Gelen misafirler ablamlar zaten ama basim kaldirmiyor cocuk gurultusunu. Ya birde tum gun evde yarim saat uyuyamadim cocuk uyudu misafirden uyuyamadim sonrasindada cocuk uyumadi zaten simdide annem yuzunden uykum kacti anne sen git boyle hem gece hem gunduz uykusuz kaliyom dedim diye hayir gecede tek yaptigi sey bebegi bana vermek esim onu yapar dedim diye tavir aldi kizdi gitti. Ya o cekebilir ama ben cekmek zorundamiyimbu koronada ne işi var o kadar kişinin.hastalık var kimseyi kabul edemeyiz desenize gelen ek misafirlere
Bugunde yaninda kalicam bebek kucuk dedi yok anne git diyince ahanda gidiyorum diyip kizdi gittiHaklısınız . Yeni bir hayata başlarken bu kadar kişiye gerek yok. Benim tek anlamadığım anneniz. Neden söylendi ve gitti
Bende inanki artik ne diyecem bilmiyorimDün bir bugün iki ne işi varki milletin evde koronayıda geçtim yani insan biraz çekinir dün doğum yapmıs kadının evinde çocuklarıyla aksama kadar
Ama dayanamadim artik annem bugun uyudu benimkide can tam uyudum ruya goruyordum babam geldi. Tamam onunda torunu sevmek istiyor ama dayanamiyorum hem yorgunluk hem mide bulantisi hem uykusuzlukGit demeniz de pek olmamış ama bilemedim.
Siz de haklısınız.
Anneniz dışında kimse olmamalıydı.
Gelenler hangi akla hizmet gelmiş ki?
Doktor kalabalığı yasakladı diyeceksin. Ben öyle mesafe koymuştumBende inanki artik ne diyecem bilmiyorim
Bu sekilde ifade ettiyseniz kirilmakta kizmakta hakli kadin. Siz isteginizde haklisiniz ama keske daha nazik bir sekilde soyleseymissiniz.Gelen misafirler ablamlar zaten ama basim kaldirmiyor cocuk gurultusunu. Ya birde tum gun evde yarim saat uyuyamadim cocuk uyudu misafirden uyuyamadim sonrasindada cocuk uyumadi zaten simdide annem yuzunden uykum kacti anne sen git boyle hem gece hem gunduz uykusuz kaliyom dedim diye hayir gecede tek yaptigi sey bebegi bana vermek esim onu yapar dedim diye tavir aldi kizdi gitti. Ya o cekebilir ama ben cekmek zorundamiyim
Dedimde annemde bana yardim etmek istiyor ama ben napayim kiYa geldi torununu görüp gitsin bari babanız da.
Uzun kalmasınlar. Cidden çok anlamsız olmuş.
Keşke sen git demek yerine anne hiç dinlenemiyorum kalabalık gürültü perişan etti beni bir çare bulalım deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?