Lohusalar kulübü

Kızlar adet görmeye başlayan var mı aranızda benim 22 ocakta başladı.yoğun bir şekilde hemde :44: ​hala da devam ediyor

dışarıyı oldu bitti severdi zaten arabaya binince uyur ama dışarda gezerken etrafı izlemeye bayılır. bide maskot ya herkes kendisiyle ilgileniyor pek hoşuna gidiyor. ısınamadığı birini görünce basıyor yaygarayı, geri kalan herkese gülücükler dağıtıyor. kadınlardan çok erkeklere gülüyor oda ayrı bişe tabiki :31:
hahahha hala gülüyorum:9::9::9: sen cok yasa emi bizimkinin güzel kızların kucagında susup güzel bulmadıklarında yaygarayı bastıgı gibi bu arada yeni konu acmıssın yeni gördüm cok begendim.:34::34:. merak edenler icin burda kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
Kızlar adet görmeye başlayan var mı aranızda benim 22 ocakta başladı.yoğun bir şekilde hemde :44: ​hala da devam ediyor

hayır canım ben hala olmadım 1 sene oldu:9::9::6:

Son düzenleme:

ben oldum canım nasıl doğum yaptığın bu açıdan bir önem taşıyor mu bilmiyorum ama ben sezeryan doğum yapmıştım ağustosta. yanlış hatırlamıyorsam 27 gün falan sürmüştü doğum sonrası kanamam. ekim ayından bu yana düzenli bir şekilde adet oluyorum. arada ara kanamalarda oluyor normalmiş oda. ilk adetimde bende epey yoğun olmuştum.

hahahha hala gülüyorum:9::9::9: sen cok yasa emi bizimkinin güzel kızların kucagında susup güzel bulmadıklarında yaygarayı bastıgı gibi bu arada yeni konu acmıssın yeni gördüm cok begendim.:34::34:. merak edenler icin burda kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html

bak seeeen güzeli çirkinide biliyor sıpa öyle mi :9::9::9: benim kızda çok güzel olacak. şimdi Allah var öyle ahım şahım bi yanım yok ama hoş hatunumdur yani bana çektiyse olur. :9: teyzeside pek güzeldir. halasıda güzeldir şimdi bak yiğidi öldür hakkını yeme demişler :9: yani kime çekerse çeksin güzel olcak, gel biz bunları kertelim bacım :9::9::9:
o konuyu açalı epey oluyor yahu görmemişiydin :1: bir ara çok yakınan vardı eşinden ilgisinden falan o yüzden şeettiydim :31:

ben oldum canım nasıl doğum yaptığın bu açıdan bir önem taşıyor mu bilmiyorum ama ben sezeryan doğum yapmıştım ağustosta. yanlış hatırlamıyorsam 27 gün falan sürmüştü doğum sonrası kanamam. ekim ayından bu yana düzenli bir şekilde adet oluyorum. arada ara kanamalarda oluyor normalmiş oda. ilk adetimde bende epey yoğun olmuştum.

sezeryan benim de canım.kasımda doğum yaptım kanamam öyle çok olmadı ara ara oldu .2 gündür fenayız ama
:32:

sezeryan benim de canım.kasımda doğum yaptım kanamam öyle çok olmadı ara ara oldu .2 gündür fenayız ama
:32:

bildiğim kadarıyla normal canım. ara kanamalardan daha doğrusu lekelenmelerden dr.a gitmiştim. gayet normal olduğunu söyledi. eğer kanaman 7 günden fazla sürüyorsa ve ayda 2 den fazla oluyorsa (benim ayda 2 kere olmuştu geçen ay) ilaç veriyorlarmış sadece. onun harici yoğunluk normalmiş.

bak seeeen güzeli çirkinide biliyor sıpa öyle mi :9::9::9: benim kızda çok güzel olacak. şimdi Allah var öyle ahım şahım bi yanım yok ama hoş hatunumdur yani bana çektiyse olur. :9: teyzeside pek güzeldir. halasıda güzeldir şimdi bak yiğidi öldür hakkını yeme demişler :9: yani kime çekerse çeksin güzel olcak, gel biz bunları kertelim bacım :9::9::9:
o konuyu açalı epey oluyor yahu görmemişiydin :1: bir ara çok yakınan vardı eşinden ilgisinden falan o yüzden şeettiydim :31:

ona ne süphe canım inşallah bi büyüsünler hele:nazar: sahi bu kertme icin ne lazımdı hemen tedarik edelim:10::10:ya bişey sorcam kızlar siz bebeklerinize yün kazak falan giydiriyomusunuz benimki hiç sevmiyo yünlü seyleri ...adet olmayı sormussunuz acaba hala olmamam normalmi gerci emziriyorum ama biraz daha olmassam test yaptırcam artık..:17:

kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?

kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?

gırtlagı yeni gelisiyor canımm o yüzden oluyomus o ben bunu kac doktora sormustum :8::8:ayyyyyy ilk zamanlarımız geldi aklıma :52::52::52:

ona ne süphe canım inşallah bi büyüsünler hele:nazar: sahi bu kertme icin ne lazımdı hemen tedarik edelim:10::10:ya bişey sorcam kızlar siz bebeklerinize yün kazak falan giydiriyomusunuz benimki hiç sevmiyo yünlü seyleri ...adet olmayı sormussunuz acaba hala olmamam normalmi gerci emziriyorum ama biraz daha olmassam test yaptırcam artık..:17:

irem giyiyor hayatım, bütün ördüklerimi giydiriyorum ben :34:

anaammm 3 haftalık bi lokmada yerim valla :9::9::9: hakikaten ilk zamanlarda bizde bunu sorup duruyorduk :9: şekercimin dediği gibi hayatım gırtlağı gelişiyor ondan çıkarıyor o sesleri. uykusunda ağlaması da normal, sıçrıyorsa oda normal merak etme. okuyun bol bol korkuyordur belki kuzucuk :34:

günaydınlarrrr biz uynadık bu saatte sizler neler yaparsınız biraz yagmur ciseliyor ögleden sonra gecer inşallah güneş cıkar cıkmamız lazım cünkü kontrole gitcezz:10::10:

günaydın, bizde uyandık ama hala uyuyo gibiyim. birazdan babamızı yolcu edip tekrar uyuycaz

slm kızlar, bizde 6:30 da kalktık ama 9 a kadar yataktan çıkmadık kızımla oynaştık bol bol :16:
iyiyiz çok şükür :nazar: sizler nasılsınız bakalım :34:

şekercim hoşgeldin gittiniz mi kontrole?

evet canım gittik geldik yazmıssınben burda degildim saat 3 bucukta gittik zaten boyuna kilosuna baktılar iste not ettiler kilo alımı olmamıs 8 bucuk hala ama ayına göre normal dediler ayyy bizz tam konrole gitcez misafirler geldi bugün neyse 1 2 saat oturduk söyledim bende sonra birlikte cıktık.yogun ve yorucu bi gündü benim icin :10::10:

İyi geceler hanımlar,

Bebişlerin resimlerini ne yaptınız? Çıkarttınız, albüm hazırladınız mı, yoksa bizim gibi bilgisayarda mı bekliyor?

En kısa zamanda onları seçip bir albüm hazırlamam ve evimizi süslemesi için çerçevelere yerleştirmem lazım. Ama o kadar çok ki, seçemiyorum ya da hepsini çok seviyorum hepsini çıkartmak istiyorum :)

İyi geceler hanımlar,

Bebişlerin resimlerini ne yaptınız? Çıkarttınız, albüm hazırladınız mı, yoksa bizim gibi bilgisayarda mı bekliyor?

En kısa zamanda onları seçip bir albüm hazırlamam ve evimizi süslemesi için çerçevelere yerleştirmem lazım. Ama o kadar çok ki, seçemiyorum ya da hepsini çok seviyorum hepsini çıkartmak istiyorum :)

400 den fazla resmi var henfendinin. albümlük ve asılacak türden olanları ayırırsak yine de 200 oluyor. 30 a merdiven dayadık benim yok o kadar :9::9::9: seçerek çıkartıyorum yavaş yavaş. 4 lü çerçeveler var onlardan aldım. odasının 1 duvarını sırf onlarla kaplamayı düşünüyorum. dur 1-2 tanesinin resmini çekip göstereyim :34:

$SANY2194.webp $SANY2196.webp

bunlar daha 40 lı resimlerimiz ne kadada küçükmüş kuzum :nazar::9: daha yerleştireceğim 30 a yakın resim var, çerçeve almam ve diğerlerini çıkartmam lazım :31:
hani yamuk yumuk çıkan resimleride oluyor ya hareket ettikleri için, onları bile biriktiriyorum ayrı bir dosyada bilgisayarda. cd ye çekicem hepsini, ses kaydıda yapıcam :16:

Back
X