- 21 Şubat 2016
- 3.678
- 4.679
- 133
Anneme veriyorum bazen ama ona da üzülüyorm çok yoruluyor. Bebek ağlarken çoğu zaman bende ağlıyorum. Sadce filmlerde olur sanıyodum böyle şeyler. Bi gün her şey güzel olacaksa o gün gelsin hemenDoğum sonrası depresyonunun ayak sesleri gelmeye başlamışaynı şeyleri yaşayan biri olarak tek söyleyeceğim bu durum hormonlardan ileri geliyor. Biraz zaman geçsin herşeye alışacaksın merak etme. Bende evde kimseyi istemezdim, sadece eşim olsun diyordum. Yemek yapmaları,soru sormaları,uyu demeleri,çocukla ilgilenmeleri herşeyleri batıyordu bana. Hep ağlamak istiyordum. Meğerse normalmiş. Hiç içine atma duygularını. Düşünmekten,sinir olmaktan lohusalığımın keyfini çıkaramamıştım. Sen aynı hataya düşme sakın. Sal gitsin. Bol bol dinlen. Ver çocuğu ellerine uyu bol bol. Nasılsa sonunda sana kalacak bebiş merak etme. Güle güle büyüt yavrunu canım. Herşey güzel olacak merak etme
Aynen bende böyleyim penceresen bakıp insanlar ne kdr mutlu diye imreniyorum. Herkese özeniyorum. Şu an hiç düzelmeyecek gibi hissediyorm neden bilmemBen de 2 lohusaligimda da çok fenaydim anlıyorum seni .yakında geçecek merak etme.simdi hiç geçmeyecek gibi geliyor değil mi.evet ben de eşimin hep yanımda olmasını istiyordum.o zor geliyordur bir de kalabalık bunalmıştır.gorumcelerin hergün gelmese iyi olur aslında dusunemiyorlar demek ki.sabret geçecek merak etme .aslında arada bebegi bırakıp 1 saatliğine bile olsa ciksan ne kadar iyi gelir.ben bazen yapıyordum çok iyi geliyordu.ama disardayken etraftaki insanlar çok garip geliyordu allahim ben de bu insanlar gibi normal bir hayat sürecek miyim yeniden diye garip garip bakıyordum etrafa.cok ilginç bir duygu lohusalik
bugün görümcem kovulmş gibi oldu çocuğunu azarladığmda. Biz gidecektk ztn dedi kalktı. Bi de arkasndan vicdan yaptm saf saf. Kendimi çok değişik hissediyorm bu ben değilim sankiBu lohusalik degil bence, elalemin hap kadar bebegi rahatsiz etmesinden rahatsizlik duymanin neresi lohusalik yahu? Kov gitsinler,sana sadece annen ve esin lazim.