Lohusalar kulübü

selamlar kızlar nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl bende giremiyorum kac gündür yogunumbizim kıpırdagın besige carptıgı yerde hafif sislik olmustu duramadım bir iki doktora gösterdim film falan cektiler filmde cıkmadı cok sükür sisliginde gececegini söylediler bizde yogunuz kac gündür kayınpederi ziyarete gidyoruz günlük olarak moral olsun torununu görsün diye bu ara benimkide inmiyor kucaktan illa dedigini yaptıracak bi görseniz:24::24::24:bugün aaa yeter senin dedigin olmayacak dedim otoriter bi sesle..ssustu söyle baktı baktı gülmeye basladı ne diyon sen der gibi:9::9::9:

Günaydın Kızlar, Nasılsınız? Hasta bebişlere çook geçmiş olsun, annelerine Allah yardım etsin.

Benim kızımın dişi de çıktı çok şükür, ama hiçbir şey anlamadım. Maşallah ne huzursuzluk ne ateş ne başka bir şey. Şuan ikincide yolda, inş o da aynı şekilde kolaylıkla çıkar.
Yavrucum artık desteksiz oturabiliyor, ama herhangi bir konuşma belirtisi yok.
Ek gıda olayımızda yolunda sayılır, çünkü yoğurt hiç yemiyor. Bebe bisküvisi ile denedim en son ama yemedi. Dün ilk kez sebze çorbasına kıyma koydum ve biraz korkuyla bekledim. ya kakasını yapamazsa ya gaz yaparsa filan diye ama çok şükür her şey yolunda. Bide şunu farkettim, mideleri hazmedemeyince olduğu gibi çıkarıyor. mesela zeytin vermiştim, biraz büyük parça almış ve aynen çıktı kakasında.
Lojmanımızın parkında oynuyoruz, sallanıyoruz.. Günler bir şekilde geçiyor, benim ücretsiz izin her geçen gün bitiyor. Ve ben kızımla nasıl daha vakit geçiririm diye gözünün içine bakıyorum.
Allah sağlık sıhhat versin tüm bebişlere, Allah'a emanet olun.

selam güzeller...

Öncelikle şekercim geçmiş olsun size de...

Roa'cım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun bırakıp işe gitmek zorr.. Ama onun geleceği için herşey böyle düşün. Bu anların tadını çıkar...

Vuslatcım, maşallah irem'e...

Biz de durumlar karışık kızlar...

İshalin sebebi bulundu..

APTAMİL 2 numaraya geçmiştik. O yapmış.. Ben de miupa beslenme uzmanını aradım. Bazı bebekler de , 2 numaranın protein yapısı iyi gelmiyormuş. 1 yaşına kadar 1 noya devam edin dedi. Ben de kendi doktorumuzu aradım.. Başka markanın 2 nosunu deneyelim öbürü yetersiz olur dedi. Beslenme uzmanı arada 2 kalori fark var dedi. Ama dr yetersiz buldu. Ben de doktoru dinleyeceğim. Bebelac'a başlıycaz bugun. Umarım iyi gelir..

Nazara çok inanıyorum kızlar. İnsanların elinde yediklerine saldırıyordu Çağan. Masadaki ekmeğe uzanıp eline alıp ısırıyordu.
o derece iştahlıydı.
Şimdi kaşığı biberonu direk red ediyor. Tadına bile bakmadan...iştahsız :( Umarım geçer...

Bunun dışında, buhar makinası sabaha kadar açıktı, odaları havalandırdım. Başının altında yastık var. Yine de burnu tıkanıyor. serum fizyoloji bir işkence zaten. Gördüğü an ağlamaya başlıyor.

Yavrum da sevmiyor benim gibi Ankara havasını :(

İstanbul'da o buz gibi günlerde bile dışarı çıkardık bişey olmadı. Nem iyi geldi. Buradaki kuru hava yaramıyor :(

Böyle işte insanın kuzusu hasta olunca tadı olmuyor :( Yine de Rabbim dermansız dert vermesin...

