Lohusaliktan mi?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Cok sukur bebegimi kucagima aldim erken dogum oldu
Ama ne pozitif insandim ben
Bebegim emmek istemiyor baya zorluyor sezaryen oldugumdan ilk 3 gun kasikla mama verdik sonra 2 gubde biberon verdik emmeyince ac kalmasn diye alisti sanirim
Gece uykusuzluklari..
Evde nasil vakit geciyor anlamiyorum bebek ve uyku gecicek mi bu gunler annelerbana biraz moral verin

Dogum yapmadim ama gozlemledigim kadariyla gececektir. Suan boyle hissetmeniz cok dogal. Hem vucudunuzda hem hayatinizda bir suru degisiklik oldu ve hepsi sizi yoran değişiklikler. Haliyle alistikca, hormonlar duzene girdikce, bebek büyüdükçe hersey yoluna girecektir. Sabirli olun.

Uykuyu bi sure unut.
Sadece guzel beslen kendini iyi hissedicek seyler yap ve bebegini yilmadan usanmadan emzirmeye devam et sutun oldugu surece pes etme

Uykuyu bi sure unut.
Sadece guzel beslen kendini iyi hissedicek seyler yap ve bebegini yilmadan usanmadan emzirmeye devam et sutun oldugu surece pes etme
Ins cnm
Bebek beni zorlayinca emzirmektende sogudum
Ve goguslerimde hala aciyor 20 gn oldu ne zaman gececek

Ben de ilk bebeğim doğduktan sonra çok mutsuzdum. Hayatım alt üst olmuş gibi hissediyordum. Bundan sonra hep böyle olacak herhalde diyordum. Sürekli aglayasim geliyordu... Ama hepsi geçiyor.:) biraz sabır. O anlarınızın keyfini çıkarın derim. Emzirme konusunda doğal kremler var onları kullanabilirsiniz. Enzirdikce sütünüz artacaktır. Allah kolaylık versin.

Ins cnm
Geçer canım merak etme.3 aylık bebeğim var.ikinci çocuğum.insan ilkinde çok tecrübesiz oluyo.zamanla alışıp düzenini oturtursun.sadece sabret canım.fito krem iyi geliyo bide göğüs kalkanı alabilirsin.

Tabiki gecicek cok daha iyi ve keyifli gunleriniz olucak hic supheniz olmasin biraz yorucu bir donem ama gecicek

Ben de 2 dogumumda da lohusalik donemim cok zor gecti.ilk zamanlar bunaliyorum sanki hayat kararmis.belli bir sure sonra geciyir merak etme ama hep boyle olcakmissin gibi geliyor degil mi

Sagolun kizlar evt lansodin krem kullaniyorum ama yinede emzirirken aciyor hala

Geçer geçer hepsi geçer..
Yeterki sen kendine dikkat et mümkün olan en az hasarla atlat.
Seni negatif enerji veren kişileri eve alma mesela

Ins cnm
Allah anali babali buyutsun canim,
Emzirdikce goguslerin alisip rahatlar ve zamanla gecer krem sur mutlaka ise yariyor baya.ve islak nemli tutmamaya calis,kuru olsun.eger emzirmezsen sutun de varsa goguste birikir ve gogusun agri yapar iltihap tutar.

Bu konularda hep karşılaşıyoruz sizinle :) yorumlarımızda çok benzer
En son böbrekle ilgili bir sorunla ilgili doktora gidecektiniz. Son durum nedir
Bobreklerim duzeldi canim bebek pozisyon degistirmis simdide vajinal mantarla basim belada su 2.5 ayi da bi bitirseydik hayattan sogudum valla

Bobreklerim duzeldi canim bebek pozisyon degistirmis simdide vajinal mantarla basim belada su 2.5 ayi da bi bitirseydik hayattan sogudum valla
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah
Vaginal mantar zaten sıkıntılı birde hamilelikte çok daha zor olsa gerek
Yok soğuma hayattan kucağına alınca hepsi unutulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…