- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
13 gün önce normal doğum yaptım, kayınvalidem doğumumdan iki gün önce geldi kizin da kalıyordu. Neyse,dogumdan sonra bize geldi..hersey normaldi..hastaneden eve gelince bir kaç şey yaptı daha fazlasını gorumcem yaptı yemek getirdi etti vesaire sağolsun kiz 2 gun boyunca yemek yapti.sonra kayınvalidem istersen bir kaç gün annenler gelsin ben burdayım diye gelmiyorlar herhalde ben kızıma giderim dedi.ona sebep bende anneme söyledim ertesi gün geldiler.bir kaç Günde kaldilar.3.gün kayınvalide eşimi aramış işte ben burda kaldım sizin için geldim kızımın misafirleri varda ben napicam burda falan diye. ben o gece annemleri gönderdim. Kendisi geldi,benimle konuşmuyor suratı resmen sirke satıyor bir kaç muhabbet edeyim dedim yok suratsiz suratsiz zorla cevap veriyor.hiç bir şey de yapmıyor ne bir çorba ne bi yemek masaya bile yardim etmiyor ..daha 7 gün ancak olmuş doğum yapalı,kalkiyorum kahvaltı hazırlıyorum akşam yemek yapıyorum ama gün içerisinde hala benimle konuşmuyor. Sanki birsey olmuş gibi.bir de kalkıp kızıyla gezmeye falan gidiyorlar.dün oğlumu banyo yaptırdık saat 3 gibi,bende onunla beraber uyumak için odaya geçtim..ki dikislerim falan felaket sizliyor hani zor geziyorum ayakta..baya bi uyumusuz artik günlerin yorgunluğu. Akşam 7 falandi yemek için mutfağa girdim.yedik ettik.sabahta esim evdeydi mutfakta kahvaltı yaparken esime bişeler diyor içerde. Ben salı günü gideyim falan esim de neden dedi.işte hiç odadan çıkmıyor bir çay içer misin anne kahve istermisin diye sormuyor etmiyor ben anlamiyorum neden böyle diyor.ama deliriyorum içerde gidip bisey demedim.normal de surat yapan bir insan degilim ama çocuğun stresi kendi dikislerim haliyle halsizim yorgunum konuşmaya etmeye mecalim yok esimle bile zor konuşuyorum.ondan hizmette beklemiyorum ama madem yapmayacak ne diye burada duruyor boşuna herkesi geriyor.Siz söyleyin ben mi naza çekiyorum kendimi bende mi sıkıntı var.sutüm kesilecek artık sikintidan