Lohusaliktan mi?

Benim de kizim dogali 10 gun oldu. 3 hafta erken dogdu kizim. Emzirmw sikintimiz devam ediyor.ĺ bulundugum sehir cok sicak. Resmen buharlasiyorum. Cok sukur bebeklerimiz iyi olsun yeter. On gun onceye gore daha iyiyim insallah ongun sonra bu gunden daha iyi olacagim..
Benim kadar uykuya duskun kimse yoktur ama Kizima bakinca butun yorgunlugum geciyor. Varsin bir kac ay uyumayalim degmez mi bu guzellikler icin :)

Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah
Vaginal mantar zaten sıkıntılı birde hamilelikte çok daha zor olsa gerek
Yok soğuma hayattan kucağına alınca hepsi unutulur inşallah
Insallah bitanem bitmiyo gercekten ben de şoyle rahat bi hamilelik geciriyim diyorum hani gezeyim tozayim tek derdim dogum olsun ama yok saglik sorunlari yakami birakmiyo gercekten o kadar yoruldum ki dogum sonrasi kv nin halleri ise ayrica dusunduruyo beni hayirlisi artik

Insallah bitanem bitmiyo gercekten ben de şoyle rahat bi hamilelik geciriyim diyorum hani gezeyim tozayim tek derdim dogum olsun ama yok saglik sorunlari yakami birakmiyo gercekten o kadar yoruldum ki dogum sonrasi kv nin halleri ise ayrica dusunduruyo beni hayirlisi artik
Canım sen tecrübeli annesin ne yapacağını nasıl davranacığını daha iyi bilirsin. Az çok okudum kv ile yaşadıklarını. Benim de kv sayesinde en güzel günlerim zehir oldu. Keyif alıyorlar yemin ederim.
Gelmesin valla evine en azından emzirme düzene oturana kadar. Ne küsmeleri umrumda ne darılmaları

Canım sen tecrübeli annesin ne yapacağını nasıl davranacığını daha iyi bilirsin. Az çok okudum kv ile yaşadıklarını. Benim de kv sayesinde en güzel günlerim zehir oldu. Keyif alıyorlar yemin ederim.
Gelmesin valla evine en azından emzirme düzene oturana kadar. Ne küsmeleri umrumda ne darılmaları
Esim arkamda olsa tatlim ahhh ahhh ama isteee

Back
X