Kizlar cok kotu durumdayim . Kaynanam ve gorumcem dogumdan sonra bize geldiler bana yardimci olmak icin!benim haberim yoktu ki kirrk gun kalicaklarmis. Kalsinlar kalsinlarda hersey laf ,her seye bi meraklilik ama belli etmiyolar akillarinca sonra ben hirsimi esimden cikarmaya calisinca kiyamet koptu . Esimle kavga ettik sora olay bi sekilde gorumceye dondu ve ben esime al bacini gotur deyince gittiler sora ben kovmus oldum.. esim babami cagirdi vs.. simdi evdeyim ana esimle cok kotuyuzz ;(((
Annemde geliyodu tabi ama onlar gitmiyodu ki kadinda biraz kaldi sora aksam eve gidiyodu. Bu arada bana diyolar anneni kardesini gorunce mutlu oluyosun guluyosun bize oyle dawranmiyosun .. heeseyi gozlemleyip laf ettiler. Esimsw bir kere onlar haksiz demedi. Sana cok yardimci oldular sen kiymet bilemedin deyip beynimi yiyo.Canim annen niye gelmedi de kaynanan ve de özellikle "görümcen" geliyor? Görümcen bekarsa seni anlamaz ki zaten... ben de lohusalığın böyle bişey olduğunu yaşamadan önce bilmezdim... onlar normal bi cümle bile soyleseler sana batabilir şu anda zaten. Lohusa kadının evine, yardım edecek ve sonuna kadar anlayışlı davranacak birileri gelmeli... eşinle aranız düzelir üzülme. Bebeğin için yapman gerekenleri yap...
Amin canim.. ben esim icin susuyorum simdi . Icten ice kabullenemiyorum ama esim icin ses cikarmiyorum. Cok dedim ablan boyle bole die ama bir kere bile ablam haksiz demedi.we simdi aralarindan su sizmiyo ben kowmusum ya onlari magduru oynuyolarPardon ama lohusa olan sensin. Hoşgörüye ve yardıma ihtiyacın var. Tabiiki misafirdir saygı da kusur etmeyeceksin ama onların da senin lohusa olduğunu unutmamaları gerekir. Hele ki eşin bu dönem de sana anlayış göstermeli .
gerçi kaç eş böyle olabiliyor bilmiyorum
inşallah kimse böyle kötü şeyler yaşamasın.. seninde bu kötü günlerin hemen bitsin..
eRsey onun yuzunden oldu zaten ama anlamiyolarhadi kaynanayı anladıkta görümcenin ne işi var..
Senin öz annen ve kardesinle mi kıyaslıyorlar kendilerini? Onlar senin canın cigerin... tabi ki onları görünce yüzün güler. Ha tabu kv ve görümcene de surat yapmamalisin. Ama Seninkiler cidden anlayışsızmıs. Bunun lafı edilir mi... onları görünce yüzün gülüyor, töbe Yarabbim... sende kusur arıyorlar sanki. Kocana annesi ve kızkardeşi hakkında kötü şeyler söyleme. "Bitanem annenler saolsunlar, şöyle şöyle yardım ettiler, Allah razı olsun. Ama şöyle şöyle olunca da çok kırıldım" vs vs şeklinde konuş. Kayinvaliden le de eşinden ayrı güzellikle konuş (insafli bir insansa) . Görümce yi boşver, evlenip lohusa olunca seni anlar umarım... böyle kavga edince insan eşinin kendisini sevmediğini, kayinvalidenin de yuvayı yıkmaya çalıştığını düşünüyor. Ama öyle değildir emin ol. Esin seni seviyor ama arada kalıyor. Ona sürekli annesini kizkardesini şikayet etme. Gerçekten kötü de olsalar annesi ve kardeşi sonuçta...Annemde geliyodu tabi ama onlar gitmiyodu ki kadinda biraz kaldi sora aksam eve gidiyodu. Bu arada bana diyolar anneni kardesini gorunce mutlu oluyosun guluyosun bize oyle dawranmiyosun .. heeseyi gozlemleyip laf ettiler. Esimsw bir kere onlar haksiz demedi. Sana cok yardimci oldular sen kiymet bilemedin deyip beynimi yiyo.
Cok guzel demissin bugune kadar hic kotu bisey demedim onlar hakkinda ama dogumda beni bezdirdiler ya.. her hareketim laf olmus habeeim yok.benim onlara ayri yaptigim bisey yoktu surat falan ama kusur aradiklari icin buldular. Biz cok iyiydik sana sen kiymet bilmiyosun vs vs.. neler neler..Senin öz annen ve kardesinle mi kıyaslıyorlar kendilerini? Onlar senin canın cigerin... tabi ki onları görünce yüzün güler. Ha tabu kv ve görümcene de surat yapmamalisin. Ama Seninkiler cidden anlayışsızmıs. Bunun lafı edilir mi... onları görünce yüzün gülüyor, töbe Yarabbim... sende kusur arıyorlar sanki. Kocana annesi ve kızkardeşi hakkında kötü şeyler söyleme. "Bitanem annenler saolsunlar, şöyle şöyle yardım ettiler, Allah razı olsun. Ama şöyle şöyle olunca da çok kırıldım" vs vs şeklinde konuş. Kayinvaliden le de eşinden ayrı güzellikle konuş (insafli bir insansa) . Görümce yi boşver, evlenip lohusa olunca seni anlar umarım... böyle kavga edince insan eşinin kendisini sevmediğini, kayinvalidenin de yuvayı yıkmaya çalıştığını düşünüyor. Ama öyle değildir emin ol. Esin seni seviyor ama arada kalıyor. Ona sürekli annesini kizkardesini şikayet etme. Gerçekten kötü de olsalar annesi ve kardeşi sonuçta...
Sen onlara yanlış bi hareket yapmadığından eminsen, müsterih ol canım. Bırak onlar kocana sürekli seni şikayet etsinler, sen sessiz kal. Sessiz kal derken arkalarindan kötü laf etme, kocana onları şikayet etme. İnşallah kocan da anlayacaktir seni... sürekli şikayet eden onlar olursa, kocan seni haklı bulur. Duzelirsiniz inşallah...Cok guzel demissin bugune kadar hic kotu bisey demedim onlar hakkinda ama dogumda beni bezdirdiler ya.. her hareketim laf olmus habeeim yok.benim onlara ayri yaptigim bisey yoktu surat falan ama kusur aradiklari icin buldular. Biz cok iyiydik sana sen kiymet bilmiyosun vs vs.. neler neler..
Çok güzel söylemişsiniz. Selocux arkadaşım bnce savrukzeynep in dediği gibi yap. Hem şimdi sen herşeyi olduğundanda kötü görüyorsun hemde sen suçsuzken suçlu hal gelme.bırak onlar kötü olsun. Sen allah a havale et. Bebeğin için çok geçmiş olsun inşallah bir an önce tüm sağlık problemleri hallolur.Sen onlara yanlış bi hareket yapmadığından eminsen, müsterih ol canım. Bırak onlar kocana sürekli seni şikayet etsinler, sen sessiz kal. Sessiz kal derken arkalarindan kötü laf etme, kocana onları şikayet etme. İnşallah kocan da anlayacaktir seni... sürekli şikayet eden onlar olursa, kocan seni haklı bulur. Duzelirsiniz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?