Lohusayken esim tecavuz etti.

Reklam yapmanın da bir adabı üslubu var, işimiz gücümüz yok o uygulamayı indirip senin "evli mutlu bebikli" lohusa maceralarını okuyacağız. Hadi selametle, umarım süresiz banlanmışsındır. Gerçekten yaşanabilecek insanlık dramlarını kendi çıkarlarınız uğruna alet etmeye utanmıyorsunuz.

Bebik:olamaz:

:KK57: nasil sevebilir nas saygi gosterbilirsiniz daha isgence resmen hicmi kendinizi sevmiyorsunuz bosanin Allah kitap bilmeyen biri ne beklenir :KK62:

yemin ederm dogru yasadigm malesef inanilck gbi bi evliligimz yok cok kotu seyler yasatti suphelenmenz normal ama herkes Cektigini biliyo gercekten.
Canım ya kıyamam eğer sevmiyorsan katlanamıyorsan boşan derim bence çünkü bi hayat geçmz böyle arkanda baban yoksa bile mesleğim var diyosun bi şekilde hallolur . Bide bişey sorcam bunun dışında şiddet felan uyguladı mı ? :(

Arkadaş :;bir günde bir adam çıkıp” karım bana tecavüz etti mağdurum “yazısını okumak için neler vermezdim :KK67::KK67::KK62:

Okuyunca gercekten dikis yerm sizladi ya bu nasil bi canilik nasil bi sadizm? Peki ya siz siz sado musunuz ya adam size tecavuz etmis bir kesilmis ve dikilmis bir yeri tekrar yirtmaya calismis iki dinen hukmu olmasina ragmen 3 gunlukte saldirmis siz daha ne duruyorsunuz o evde? O babaniza da cok sey soylenir de demiyorum oyle baba olacagina olmasn gitsin bu nasil bi vicdansizlik?Ya insan 30 yil mapus yatsa gelse yapamaz bunu pis sapik adam bazisi var boyle öluye bile yan gozle bakar iste o kafa yeminle cinlerm tepeme cikti lanet olsun boyle adamlara ölse de kurtulsan ve o masum evlatlarin da ...

Kadinlara kasaptaki et gozuyle bakan sisme kadin gibi sadece cinsel durtulerini gidermek icin kullanan ruhsuz vicdansiz sevgisiz saygisiz erkeklerden nefret ediyorum Allah hepsinin belasini versin insallahhhhhh

Doğum yapmadım acısını bilemem ama dün gece sırf öksürüyorum uyuyamadım diye eşim de benimle birlikte uyumadı bu kdr iğrenç bir herif bir asker bu kdr vahşilik Allah akıl fikir versin

Back
X