Ağlama krizlerim vs yok .ama sanki ona karşı bazen sevgimden şüphe ediyo gibiyim .Halbuki onu coook seviyorum .çok tatlı çok sevimli .fakat bazen cok tuhaf hisler olusuyo bende.8 ay olmus aslinda bu kadar sureden sonra bu yabanciligi cekmeniz ilginc geldi bana. Ben lohusaligimda bebegime sinirlendigim oluyordu icten ice .yorgunluktan tabi oda.surekli aglama krizlerine giriyordum ama bu 1 aydan fazla surmemisti. Kizim 6 aylik ve her gecen gun daha cok baglaniyorum
Hayır hıc öyle bisey yok .isteyerek oldu . İyikide oldu. Varlığına binlerce kez şükür .ama hislerim farklı . Ona karşı yalancı hisler bunlar biliyorum geçecek . Biraz internetten araştırdım çoğu kişide olabiliyormuş okudum rahatladim biraz .Bebek kazayla mı oldu isteyerek mi? Yada baştan istemiyordunuz. Eşiniz mi sizi zorladı ?
O zaman çok yaramaz yavrucak sizi kızdırmış ve üzmüş. Çok fazla takılmayın mevzuya. Dillendirmeyin. Yani ben çocuğuma tuhaf hissediyorum diye bişey yok. Eminim kendinize de açıklayamıyorsunuz bunu. Buradaki çoğu üye de açıklayamaz. Yanlış anlaşılır. Güzel düşünün. Öpün koklayın yavrunuzu. Allah size nasip etmiş. Binlerce aile var çocuğu olmayan. Şükredin derim.Hayır hıc öyle bisey yok .isteyerek oldu . İyikide oldu. Varlığına binlerce kez şükür .ama hislerim farklı . Ona karşı yalancı hisler bunlar biliyorum geçecek . Biraz internetten araştırdım çoğu kişide olabiliyormuş okudum rahatladim biraz .
Canım lohusalıkta her kadın benzer sorunlar yasıyor , kızım dogdugunda benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyodu eşimin desteğiyle atlattım çok şükür bunları.. yani senin ki geçici bi durum kötü hislere kapıldığın da Allaha sığın . Allah gerçekten sabrını veriyor sen annesin yaradan anne olmayı sana nasip etmiş şükret haline..Unutmayın mutlu anne , mutlu çocuk demektir .Merhaba sevgili anneler ben doğum yapali 8 ay oldu .6 aylıkken başladı bende bu durum.bebegimi cook seviyorum onunla gayet güzel ilgileniyorum.yani onu ihmal etmiyorum.Fakat ona karşı bazen çok farklı hislerim düşüncelerim oluyo .ona karşı yabancılaşma üzülerek söylüyorum ama sanki soğuma gibi biseyler oluyo.cumleye bile dokemedigim hisler.cok can sıkıcı.cokta evde kalmamaya çalışırım ama bi türlü geçmek bilmedi.insanlar hevesle severken ben de bi ona karşı iticilik oluyo.bu depresyonmudur.ama herhangi bi aglama krizlerim vs.yok.yasayan ve atlatan varsa lütfen bana yazsın
Çok sukur mutluyum mutluyuz ama beynimi kemiren çok tuhaf duygularım var bebeğime karşı. Onu çok seviyorum ama sanki sevmiyormuşum gibi bi his var içimde.Bazen ona karşı sevgimden emin olamıyormuş gibi tuhaf duygulara kapılıyorum. Bu düşünceler ve duygular beni çok üzüyo bide bebeğim 8 buçuk aylık.Canım lohusalıkta her kadın benzer sorunlar yasıyor , kızım dogdugunda benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyodu eşimin desteğiyle atlattım çok şükür bunları.. yani senin ki geçici bi durum kötü hislere kapıldığın da Allaha sığın . Allah gerçekten sabrını veriyor sen annesin yaradan anne olmayı sana nasip etmiş şükret haline..Unutmayın mutlu anne , mutlu çocuk demektir .
Canım lohusalıkta her kadın benzer sorunlar yasıyor , kızım dogdugunda benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyodu eşimin desteğiyle atlattım çok şükür bunları.. yani senin ki geçici bi durum kötü hislere kapıldığın da Allaha sığın . Allah gerçekten sabrını veriyor sen annesin yaradan anne olmayı sana nasip etmiş şükret haline..Unutmayın mutlu anne , mutlu çocuk demektir .
Canım lohusalıkta her kadın benzer sorunlar yasıyor , kızım dogdugunda benim de aklıma türlü türlü şeyler geliyodu eşimin desteğiyle atlattım çok şükür bunları.. yani senin ki geçici bi durum kötü hislere kapıldığın da Allaha sığın . Allah gerçekten sabrını veriyor sen annesin yaradan anne olmayı sana nasip etmiş şükret haline..Unutmayın mutlu anne , mutlu çocuk demektir .
Mrk etme gececek sonra okadar baglanacaksin ve seveceksin kiMerhaba sevgili anneler ben doğum yapali 8 ay oldu .6 aylıkken başladı bende bu durum.bebegimi cook seviyorum onunla gayet güzel ilgileniyorum.yani onu ihmal etmiyorum.Fakat ona karşı bazen çok farklı hislerim düşüncelerim oluyo .ona karşı yabancılaşma üzülerek söylüyorum ama sanki soğuma gibi biseyler oluyo.cumleye bile dokemedigim hisler.cok can sıkıcı.cokta evde kalmamaya çalışırım ama bi türlü geçmek bilmedi.insanlar hevesle severken ben de bi ona karşı iticilik oluyo.bu depresyonmudur.ama herhangi bi aglama krizlerim vs.yok.yasayan ve atlatan varsa lütfen bana yazsın
Yani lohusalik sendromu icin gec bi sure bence 6 aylik o lohusalik sendromu degulde bebek hayati biraz kisitladigi icin bir sıkkınlik olabilir kendi kendinize teselli edin bebisi birilerine birakip kendinize vakit ayirinMerhaba sevgili anneler ben doğum yapali 8 ay oldu .6 aylıkken başladı bende bu durum.bebegimi cook seviyorum onunla gayet güzel ilgileniyorum.yani onu ihmal etmiyorum.Fakat ona karşı bazen çok farklı hislerim düşüncelerim oluyo .ona karşı yabancılaşma üzülerek söylüyorum ama sanki soğuma gibi biseyler oluyo.cumleye bile dokemedigim hisler.cok can sıkıcı.cokta evde kalmamaya çalışırım ama bi türlü geçmek bilmedi.insanlar hevesle severken ben de bi ona karşı iticilik oluyo.bu depresyonmudur.ama herhangi bi aglama krizlerim vs.yok.yasayan ve atlatan varsa lütfen bana yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?