Selam güzeller...
Ben geldim... Kuzu iyileşti şükür.. arkasından ben yataklara düştüm.. ay nasıl fenaydım anlatamam size... İşte o an yalnızlığıma, ailemden uzak oluşuma bir kez daha lanet ettim.saolsun eşim işten izin aldı baktı bize oğluşum da üzmedi Maşallah babasını.. Ama çok fenaydı ...Şükür geçti...
Bugün bana bir cesaret geldi. hava da süperdi.. Aldım bizim tospik kuşunu çıktık markete önce ona mamasını falan aldık sonra hemen yanında parkta oturduk mamasını yedi.. hava aldık geldik... Çok güzeldi..
Havalar ısınsa iyice de hergn çıksak...
3. diş yolda kızlar. üstten gelioo fenalardayız :)) offf Gitti 3 desek daha 29 kaldı Allahımmmm çok uzun ve gıcık bi süreç dimi...
Bu aralar bizimki ayna sevdalısı elinden düşürmüyor kokoşlar gibi :)))))) çok seviyo aynayla oynamayı.. Veee 5'lik çakmayı öğrendi pek hayırlı bişi öğrertmişim dimi :))))))))))
canımmm seni nasıl iyi anlıyorum aynı şeyi yaşamışızzz sersefil olduk resmen.. kimsemiz de yok

(( Babam zırt pırt arayıp anneni yollayayım diyor. yok dedim tabi ki en ufak şeyde böle olursaaa oooo olmazz....
Valllaaaa al benden de okadar.. Bi noktadan sonra toplasan da kâr etmiyo zaten :))) takmaaa ben öyle yapıorum artıkk annem görse canımı yakar o ayrı :))) Maddi anlamda ise, derdi veren rabbim derman da verir inşallah.. rızıkları bol olsun yavrularımızın . Kimselere muhtaç olmayalım hiçbirimiz yeter... üzülsekte yapacak bişi yok dimi...
Hoşgeldin yeşimcim.. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah... yavrularının bahtı açık olsun...
Labne minik miktarlarda başlanarak sonra arttırarark verilebilir.. Bi dee KEÇİ peyniri ...
Ahh canım ben daha hiççççç adet olmadım olsam da şu ödemi şişliiği atsam artık deliricemmm. sen de bi dr'una danış bence...