• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık günlüğüm

22. Günün devamı

07:00 jilian michael level 1 (4/10)

10:00 bir kase kiraz

11:00 kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 43 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peynir, 3 tatlı kaşığı çilek reçeli, zeyti yagli domates soslu biber (4 YK)
(877 kalori)

14:00 mozaik pasta ( 265 kalori)

17:00 yarım kase kiraz, yarım kase patates yemeği, bir kase ot yemeği, yarım kase yoğurt çorbası (toplam gün boyu alinan kalori :1501 kalori)

23. Gün
Kilom:68.3

Jilian michael level 1 (5/10) yapıldı
Sacima ellerime kına yaktim ayak parmaklarimada yakicam :D
Onun haricinde tum hizimla yüzüme maskeler yapmaya devam ediyorum şu anda yüzümde aspirinli yumurta aklı maske var ..ardından pirinç unlu yumurta aklı maske hazirlicam inşallah

24. Gun
Kilom: 67.8

08:00 jilian michael level 1 (6/10) yapıldı

11:00 bir dilim karpuz, 1 dilim Ezine peyniri, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 adet acı biber, 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı kefir, 1 bardak kiraz sapı çayı, 5 adet kiraz, 7 adet yeşil zeytin, 1 adet kuru incir, 1 adet salatalık

(554 kalori)

24. Günün devamı

08:00 jilian michael level 1 (6/10) yapıldı

11:00 bir dilim karpuz, 1 dilim Ezine peyniri, 1 adet domates, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 adet acı biber, 2 haşlanmış yumurta, 1 çay bardağı kefir, 1 bardak kiraz sapı çayı, 5 adet kiraz, 7 adet yeşil zeytin, 1 adet kuru incir, 1 adet salatalık

(554 kalori)

15:00 1 kase tarhana çorbası (197 kalori)

16:00 2 tabak dolusu yoğurt , 2 adet salatalık (318 kalori)

18:00 fıstık, badem, fındık (78 kalori)

Toplam 1142 kalori

Belki şekersiz kahve içerim belki icmem

Mrblar lohusalıkta mı bilmiyorum kocama gıcık oluyrm aslında çok çok çok seviyrm ama şu sıralar bi kaşık suda boğasım geliyor ve ailesi ide öyle

Mrblar lohusalıkta mı bilmiyorum kocama gıcık oluyrm aslında çok çok çok seviyrm ama şu sıralar bi kaşık suda boğasım geliyor ve ailesi ide öyle
Lohusa depresyonuna girmiş olabilirsin kuzum sana tavsiyem asla eşine ailesi hakkinda kotu bir şey deme..ve içinden gelmesede eşine iyi davranmaya calis sonra depresyon geçince açtığın yaralar kapanmaz ilişkiniz bozulur Allah korusun

İlk gebeligimde 100 kg dan 52 ye düştüm 5 ay icinde. Bu gebeliğimde Bebeğim 47 günlükken 8 kg verdim 70 e düştüm .. ( aslında daha çok kilo verirdim ama bir ara iştahım açıldı buraya girmedim tekrar 70 e çıktım) sonrasında motive olsun diye böyle bir şey yapmaya başladım ..ilk günün sonunda 2.900 gram gitti ..2. günün sonunda 600 gram gitti yarın aynı kiloda çıksam iyidir bu hafta verdigim kiloyu sabitlersem süper olur :) tecrübelerimi paylasicam neden göbek gitmiyor kilo verilmesine rağmen onu bu videolarda söyledim..korse sipariş ettim 2 gündür kullanıyorum yararını görürsem ondanda bahsedeceğim inşallah

Bu arada bilmememkten kaynaklı ilk 2 video az uzun ve sıkıcı ama son videoyoyu 2 dk yapabildim :KK70:

başladım

1. Günüm

2. Günüm

3. Günüm

Lohusa depresyonuna girmiş olabilirsin kuzum sana tavsiyem asla eşine ailesi hakkinda kotu bir şey deme..ve içinden gelmesede eşine iyi davranmaya calis sonra depresyon geçince açtığın yaralar kapanmaz ilişkiniz bozulur Allah korusun
Haklısın cnm doğru ama keşke onlarda bizi anlasa

Haklısın cnm doğru ama keşke onlarda bizi anlasa
Ben 2. Evliligimi yaptım ilkindeki lohusalık berbat geçti herşeyin berbat olduğu gibi cehennemi yaşadım ..bu evliligimdeki lohusaligim ise o kadar huzurlu geçti ki eşimden Allah razı olsun hayatımda olmadigim kadar huzurluydumki sadece bebegimin keyfini çıkarttım şükürler olsun ..anlayanlar var ama işte sayıları çok az ...kendini yıpratma seni üzme ama seni uzerlerse Allah'a havale et .. bebeğinin keyfini çıkarmaya calis

Ben 2. Evliligimi yaptım ilkindeki lohusalık berbat geçti herşeyin berbat olduğu gibi cehennemi yaşadım ..bu evliligimdeki lohusaligim ise o kadar huzurlu geçti ki eşimden Allah razı olsun hayatımda olmadigim kadar huzurluydumki sadece bebegimin keyfini çıkarttım şükürler olsun ..anlayanlar var ama işte sayıları çok az ...kendini yıpratma seni üzme ama seni uzerlerse Allah'a havale et .. bebeğinin keyfini çıkarmaya calis
Sagol cnm benimde 2. Evliliğim

1 haftada 3.9 kg vermiş oldum ..bakalım haftaya nasıl olacak :)

Suan kac kilosunuz lohusayken jullian yapmaniza cok.sairdim birde sezeryanmissiniz masaAllah ben suan.yapamiyorum..
Devamini diliyorum
Bu Sabah 65.5 kg çıktım ben yaptım ama önermiyorum ..şu an iyice kilo verene kadar Leslie 3 mil ve diastasis recti ye yönelik hareketler yapıyorum sadece en az 60 kg ineyim bir

Back
X