Sevilenolmak, geçmiş olsun kuzucuğa. En kısa zamanda toparlar inş. merak etme. Yine de sen burnunu açık tutmaya çalış, boğazına ve dolayısıyla ciğerlerine inmesin. Bende sırf bu yüzden gezmelerden çok korkuyorum hasta ederim diye :50: Kimi duysam hasta bugünlerde, Allah korusun ve hastalara acil şifalar versin.
Bugün güler misin ağlar mısın bi durum oldu, komşumun annesi kızıma obez (!) teşhisi koydu. Ay öldürecek bu insanlar beni, kimi ayına göre küçük der kimi bacağına koluna hatta yanaklarına bakıp obez teşhisi koyar :20: Sadece anne sütü verdiğim, yeni yeni bir şeyler tattırdığım ve ilk aylarda çok küçük olan kızıma böyle diyince sinirlerimi zıplattı resmen. Akıl fikir diyorum başka bir şey demiyorum.:36::36::36:

Şekercim geçmiş olsun önemli bir şey olmamasına sevindim. :nazar:

Rooa dişiniz hayırlı olsun canım :nazar: İnşallah diğerleride kolayca kuzumu zorlamadan çıkar :34: komşunun obez teşhisinede güldüm doğrusu, boşuna sinir etme kendini canım benim, ağzı olan konuşuyor işte bilip bilmeden boşver :34:

Sevilenolmak, biz bebelac 1 kullanıyorduk zaten, 2 ye sorunsuz geçtik. sizde sorun yaşamazsınız inşallah canım. o iştahsızlık zaman zaman oluyor sıkma canını, bırak hava değişimini mekan değişiminden bile çok etkileniyorlar. siz ki İstanbul'dan Ankara'ya geldiniz :31:

Ben biraz sıkıntılıyım, İrem iyi çok şükür sorun bende :31: geçen ay bir ana iki ara olmak üzere azar azarda olsa 3 kez hastalandım ama bu ay olmadı daha, karnımdaki o şişkinlik hissi çok rahatsız ediyor :31: Bide bizim izin işi sarpa sarıyor sanırsam. Eşim belki izin alamam dedi bu gün epey canım sıkıldı. Ankara planımız yatabilir, illa ki gidicez ama şimdilik ne zaman olduğu belli değil :31:

ayyy daha yeni oturuyorum kızlar bizimde yarın asımız var aslında 8 marttaydı ama yavrumun keyfi yok diye erteledik iyi gecer umarım calpol vermicem gelince atesi artarsa veriyim diyorum hayırlısı bakalım aaaaa vuslat o da nerden cıktı :30:bende sana otobüz yolculugundan korkma diyecektim hatta gündüz giderseniz yola baka baka gidersiniz keyifle falan diycektim hadi bakalım su izin gelsin de hele bende bugün ne hayali kurdum sen gelmissin buraya temelli sevilenolmak bide benim bir iki can arkadasım altın günü yaparız belki ilerde dostlugumuz ne güzel olur diye düsünüyodum:34::38: inşallah hayırlısı olsun canım benden bu kadar herkese iyi gecelerr:54:

selamlar dün esim eve hasta geldi bir yandan ona bakarken bir yandanda bebekle ilgilendim en zor durum bu olsa gerek diye düsünürken bu sabah kendimde hasta olup en zoru hangisiymis cok güzel ögrendim.cicek ıhlamur kaynattım hemen o iyi geldi bizim sıpa:53: uyumucam diye direniyor benim halim yok esim hasta bende aldım karsıma bak oglum iyileşmem icin dinlenmem lazım diye konustum fayda etti sanırım bi kac saat uyuduk iyiyim simdi birazdan asıya gidicez yagmurun hafiflemesini bekliyorum iyi gecer inşallah hadi bakalım görsürüz kızlar..:10::10:

Merhaba sevgili Ağustos anneleriii
Olduuuuukça uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım inş artık sık sık girebilirm...
Umarım bebişler iyidir umarım keyifler yerindedir:16:

Olduuuuukça uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım inş artık sık sık girebilirm...

