lohusalığım bitmiyormu?normalmi bu?

rehbermelek60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
320
4
26
Kayseri
merhaba arkadaşlar.doğum yapalı 2,5(76 gün nerdeyse) ay oldu.benim sorunum doğumdan sonra 38 gün kanamam oldu.3 gün durdu.3 gün yeniden kan geldi.bir iki gün durdu yeniden geldi.son 2,5 ayım hep böyle geçti.bugün gene bi miktar kanamam olmuş.53.günde doktora gitmiştim lohusalığın uzamış demişti.birde rahmimin ters durduğunu söylemişti.artık kaygılanmaya başladım.lohusalık bu kadar uzarmı?ne yapsam tavsiyeniz ne?

meraklanma diyecegim kimilerinde bu durum 6 aya kadar varabiliyomus,
ben de 2 ay cektim, sonrasinda 1 ay regl olmayi bekledim 5 gün surdu,
sonrasinda periyodumun olmasi 1,5 ay sürdü.
doktoruma sordugumda dogum sonrasi ilk 6 ay belli bi duzene girmesi zaman alir demisdi.
suan 30 günde bir regl oluyorum bakalim ne zaman tam oturacak duzene.
normalde 27 günde birdi, bu arada 7,5 ay oldu dogum yapali.
seni yanlis yönlendirmek istemem, yinede rahimle ilgili oyle bir sorunun var dediyse bir doktora danismanda fayda var.
gecmis olsun bebisin de saglikla büyüsün:emir_bebek:

meraklanma diyecegim kimilerinde bu durum 6 aya kadar varabiliyomus,
ben de 2 ay cektim, sonrasinda 1 ay regl olmayi bekledim 5 gün surdu,
sonrasinda periyodumun olmasi 1,5 ay sürdü.
doktoruma sordugumda dogum sonrasi ilk 6 ay belli bi duzene girmesi zaman alir demisdi.
suan 30 günde bir regl oluyorum bakalim ne zaman tam oturacak duzene.
normalde 27 günde birdi, bu arada 7,5 ay oldu dogum yapali.
seni yanlis yönlendirmek istemem, yinede rahimle ilgili oyle bir sorunun var dediyse bir doktora danismanda fayda var.
gecmis olsun bebisin de saglikla büyüsün:emir_bebek:

rahimin ters durduğunu söyledi doktorum.bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim artık:(

benim 19gün oldu doğum yapalı sezeryanla 1hafta regl oldum o kaadar.şimdide damla damla geliyor..az gelmesi sorun mu onu gilmiyorum ama çevremde regl dönemi uzuuunn sürenleri duydum,doktora gittiler ama sorun olmadığını söylemişler doktorlar hep..

Back
X