Lohusalik ve beraberlik

Dikişlerin düğüm kısmı acıyor zaten bir süre hep. Muhtemelen düğüm yeridir acıyan. Kontrolü erkene alıp doktora görünün yinede zorlama vs dikişler de açılmış olabilir tedbiri elden bırakmamak gerek.
Diğer üyeler size ne kimin ne zaman ilişkiye girdiğinden? Size alın beni yargılayın mı diyor yoksa sakince sorununa cevap mı istiyor? Üstünüze vazife olmayan şeyleri yargılamaya ne de meraklısınız.

Aynen yardımcı olmak yerine bekleyemedin mi gibi laflar çok ayıp ya kime ne kadın kocası zorladı belki niye ceremesini lafları kadın çekecek ayrıca loğusa alıngan olabilir bunu kimse düşünmüyor ! Ne eyazıkki

Aynen yardımcı olmak yerine bekleyemedin mi gibi laflar çok ayıp ya kime ne kadın kocası zorladı belki niye ceremesini lafları kadın çekecek ayrıca loğusa alıngan olabilir bunu kimse düşünmüyor ! Ne eyazıkki
Acıyı diyorum cereme derken uzatmayalım.

Yani böylesi durumları en iyi kadın anlar diye düşünüyorum bende. Kaldı ki kadında istemiş özlemiş olabilir bu bir hata da olabilir. Bilgilendirmek yerine vurun kahpeye olayı bizim insanımıza özgü.

Hanımlar,
konuya dini içerik yazmayın, Doğum sonrası her kadının kanama ve iyileşme süreci farklıdır.
Kanama mutlaka 40 gün sürer diye birşey de yoktur, kimi emzirdiği sürece regl olmazken kimi 1. aydan itibaren regl olur.

Konu sahibesi,
fazla baskı olmuştur ondan acıyordur, acıma devam ederse derhal doktorunuza danışın, acımanın dışında dikiş yerinde sulanma, iltihabi bir durum yoktur umarım, en azından birkaç ay sizi zorlayacak, sezaryen yerinize mikrop kaptıracak şeylerden kaçınmanız lazım, eşinizle birlikte olurken baskı ve dikişlerinize zarar verecek şeyler yapmayın yeter.

Ek: dokununca karnınızın içi acır, kişiden kişiye değişir ama kiminin birkaç ay kiminin 1 yıl sürüyor karın içi acıma hissi, benim 3 ay sürmüştü.

Kadın kadına sormayacakta kime soracak bilmiyorum
Doktora sorabilir misal ben doğum yaptıktan sonra doktora sordum ne zaman ilişki olur diye 40 gün sonra belki daha uzun dedi bu yüzden diyorum zaten ne aceleleri vardı kadın kadına destek olur ama dost ta acı söyler.

Dikişlerin düğüm kısmı acıyor zaten bir süre hep. Muhtemelen düğüm yeridir acıyan. Kontrolü erkene alıp doktora görünün yinede zorlama vs dikişler de açılmış olabilir tedbiri elden bırakmamak gerek.
Diğer üyeler size ne kimin ne zaman ilişkiye girdiğinden? Size alın beni yargılayın mı diyor yoksa sakince sorununa cevap mı istiyor? Üstünüze vazife olmayan şeyleri yargılamaya ne de meraklısınız.

Allah Allah ne düsündüğümüzü yazamayacak mıyız siz mi karar veriyorsunuz? Burası sağlık forumu değil, isteyen içinden geleni yazar isteyen bilgisini paylaşır. Buna karar vermek de sizin üzerinize vazife değil.

Endiselen me bu konuda yani geri çekilme çok eski bir yöntem ben 2 sene önce doğum yaptım eşimle 2 ay hariç geri çekilme yöntemini kullanıyoruz hamile kalmadım henüz tabi bununda bir riski var condom en iyisi 40 in çıksın sen daha dikkatli olursun şimdilik dikişlerin için doktora gitmeni tavsiye ediyorum canım

İyiki sevişmişsin kızzz kimbilir belki de 5 6 aydır sevişmiyodunuz
Siz de haklısınızz
Eee gülü seven dikenine katlanır
İnşallah kötü bir şey yoktur
Karnınıza baskı olduysa yeri ağrıyodur
Geçmiş olsunn.

1 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Kanamam çok az geliyodu son iç gündür gelmedi eşimde kan gelmiyo diye ilişkiye girdik ama bugün ameliyat yerimin bi tarafı çok aciyo acaba çok mu erken davranıp beraber olduk sizce acının nedeni ne olabilir lohusalikta benim gibi ilişkiye giren oldumu
40 gunun gecmesiji bekleseymissiniz iyiymis

Back
X