Hoşgeldin canım.Umarım keyifli meşguliyetler nedeniyle uzak kalmışsındır.
Bizim cadı çok mızlıyor bugün deli etti beni.Sanki sensör var biryere yatıracağım zaman başlıyor ağlamaya .Nesi var anlamadım.Dün itibariyle hergün yürüyüş yapmaya söz vermiştim 2. gün Ankara yaptı yapacağını tüm gün yağdı.Birara kucağımda çıkarayım dedim bir elimle de şemsiyeyi tutarım ııhhhhh yemedi.Oturdum kös kös. Sadece yayakları topladım çamaşır astım bir de yemek yaptım başka hiçbişey yapamıyorum ,yapamadıkça daha çok sinirleniyorum. Pat diye biri gelecek diye ödüm kopuyor. Aksi gibi bu ara senelerdir görüşemediğim arkadaşlarım bile geldi ki ben misafire bayılırım.Bi yandan tek maaş 2 çocuk zorluyor bizi.Oğlanın etütü yüzmesi e herşeye olmaz oğlum paramız yok olmuyor.Off içinizi sıktım akşam akşam sabah uyanacağız herşey daha güzel olacak diyeyim sizi daha fazla şişirmeyeyim iiiiiii geceler.

Bizim cadı çok mızlıyor bugün deli etti beni.Sanki sensör var biryere yatıracağım zaman başlıyor ağlamaya .Nesi var anlamadım.Dün itibariyle hergün yürüyüş yapmaya söz vermiştim 2. gün Ankara yaptı yapacağını tüm gün yağdı.Birara kucağımda çıkarayım dedim bir elimle de şemsiyeyi tutarım ııhhhhh yemedi.Oturdum kös kös. Sadece yayakları topladım çamaşır astım bir de yemek yaptım başka hiçbişey yapamıyorum ,yapamadıkça daha çok sinirleniyorum. Pat diye biri gelecek diye ödüm kopuyor. Aksi gibi bu ara senelerdir görüşemediğim arkadaşlarım bile geldi ki ben misafire bayılırım.Bi yandan tek maaş 2 çocuk zorluyor bizi.Oğlanın etütü yüzmesi e herşeye olmaz oğlum paramız yok olmuyor.Off içinizi sıktım akşam akşam sabah uyanacağız herşey daha güzel olacak diyeyim sizi daha fazla şişirmeyeyim iiiiiii geceler.

sıkma canını bosver canım ya su bi kac gün hastane kosusturmasında ögrendimki evladının bizlerin saglıgından önemli hiç bişey yok su hayatta hatta ben bu yüzden adak bile adadım RABBİM onlara saglık mutluluk versin biz daha ne isteriz sıkılmana gelince ankaranın havasından dolayı sekeriim yıllardır burdayım bu havaya alısamıyorum hala bende sanırım bu ege li olmamdan kaynaklanıyor sen ankaranın hangi semtinde oturuyosun?

sağol cnm hoşbulduk.... bi geçiş süreci diyelim ... annemin yanına yerleştik çocuklarla... büyük kızım kreşe başladı, ben de işe başladım, ufaklığa da annem bakıyor

evde olunca ben de aynen senin gibi oluyordum biri gelcek diye ödüm kopuyordu ev işi bitmek bilmiyor ki zaten

sıkma canını bosver canım ya su bi kac gün hastane kosusturmasında ögrendimki evladının bizlerin saglıgından önemli hiç bişey yok su hayatta hatta ben bu yüzden adak bile adadım RABBİM onlara saglık mutluluk versin biz daha ne isteriz sıkılmana gelince ankaranın havasından dolayı sekeriim yıllardır burdayım bu havaya alısamıyorum hala bende sanırım bu ege li olmamdan kaynaklanıyor sen ankaranın hangi semtinde oturuyosun?

Doğru söylüyorsun canım sağlıktan daha önemli bişey yok hayatta .Her ambulans sesi duyduğumda tekrarlarım bunu ve rabbime şükreder içindeki kişiye dua ederim.Bin şükür bu günümüze.Ben Etimesgutta oturuyorum canım lojmanlarda.Sen?

sağol cnm hoşbulduk.... bi geçiş süreci diyelim ... annemin yanına yerleştik çocuklarla... büyük kızım kreşe başladı, ben de işe başladım, ufaklığa da annem bakıyor

evde olunca ben de aynen senin gibi oluyordum biri gelcek diye ödüm kopuyordu ev işi bitmek bilmiyor ki zaten

Tahmin ettiğim şey ise çok üzüldüm canım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Belki böyle daha mutlu ve huzurlu olursın .Allah çocuklarını bağışlasın güzel yazılar yazsın.

