• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık sonrası özel hayat

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
80
13
3
20
Lahusalığım geçti 42 gün oldu kanamam yok ama çok az akıntı tarzı bir şey akıntı olunca cinsel ilişki olabilir mi ?

Lahusalığım geçti 42 gün oldu kanamam yok ama çok az akıntı tarzı bir şey akıntı olunca cinsel ilişki olabilir mi ?
40'iniz cikinca doğumunuzu yaptiran doktora kontrole gitmelisiniz.

Doktor kontrolunden sonra kendinizide hazir hissediyorsaniz cinsel iliskiye elbette girebilirsiniz, doktor sizs yumurtlamaniz baslayip baslamadigini, baslamak uzere oldugunu vs hep söyleyecektir.

Ayrica normal dogum yaptıysanız ve dikişleriniz var ise ben kendi adima ilişki onermem cunku vajinal bolgedeki dikislerin iyilesmesi biraz daha uzun suruyor, haliyle dikislerinizde yirtilabilir, doktor kontrolunde dikislerinde ne durumda oldugunu soyleyecektir.

Gerisi size kalmis, tekrar bir bebek istemiyorsanız korunmayi (geri cekilme korunma degildir) ihmal etmeyin.

ben vajinal doğurdum. 40.günde eoktora gittim ve doktor her seyin normal olduğunu ve cinsel ilişkinin olabileceğini söyledi.

bizde sonradan bir kez oldu ilişki 2.5 aya kadar cünkü ağrım ve kanamam vardı 🥲 (doktor iyi mauyene edemedi yani) 😂 sonra kendi doktoruma gitti. 2.5 aylık olduğumuzda. fazladan doku iyileşmesi oluştuğu için ağrı ve kanama oluyormus. vücudum fazladan bir doku üretmis dikiş yerinde. maueyene sırasında doktor dokuyu aldı gönderdi 😂😂 ondan sonra bir daha sorun yasamadık.

neden bu kadar detaylı anlattım? kdjdj muayene olun cinsel ilişki öncesi 😂

Back
X