LOJMAN VE GİRİŞ KAT LÜTFEN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:78.0 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
691
178
23
32
Merhaba hanımlar eşim memur lojman tahsis edecekler bize ama giriş kat yüksek giriş 5 katlı lojman giriş kat boşalmış yüksek giriş orayı tahsis edecekler tereddütlerim var benim de hani yazın özellikle camlar balkon camları kapılar falan açık olmadan uyuyamıyoruz malum sıcaklardan şu an 4 katta oturuyorum bu konuda gayet rahatım hani giriş kata girersem yine aynı konforu yakalayabilir miyim camlar kapılar açık uyuyabilir miyiz acaba evham yaparım ya biri girerse diye yüksek giriş aslında ama işte ne olacağını bilemiyorsun bu konuda biraz rahatlamam gerekiyor galiba fikirlerinizi ihtiyacım var yani bu pahalı kira derdinden kurtulup hiç değilse 5 sene kendimizi toparlamak için verilmiş bir fırsat buna çok iyi değerlendirmek istiyoruz ama işte giriş katı olduğu için de tereddütlüyüm yani kışın bir şey değil ama yazın İzmir burası bir de çok sıcak şu an bile 4 katta olmama rağmen her taraf açık ve gece sabaha kadar bu şekilde uyuyoruz yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim

Kirasi bedava neredeyse..bende lojmandayim güvenlik kamera vs her sey var duvarlarin ustu dikenli tel 1.katlar yinede disarda verecegi 2 aylik kirayla basit serit halinde parmaklik yaptirabilir...bunun disinda sansiniz olmeyecekse bi sonraki evi de bekleyebilirsiniz belki yukaridan çıkanlar olur..bizde 1.katlarin eve kedi girmesi işte tuvalet tasmasi vs sorunlari oluyor bence bunlari sorun

Yani şöyle söyleyeyim bir site içerisinde değil bu normal kamu görevlilerine tahsis edilmiş mahalle arası diyeyim lojman yani tabii ki de artıları çok fazla yani o yüzden yani çıkacağız ama işte yazları ne yapacağım nasıl olacak nasıl uyuyacağız onun çözümünü bulmak için çabalıyorum hani başka biri çıktı mı oranın yerine vermezler yukarılarda olsa bile çünkü herkesi birer tane tahsis edildiği için sırada çok fazla bekleyen var aşırı o yüzden çok zor

Lojmansa kapıda güvenlik vardır diye tahmin ediyorum, bir de korkuluk yaptırırsınız.
Yok hayır hani bu polis ya da jandarma lojmanı değil ya da cezaevi lojmanı değil normal kamu kurumlarında çalışan devlet memurlarına verilen bir lojman sıradan mahalle arasında

Yok hayır hani bu polis ya da jandarma lojmanı değil ya da cezaevi lojmanı değil normal kamu kurumlarında çalışan devlet memurlarına verilen bir lojman sıradan mahalle arasında

O zaman gitmezdim, her yer hırsız kaynıyor. Taşınmak zorunda mısınız, tayinle şehir mi değiştirceksiniz?

O zaman gitmezdim, her yer hırsız kaynıyor. Taşınmak zorunda mısınız, tayinle şehir mi değiştirceksiniz?
Yok hayır şehir değil yani bir alt sokak diyelim bir alt sokağa geçeceğim yani aslında burada hiç kimsenin giriş katında hani öyle korkuluk yok camlar falan yok Nezih bir yer aslında ama işte bilemiyorsun o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yani taşınmak zorundayım çünkü kiralar almış başını gidiyor ve bir takım birikimimiz var üzerine 5 yıl daha katarsak Bizim için her şey daha iyi olacak diye düşünüyoruz

ilk girişte demir parmaklık ve sineklik yaptırırsınız tAhminimce izmirde güzel bir semt diyosunuz vereceğiniz bir aylık kiraya denk gelir.Soğutma içinde klimalı odada yatarsınız vantilatör kullanırsınız.Beş yıl idare edilir diye düşünüyorum ben.Emeksiz yemek olmuyor sonuçta

Yatak odasının camına korkuluk taktırın, gece yatarken sadece o camı açarsınız hem fazla masraf etmemiş olursunuz hemde içiniz rahat olur

Haklısınız teşekkür ederim dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…