- Konu Sahibi sekerciiik
- #2.101
Slm canım öncelikle Allah kolaylık versin hakikaten günleri günlerini tutmuyor.Biz daha hiç diş çıkarmadık ama mesela dün 1 dk bile uyumadı gündüz.Gece saat 1 hala direniyor gözler olmuş vampir gibi ....Hepsi geçiyor ama daha doğrusu şekil değiştiriyor bak oğlum olmuş 11 yaşında şimdi de gecenin bir ssati sürpriz bir ödev çıkabiliyor mesela.Neyse sevgileri dünyaya bedel Allah elem keder vermesin.Fasülye nohutu sormuşsun ben bu ay kendimize pişirdiğim tüm yemeklerin üzerinden acısını tuzunu biberini atmadan önce aldım bebiş için. Yani mesela soğanlı etli kuru fasülye pişirdim ona bir tabak ayırdım baharatını öyle ekledim .Ama dediğin gibi ezilmiyor sadece bakliyatları ve makarnayı rondodan geçiriyorum hem kabukları da ayrılıyor onlardan korkuyorum boğazına yapışır diye.Kolay gelsin kuzucuğa öpücükler.Canımcım bu nohut fasulye filan nasıl verilmesi gerekiyormuş detay versen biraz :) heralde haşlayıp ezme şeklindedir.Bende bugün sebze çorbasını kevgirden geçirdim taneli olsun diye, çok şükür sıkıntı olmadı. içinde kıyma da vardı. Buarada çorbayı iki gün verebilirsin diye biliyorum. ilk ek gıdaya geçildiğinde bende hergün yapıyordum ama sonra iki günü geçirmemeye çalışıyorum. tupperware nin saklama kabında saklıyorum inş sıkıntı olmuyordur.
Bizimki emme konusunda çok dengesiz canım, bazen saldırıyor bazen hiç almıyor bazen 2-3 dk geçmiyor emdiği vs vs. Annem her telefonda aman emzir bilmem ne der başlar, ama olmayınca da olmuyor işte. Bu mesajı yazdığım an coşmuştum tahmin edeceğin gibi. O gece zaten verdiğim mamayı da kustu sevmedi. şimdilik ite kaka devam ediyoruz ama çook ciddi diş sıkıntısı var. özellikle akşamları çıldırıyor, emziğini bile ağzına almıyor kaldı ki emsin. üst dişler sanki daha zor olacak. akşamları uykuya hemen geçen kızımı iki gündür zıplaya zıplaya uyutuyorum kucağımda var mı ötesi. Aklımdan hep cennet ucuz değil geçiyor, Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Evet canım emziriyorum ve bırakmaya hiç niyetim yok. inş bizim cadı da azıcık dişini sıkar. İlk günlere döndüm, hoşaflar içiyorum humana çaya başladım sütüm artsın diye.