Ne var yani yinede sormak istediysem dengesiz dengesiz insanlar varmis ne bileyim
sordugun sorudan kimin cahil oldugu cok belliGerizekali patliycagini bende dusundum doktor 10-20 gun arasi iliskiye girebilrsin duruma gore dedi yinede sorim dedim ne Beyinsiz insanlar varmis bende burda soru soruyorum
hakkaten ya 10 gunluk lohusayken emzır altına bak bılmem ne uyku ıcın zaman bulamıyordum bı de fiki fok dusunucem .. yok gercekten kadın orda bı yerde bebek emzırıyodurAbicim kadını rahat bırak çocuğunu sev hadi
Hiç bir doktor 10 günde ilişki demez az daha sabredeceksin
Çocuk uyuyor mu çocuk
Sarılık olmasın dikkat edin
hakkaten ya 10 gunluk lohusayken emzır altına bak bılmem ne uyku ıcın zaman bulamıyordum bı de fiki fok dusunucem .. yok gercekten kadın orda bı yerde bebek emzırıyodur
İnsani tahrik edip sonra hakaret etti diyosunuz once bi insan gibi konusmayi ogren seviyesizsordugun sorudan kimin cahil oldugu cok belli
Anal ilişkiyi hem de lohusayken nasıl düşünürsün demek linclemek mi ?Kesin sesinizi be ne dengesiz insanlarsiniz hakaret ederim tabi burdaki insanlarin uslubunu gormuyomusunuz annelik hevesim iliski durumunu sordum diye olmuyormu tecrubeli bireylere sormak icin avilmis bi konu. Ne seviyesiz arsizsiniz. Ben sizin hepinize seviyeli bi sekilde ne yapabilirim dedim bumu sizin hosgoru sekliniz bune boyle birden linçliyosunux
iyisi mi sen anal manal ne bulduysan giris kafana vurmus belli kiİnsani tahrik edip sonra hakaret etti diyosunuz once bi insan gibi konusmayi ogren seviyesiz
Beyinsiz kim acaba orası tartışılırGerizekali patliycagini bende dusundum doktor 10-20 gun arasi iliskiye girebilrsin duruma gore dedi yinede sorim dedim ne Beyinsiz insanlar varmis bende burda soru soruyorum
yani bu hafta kacinci hakaret edip kaciyorlarİşine gelmeyince üyelik iptali
Yazık bu insanlara be
Bende anlamiyom bu insanları. Lohusayken ağlamaktan başka hiç bişi yapmamıştım millet nasıl bu kadar azgın oluyorhakkaten ya 10 gunluk lohusayken emzır altına bak bılmem ne uyku ıcın zaman bulamıyordum bı de fiki fok dusunucem .. yok gercekten kadın orda bı yerde bebek emzırıyodur
hayir karnin yarik zaten bi de totoyu yardiracak togbe yarabbim kotu kotu konusturuyorlarBende anlamiyom bu insanları. Lohusayken ağlamaktan başka hiç bişi yapmamıştım millet nasıl bu kadar azgın oluyor
Hakediyor amahayir karnin yarik zaten bi de totoyu yardiracak togbe yarabbim kotu kotu konusturuyorlar
Olur mu totosunu da halletsin rahat nefes alsın artık tovbeeAhaha anal iliski ve analık hevesi he, çok alakalı evet. Hadi git bak bebek bebeğin kustu mu acıktı mi çocuğu bogmayin anal ilişki pesindeyken
harf hatası yapmıs sanırım:))Ahaha anal iliski ve analık hevesi he, çok alakalı evet. Hadi git bak bebek bebeğin kustu mu acıktı mi çocuğu bogmayin anal ilişki pesindeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?