Lohusayken esim tecavuz etti.

3 günlük dikişler nasil oldu bence doktora gitmekte fayda var mikrop ne kapar iğrençlik ötesi yok

Konunun gerçek olmadığını umuyorum... Bir adamın doğum yapmış eşine bu şekilde bir pislik yapmasını,karısı ile ilgili kayınpederine böyle terbiyesizce bir cümle kurmasını aklım almıyo..

Dogumdan sonra esim bana yaklasamiyor diye cok yakinnisyim. Ama bu konuyu gorince cok skr vicdanli bir kocam var dedim. Benim ki bebekten utanirken beni anne olarak gordugu icin yapamamisti millet neler yapiyor. Sen koru yarabbim

Bunu yapabilecek bir kocan oldugunu biliyordun ve bu adama 2. Cocugu dogurdun. Seninde kendini sorgulaman lazım. Kocam dünyayi yaksa istemiyorsam istemiyorumdur...
3 gun ya 3 gün... 3 gunde anca yataktan kalkılır. Ne bencil ne düşüncesiz bir insan...

Bu şiddet cezasız kalmamlı.
Kalmamalı lakin durumlar öyle sizin de zannettiğiniz gibi olamıyor malesef.
Eğer konu gerck ise
Ve konu sahibesinin ailesi onu çocukları ile boşandığında kabul etmeyecek bir aile ise ki bunu babasının "alttan al napacan 2 cocugun var" sözünden de anladım; bu durumda konu sahibesinin eli kolu bağlanmış durumda. Hepiniz de birer zeyna'sınız mübarek! Asmalar kesmeler.. Kendinizi bi onun yerine koyun evvela. Yaşadığı durum çok zor ve bi iç döküş yaşamıs belli ki.. Belki fake değil??

Geçmiş olsunda olayı biraz basit birşeymiş gibi anlatmışsın
İnanmakta bile tereddüt ettim yani.

Meşhur fake konu cümleleri

- Derdimi kimese anlatamıyorum (bize anlatsan ne değişecek? Sana nasıl bir faydası olacak?)
- Yaşadıklarım gerçek ister inanın ister inanmayın (tabi ki inanmıyoruz!)
- Size yalan borcum yok (yoksa niye yalan söylüyorsun?)
- Fake konu açacak olsam buraya yazmazdım emin olun (olamıyoruz bacım emin olamıyoruz işte)
- Allahım kimseye yaşatmasın (Amin inşallah)
Bana inanmayanları Allah’a havale ediyorum (et bacım et eyvallah)
Son olarak “ben fake diiilim” ( ya nesin o zaman?)
Bana tercüman olmuşsun,oh iyi geldi.Ben de fake demiyorum,%3.5i gerçek diyorum zaten:KK45:

Kizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur

Back
X