Ins cnmUykuyu bi sure unut.
Sadece guzel beslen kendini iyi hissedicek seyler yap ve bebegini yilmadan usanmadan emzirmeye devam et sutun oldugu surece pes etme
Geçer canım merak etme.3 aylık bebeğim var.ikinci çocuğum.insan ilkinde çok tecrübesiz oluyo.zamanla alışıp düzenini oturtursun.sadece sabret canım.fito krem iyi geliyo bide göğüs kalkanı alabilirsin.Ins cnm
Bebek beni zorlayinca emzirmektende sogudum
Ve goguslerimde hala aciyor 20 gn oldu ne zaman gececek
Evt aynen ole disarida cikmiyorum ins gecer sagolunBen de 2 dogumumda da lohusalik donemim cok zor gecti.ilk zamanlar bunaliyorum sanki hayat kararmis.belli bir sure sonra geciyir merak etme ama hep boyle olcakmissin gibi geliyor degil mi
Ins cnm umuyorum ole olurrTabiki gecicek cok daha iyi ve keyifli gunleriniz olucak hic supheniz olmasin biraz yorucu bir donem ama gecicek
Bu konularda hep karşılaşıyoruz sizinle :) yorumlarımızda çok benzerKv den yaninda degilse sikinti yok lakin o olunca insanin emdigi sut burnundan geliyo
Geçer geçer hepsi geçer..Cok sukur bebegimi kucagima aldim erken dogum oldu
Ama ne pozitif insandim ben
Bebegim emmek istemiyor baya zorluyor sezaryen oldugumdan ilk 3 gun kasikla mama verdik sonra 2 gubde biberon verdik emmeyince ac kalmasn diye alisti sanirim
Gece uykusuzluklari..
Evde nasil vakit geciyor anlamiyorum bebek ve uyku gecicek mi bu gunler annelerbana biraz moral verin
Bence arada cikmalisin.ilkinde o hatayi yaptim.2.sinde 3 gunlukken caybahcesine gittik.sonra arada 1-2 saatligine birakip cikiyordum esimle.cok iyi geliyorEvt aynen ole disarida cikmiyorum ins gecer sagolun
Allah anali babali buyutsun canim,Ins cnm
Bebek beni zorlayinca emzirmektende sogudum
Ve goguslerimde hala aciyor 20 gn oldu ne zaman gececek
Bobreklerim duzeldi canim bebek pozisyon degistirmis simdide vajinal mantarla basim belada su 2.5 ayi da bi bitirseydik hayattan sogudum vallaBu konularda hep karşılaşıyoruz sizinle :) yorumlarımızda çok benzer
En son böbrekle ilgili bir sorunla ilgili doktora gidecektiniz. Son durum nedir
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallahBobreklerim duzeldi canim bebek pozisyon degistirmis simdide vajinal mantarla basim belada su 2.5 ayi da bi bitirseydik hayattan sogudum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?