- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
Kafayi mi yediniz?Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafayi mi yediniz?Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
Nasıl?Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
Bu lafı daha öncede duydum şaka gibi bir akrabamiz karısını aldatıyor sonra kendini aklamak için karilık yapmıyor demiş karısının babasina iki çocukları var daha ne yapacaktı kadın bende anlamadım yuzsuzler bu erkeklerBabanıza bana kadınlık yapmıyor mu demiş ? !
Yuh...
Benim eşim babama böyle dese babamdan ne göreceğini tahmin edebiliyorum... Babanız napti ? eşiniz ne biçim biri
Konu sahibi hiç dönüp cevap yazmadı konunun üzerinden zaman da geçti. Gerçek olma ihtimali çok az, ilk okuduğumda ben de çok üzülmüştüm ama boşa üzülmeyin diye söylüyorum. İnşallah gerçek de olmasın zaten.3 gün önce doğum yapmış kadın dikisleri aciyor rahmi toparlanmamis kanaması var hala, meme vermeye çalışıyor bebeğine offff içim şişti inşallah doğru değildir bu nasıl bir ruh hali ki sana iki çocuk vermiş eşine bunu yapabiliyorsun yuhhh diyorum cani resmen adam
Bana bunu yapan adamın gözü de dışarda olsun kendisi de (!)Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
İyi ozaman siz normal dogum yaptıktan üç gün sonra çatır çatır sevişirsiniz biz de size karışmayalım. Kadın olduguna yada bilgilerinin doğruluğuna inanmıyorum eglence olsun diye burda olmanız çok saçma.Sadece kendi fikrimi söyledim
Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur
Konunun fake olduğuna ikna olduktan sonra şu mesaja kahkaha attım :))Bazı kadınların, gece uykusunda eşinin çkünü kesmesini anlayabiliyorum artık.