Lohusalıkta Yalnız Kalmak

Brcu704

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2025
4
0
1
29
Merhabalar arkadaşlar bu siteye yeni üye oluyorum hep okurdum burada yazılanları ama bu lohusalık sürecinde çok yalnız kaldığım için derdimi anlatacak paylaşacağım kimsem olmadığı için ilk kez bende yazmak istedim. Yargılamadan anlayarak yerime koyarak cevap verirseniz çok mutlu olurum. Biz eşimle nişanlılık aşamasındayken birlikte olduk ve hamile kaldım lakin bu nişanlılık aşamasına geçemeden ayrılmıştık. Hamile kalınca apar topar bir evlilik sürecine girdik çok kavgalar ettik bir nevi bebek için ikimizde evlenmek zorunda kaldık. Evlendikten sonrada maalesef anlaşmazlıklar düzelmedi hep kavga halindeyiz bana sürekli hakaretler ediyor ağıza alınmayacak küfürler beni evden kovdu defalarca birkaç defa da fiziksel şiddet gördüm. Annemin evine gittim ailesiyle konuştum bi şekilde beni eve geri getirdi. Bu arada ben tek çocuğum babam vefat etti sadece annem ve ben varız ortaokuldan beri çalışıyorum hamilelik sürecinde de hep çalıştım ta ki doğum iznim gelene kadar. Şimdi diyeceksiniz ki neden geri döndün çünkü hep tehdit edildim herkese evlenmeden önce birlikte olduğunu söylerim dedi annen seni siler zaten kimsen yok çocuğu senden alırım seni öldürürüm diyip buna yönelik hareketlerde bulununca cesaret edemedim. Ha bu süreçte ölmeyi de kendi kendime düşünmedim değil , haplarla uzun uzun bakıştığım çok zaman oldu. Neyse sonunda doğum yaptım çocuğumda sıkıntı çıktı yoğun bakım vs 10 gün kadar hastanede kaldık. Şimdide beyninde hasar kalıp kalmadığına bakılıyor bebeğimin bu süreçte maalesef çok yalnız kaldım bebeğim iyi mi değil mi bilmiyorum herşey Allahtan biliyorum lakin hangi anne bu ihtimali düşünüp üzülmez ki üzüldüğüm için de eşim eşimin ailesi tarafından pek hoş karşılanmadım. Hastaneden sonra annem kalmaya geldi bize 1 hafta anca kaldı ve gitti. Yeni anne olmuşum, ev işi bilmiyorum yemek bilmiyorum doğru düzgün evlendiğimde hamileydim çalışıyordum. İnsanlar gelmek istiyor bebeğe mi bakayım eve mi bakayım eşimle de tartışma halindeyiz hep annemin gittiği gün ağladım ve bana karşı annen kaçtı dayanamadı sen kimsesizsin kimsen yok senin diyip ben ağlarken başımda bunları söyledi. En son ki mevzuya gelirsek 3 gündür hastayım kalkacak dermanım yok ama insan evladı için ayakta kalmak zorunda eşime dedim ki 3 gündür sağlık ocağına gidelim bebeğe geçmesinden korkuyorum inanın kendim için değil götürmedi bugün gene dedim neymiş eniştesi ev alacakmış ev bakmaya gideceklermiş onun yanında olması lazımmış götüremezmiş hastaysam annem gelip baksınmış tabi gelirseymiş dedi hasta olduğum içinde kahvaltı hazırlayamadım bebekte pek durmadı o yüzden de karı değilmişim ben asla avrat olamazmışım aç gönderiyormuşumonu beni boşayacakmış. Gerçekten artık tükendim önümü göremiyorum ne yapmam lazım onu da bilmiyorum.

Çok üzüldüm yaşadıklarına. Telefonuna mutlaka kades indir. Laflarını ciddiye alma, onun öyle demeai aeni öyle yapmiyor. güçlü kal, bir an önce kendini toparla. Bebek biraz büyüsün, anneni de alıp beraber yaşarsiniz. Sen çalışırsın, annen bebeğe bakar
Evlilik öncesi birlikte olduğunun bilinmemesi belli ki senin için epey önemli. Ancak olur da söylerse de annen seni silmez rahat ol, evladisin sen onun. Her koşulda arkanda durur.

En son kisimda beni bosayacakmis yazmissiniz
Bosasin iste
Millet iki laf edecek diye omur boyu bu adama mi bagimli kalacaksiniz?
Anneniz en azindan bebeginize bakar sizde isinize donersiniz dogum izninizden sonra
Siddet de gormussunuz neden darp raporu almadiniz?
Kusura bakmayin zaten uzgunsunuz ama birinin soylemesi gerekiyor bunlari
O cocugun psikolojisi nasil duzgun olabilir boyle bir ortamda?

Boşanmayı bende istiyorum emin olun konuştumda düzgünce yapamıyoruz boşanalım çocuk mutsuz saygısız kavga dolu bir ortamda büyümesin diye şartları varmış 10 yıl boyunca evlenmeyecekmişim sevgilim bile olmayacakmış nafaka vermezmiş mal paylaşımı yapmazmış düğünde takılan bütün altınları paraları almıştı onları geri vermezmiş bunları kabul edersem boşanırmış kabul etmezsem boşanmazmış çekişmeli dava devam edermiş veya çocuğu alır gidermiş yurtdışına göremezmişim vs vs darp raporu noktasında haklısınız ama keşke alsaymışım diyorum

Karı avrat mı
Köylü mü bu be

Hiçbirini kabul etmeyin davayı siz açın. Çekişmeliye gitsin. Çocuğu alamaz. Geçerli bir gerekçesi yok çünkü. Velayet sizde kalır. Sizi geçmişle tehdit ederse iftira der geçersiniz. Kim nereden bilecek? Olan olmuş üstüne bir de evlendiniz zaten kimse sizi bu konuda suçlayamaz.

Git ac davani arkadasim
Seni korkutma yontemini bulmus kullaniyor
O kimki yurtdisina kacacak cocugu alip?
Blof yapiyor
Nafaka da esek gibi odeyecek
10yil evlenmeyeceksin falan cok mu aradin bu beygiri
Senden sonra erkek gormek istemiyorum zaten yallah de gonder sunu
Dugun videosunun da kopyasini al mahkemede altinlari istedigini beyan edersin
Az guclu dur
Seninde birsey yapasin yok gibi

Konu sahibi çekingen durdukça üstüne geliyor galiba. Hiçbir mok yapamazsın diyip rest çekse başarır diye düşünüyorum.
Yurtdışına paralı adamları bile almıyorlar artık senin keko kocanı mı kabul edecekler?

dik dur konuşarak seni yıpratıyor söylediklerine kulak asma güçlü ol ki yıkamasın seni annen bebeğinle ilgilenir sende çalışırsın güller gibi huzurlu büyütürsün bebeğini git ver dilekçeyi tehdit ediyorsa uzaklaştırma alırsın bizim için söylemek kolay gelebilir ama bebeğin huzurlu yerde büyümeyi hakkediyor. bebeğini elinden hiç kimse alamaz boş laf kalabalığı yapıyor . nafaka da öyle ödemem diye birey yok eşek gibi öder

Adam yurtdışına gitse bile bebeği götüremez annenin imzası olmadan. Aynı şekilde anne de götüremez. İki tarafın da onayı varsa ancak yurtdışına çıkışa izin veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…