slm kızlar biz geldiiik
sevilenolmak kimse artık fırsat bulamıyor sanırım benim gibi, irem hiç rahat durmuyor kızlar. atak dönemi midir nedir yine yapışık ikizleri oynuyoruz. gece mümkün değil yanımda değilse uyumuyor. yatağına koyar koymaz uyanıyor. dün biraz uyudu bluzumu koymuştum yanına oda 45 dk idare etti anca

yüz üstü uyumak istiyor artık, yanımda yattığında da yüz üstü yatıyor ben kendinden uzaklaşınca uyku arasında yan yan burnunu yastığa sürte sürte yanıma bi yanaşma çabası var ki sormayın gitsin çok tatlı oluyor kuzum benim kurban olurum onu verene

nefes problemimiz ara ara oluyor, ventolin şurup vermişti dr. günde 3 kere kullan diye, ben oldukça veriyorum günde 2 doz yeterli oluyor çok şükür. ama anlamadığım bir şey var, duruşuyla ilgili olabiliyor. yani nefesini verirken yaprak hışırtısı gibi ses geliyor duruşunu değiştirdiği zaman düzeliyor. dr. duruş pozisyonundan olabilir demişti ama o zaman bütün bebeklerde olması lazım duruşuyla ilgiliyse öyle değil mi? tam hareketli zamana geçiş dönemleri, emekleme çabaları, örümceklerinde evi turlama çabaları falan sürekli hareket halindeler malum. yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek. mayısın 20 si gibi Adana yolu görünüyor yine bana. gittiğimde kendi bebeklik dr. una götürücem bakalım ne diyecek. anlayacağınız günüm ve gecem nefes dinlemekle geçiyor, onun dışında keyfi yerinde şükür, nefesindeki sıkışması hiç bir şeyini etkilemiyor.
bariz bir şekilde erdal demeye başladı bizimki babasını çağırıyor

işin tuhaf tarafı ben eşime ismiyle hitap etmem hep ömrüm ya da aşkım derim, oda bana aynı şekilde hitap eder. anca telefonda annemle falan konuşurken laf arasında erdal derim. 10 kere aşkım diyorsam 1 kere erdal diyorumdur ama bizimki o 1 kereyi kapmış anlaşılan

gece uyandığımızda da bağırıyoruz artık annnnee ya da eldaalll gel gel gel gel diye

beşlik çakmaya bizde başladık, bide burnumuzu öğrendik. getir kızım buynunu diyorum getiriyor koyuyor dudaklarımın üzerine öpeyim diye, ısırıcam bi gün ya hadi hayırlısı

başka numaramız yok, hala kaşıkla yemeye dönemedik geri mamaya talim

bizden havadisler bu kadar kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir, yiğenlerimde iyidir ve bu yaramaz afacanların peşinde koşmaktan giremiyorsunuzdur