Lohusayken esim tecavuz etti.

Babanıza bana kadınlık yapmıyor mu demiş ? !

Yuh...

Benim eşim babama böyle dese babamdan ne göreceğini tahmin edebiliyorum... Babanız napti ? eşiniz ne biçim biri
Bu lafı daha öncede duydum şaka gibi bir akrabamiz karısını aldatıyor sonra kendini aklamak için karilık yapmıyor demiş karısının babasina iki çocukları var daha ne yapacaktı kadın bende anlamadım yuzsuzler bu erkekler

3 gün önce doğum yapmış kadın dikisleri aciyor rahmi toparlanmamis kanaması var hala, meme vermeye çalışıyor bebeğine offff içim şişti inşallah doğru değildir bu nasıl bir ruh hali ki sana iki çocuk vermiş eşine bunu yapabiliyorsun yuhhh diyorum cani resmen adam

3 gün önce doğum yapmış kadın dikisleri aciyor rahmi toparlanmamis kanaması var hala, meme vermeye çalışıyor bebeğine offff içim şişti inşallah doğru değildir bu nasıl bir ruh hali ki sana iki çocuk vermiş eşine bunu yapabiliyorsun yuhhh diyorum cani resmen adam
Konu sahibi hiç dönüp cevap yazmadı konunun üzerinden zaman da geçti. Gerçek olma ihtimali çok az, ilk okuduğumda ben de çok üzülmüştüm ama boşa üzülmeyin diye söylüyorum. İnşallah gerçek de olmasın zaten.

Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur

Pardon?
Lütfen kadın değilim diyin
Sizinle kafa buluyorum diyin
Bu ne saçma sapan, empatiden uzak, insanlıktan bihaber bir yorum.

Böyle yaratık varsa gözü dışarıda olsun zaten ve hatta bu yaratıklar sizin gibi pek anlayışlı kişilerle beraber olsun. Gül gibi geçinir gidersiniz.

Kanım dondu. Pessssss
3 kuruşluk kocaları evde tutmak için verilen akıllara bak. Kocaman bir pes.

Back
X