Günaydınlar Kızlar, nasilsiniz cümleten? Biz 2. dişi çıkartıyoruz ve sabaha kadar saat başından daha az zamanda uyandık. Onun dışında iyiyiz şükür. Bugün misafir gelecek, hazırlıkları dün hallettim bugüne temizlik kaldı. O nedenle bu saatte buralardayım belki açılırım :31:

Hoşgeldin aramıza, ben hatırlıyor gibiyim evet 2012 ağustos annelerinden. Senin bebiş kaç aylık oldu neler yapıyor?

İnsanda anlık daralmalar bunalmalar hep oluyor canım, sıkma canını. Geçmiştir de zaten, Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş...Ev konusunda hepimiz aynıyız aslında. bende baya salmıştım bi ara ama toparladım şükür. Hergün aynı işleri yapmadan farklı günlerde farklı işleri hallediyorum. mesela kızımın üstüne hep dikkat ederim biri gelecekmiş gibi. ama biliyo musun, herkes anlıyor aslında "senin bebeğin var, önemli değil" vs diyebiliyorlar. tabi çokta güvenmemek lazım :9:

selamlar dün esim eve hasta geldi bir yandan ona bakarken bir yandanda bebekle ilgilendim en zor durum bu olsa gerek diye düsünürken bu sabah kendimde hasta olup en zoru hangisiymis cok güzel ögrendim.cicek ıhlamur kaynattım hemen o iyi geldi bizim sıpa:53: uyumucam diye direniyor benim halim yok esim hasta bende aldım karsıma bak oglum iyileşmem icin dinlenmem lazım diye konustum fayda etti sanırım bi kac saat uyuduk iyiyim simdi birazdan asıya gidicez yagmurun hafiflemesini bekliyorum iyi gecer inşallah hadi bakalım görsürüz kızlar..:10::10:

Geçmiş olsun şekercik, 6. ay aşısı sanırım; neden bu kadar geç oluyorsunuz? Allah acil şifalar versin.

Tahmin ettiğim şey ise çok üzüldüm canım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Belki böyle daha mutlu ve huzurlu olursın .Allah çocuklarını bağışlasın güzel yazılar yazsın.

evt muhtemelen doğru tahmin... Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum ben de kesinlikle daha mutlu ve huzurluyuz hepiimiz...

Beni hatırlayanlar olabilir konu ilk açıldığı zamanlar yazıyordum ağustos annelerine..
Benim ufaklık Yağmur 6 ay 24 günlük oldu kolği geçti çok şükür ama hala arada gaz sancısı tutuyor
o yüzden de ek'lere başlarken çok tırstım valla... neyse umduğum kadar olmadı

arkadaşlar merhaba
bende 2012 ağustos annesiyim
bebişler için kahvaltıda peynir olarak ne tavsiye edersiniz

günaydın güzel hanımlarr:52::52:

biz geldik asıyı atlattık cok sükür bişey vermedim calpol falan gerek de kalmadı zaten sadece 2 gecedir koyun koyuna yatıyoruz benden ayrılmıyo resmen yataga bile koydurtmuyo kendini düsünün her seferind aynı serenat illa kollarımı hissedecek gidecegim sanıyor galiba canım benim yaa böyle sizinkiler de mızır mızır kendi kendilerine konusyormu kızlar sabah bıcır bıcır bişeyler anlatıyodu yerim ben onu:52::52::52:

günaydın canım hosgeldin öncelikle gecmis olsun diyelim yasadıkların icin bizimde bu gidisle öyle olacak galiba güne güzel baslayalım canım benim bu arada senin meslegin nedir yesimcigim özel olmassa

Doğru söylüyorsun canım sağlıktan daha önemli bişey yok hayatta .Her ambulans sesi duyduğumda tekrarlarım bunu ve rabbime şükreder içindeki kişiye dua ederim.Bin şükür bu günümüze.Ben Etimesgutta oturuyorum canım lojmanlarda.Sen?

aaa bana uzaksın canım ya abidinpaşadayım bende ama altın günü yaparsak vuslat gelirse sende dahilsin ama kadroya olurmu:29::29:

Back
X