- 8 Nisan 2024
- 691
- 178
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Yok hayırKorkuluk var mı camlarda
Yani şöyle söyleyeyim bir site içerisinde değil bu normal kamu görevlilerine tahsis edilmiş mahalle arası diyeyim lojman yani tabii ki de artıları çok fazla yani o yüzden yani çıkacağız ama işte yazları ne yapacağım nasıl olacak nasıl uyuyacağız onun çözümünü bulmak için çabalıyorum hani başka biri çıktı mı oranın yerine vermezler yukarılarda olsa bile çünkü herkesi birer tane tahsis edildiği için sırada çok fazla bekleyen var aşırı o yüzden çok zorKirasi bedava neredeyse..bende lojmandayim güvenlik kamera vs her sey var duvarlarin ustu dikenli tel 1.katlar yinede disarda verecegi 2 aylik kirayla basit serit halinde parmaklik yaptirabilir...bunun disinda sansiniz olmeyecekse bi sonraki evi de bekleyebilirsiniz belki yukaridan çıkanlar olur..bizde 1.katlarin eve kedi girmesi işte tuvalet tasmasi vs sorunlari oluyor bence bunlari sorun
Yok hayır hani bu polis ya da jandarma lojmanı değil ya da cezaevi lojmanı değil normal kamu kurumlarında çalışan devlet memurlarına verilen bir lojman sıradan mahalle arasındaLojmansa kapıda güvenlik vardır diye tahmin ediyorum, bir de korkuluk yaptırırsınız.
Yok maalesefKorkuluk var mı camlarda
Yok hayır hani bu polis ya da jandarma lojmanı değil ya da cezaevi lojmanı değil normal kamu kurumlarında çalışan devlet memurlarına verilen bir lojman sıradan mahalle arasında
Yok hayır şehir değil yani bir alt sokak diyelim bir alt sokağa geçeceğim yani aslında burada hiç kimsenin giriş katında hani öyle korkuluk yok camlar falan yok Nezih bir yer aslında ama işte bilemiyorsun o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yani taşınmak zorundayım çünkü kiralar almış başını gidiyor ve bir takım birikimimiz var üzerine 5 yıl daha katarsak Bizim için her şey daha iyi olacak diye düşünüyoruzO zaman gitmezdim, her yer hırsız kaynıyor. Taşınmak zorunda mısınız, tayinle şehir mi değiştirceksiniz?
Klima veya vantilatör kullanırsanız, gece camları kapatamaz mısınız ?Yok hayır hani bu polis ya da jandarma lojmanı değil ya da cezaevi lojmanı değil normal kamu kurumlarında çalışan devlet memurlarına verilen bir lojman sıradan mahalle arasında
Klima var evet ama Buda hasta etmez miKlima veya vantilatör kullanırsanız, gece camları kapatamaz mısınız ?
Başka çözümü yok.Klima var evet ama Buda hasta etmez mi
Evet buda bı çözüm teşekkür ederimBaşka çözümü yok.
Biraz paraya kıyıp camlara sineklik yaptıracaksınız mesele kapanacak
Nerde bu lojman izmir'deEvet buda bı çözüm teşekkür ederim
Aliağa daNerde bu lojman izmir'de
Haklısınız teşekkür ederim dikkate alacağımilk girişte demir parmaklık ve sineklik yaptırırsınız tAhminimce izmirde güzel bir semt diyosunuz vereceğiniz bir aylık kiraya denk gelir.Soğutma içinde klimalı odada yatarsınız vantilatör kullanırsınız.Beş yıl idare edilir diye düşünüyorum ben.Emeksiz yemek olmuyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?