolayi haftada 1 kere yaptiriyoruz boyle iste epey konustum yav:)
Geçmiş olsun canım...
Biz de ferruma başladığımızdan beri, gunde 1 yada 2 kere kaka yapıoruz. O da böle katı gbi kıvamlı...
günaydın kızlaaar![]()
çok çok çok mutluyum, önceleri arada bir sesli sesli kahkaha gibi gülen kuzucum bu gün sabahtan beri her laf söylememe gülüyor maalaşşah. çok tatlı ses çıkarıyo yaaaa bittim Allah'ım nazarımdan korusun
![]()
Maşallahh İrem hn'a..
ya ne ilginç dimi?
Bizimki maşallahh Bay kahkaha gibi her lafa hatta bakışa, mimiğe, kaş kaldırmaya gülen kahkaha atan bir bebek.. Aamaaaa dönmüyor :)))))))) Yani bebeklerimiz hernekadar hemen hemen aynı zamanda doğmuş olsa da birinin yaptığını diğeri yapmıyor, diğerinininkini öbürü :) demekki her bebek farklı :)
Son düzenleme: