- 20 Ocak 2015
- 9.618
- 14.060
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
3 günlük dikişler nasil oldu bence doktora gitmekte fayda var mikrop ne kapar iğrençlik ötesi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyle dalga gecmedim ben . Inanmayan bissuru kisi olmaz "bebisim" diye site var indirin ordan bakin durumlarima 1senede neler paylasmisim esim nasi biriymis o zaman anlarsiniz zaten bunu da yapabilcek potansiyelde biri oldugunu .
Bana tercüman olmuşsun,oh iyi geldi.Ben de fake demiyorum,%3.5i gerçek diyorum zatenMeşhur fake konu cümleleri
- Derdimi kimese anlatamıyorum (bize anlatsan ne değişecek? Sana nasıl bir faydası olacak?)
- Yaşadıklarım gerçek ister inanın ister inanmayın (tabi ki inanmıyoruz!)
- Size yalan borcum yok (yoksa niye yalan söylüyorsun?)
- Fake konu açacak olsam buraya yazmazdım emin olun (olamıyoruz bacım emin olamıyoruz işte)
- Allahım kimseye yaşatmasın (Amin inşallah)
Bana inanmayanları Allah’a havale ediyorum (et bacım et eyvallah)
Son olarak “ben fake diiilim” ( ya nesin o zaman?)
Cnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olurKizlar yeni dogum yaptm ve esim cok anlayissiz bi insan 2aydir doguda asker dogum iznine geldi ve daha ben 3gunluk lohusayken zorladi beni yapma dedm dinlemedi ne dikis dinledi ne gunahini zaten problermz var bi de bunu yapti iyice psikolojim bozuldu artk ..
İroni yaptınız sanırım? Yada şakasınızCnm bir şey olmaz ki eşin sonuçta ev et yanlis bir hareket am a yapmadan da gözü dışarda olur