aynen ürkütücü ama ufak bi kıkırdak eğriliği oldu ilk ameliyattan onu düzeltecek bende çok korkuyorum o yüzden tecrübe yaşayan birinden destek almak istiyorumBüyük cesaret işi bence biraz ürküdücü gibi ama
Nasıl oluştu o eğrilik darbe falanmı yoksa doktor hatasımıaynen ürkütücü ama ufak bi kıkırdak eğriliği oldu ilk ameliyattan onu düzeltecek bende çok korkuyorum o yüzden tecrübe yaşayan birinden destek almak istiyorum
hayır darbe değil doktor hatası. kendiside kabul etti hatta.o hemen şuan düzeltelim ücretsiz dedi ama cesaret edemedim eve geldim haftaya ararım sizi dedim ve şuan karar veremiyorum korkuyorum lokal olmasından ve daha kötü olursa diye riskede giremiyorumNasıl oluştu o eğrilik darbe falanmı yoksa doktor hatasımı
Bir yıl geçti o halde olalı yoksa yapalım demezdi aslında yapalım demeşken yaptır kurtul biranlık bişey resim göndersene bakayım bendehayır darbe değil doktor hatası. kendiside kabul etti hatta.o hemen şuan düzeltelim ücretsiz dedi ama cesaret edemedim eve geldim haftaya ararım sizi dedim ve şuan karar veremiyorum korkuyorum lokal olmasından ve daha kötü olursa diye riskede giremiyorum
Benım burun deliklerinde asimetri var da lokal ile düzelir mi diye merak ediyorumBen olmadim ama 1 yil dolunca olacak kesik olmadan burun delinden yapacak ayni zamanda burun ucu kaldiracak. Asimetri de duzeltilebilir diye biliyorum
Kanama mı oluyor.? Şişlik morluk da oluyor mu. Ben revizyon olmak istemiyorum lokalle düzelecek bir sorun mu acabadiyorum ama bilemedim simdiLokal anestezi ile basarili bir burun estetiği mümkün değil.dr lar lokal anesteziyi maliyeti düşürmek için tercih ediyorlar.lokal anestezide kanama daha çok olduğu için ıyi olmaz.
Nasıl oluyo törpüleme kesiyor mu içeriden15 dakikalık duzeltme işleminin adı zaten revizyon olamaz.revizyon hem çok zor hem çok maliyetli. benim törpüleme işlemim 10 dk sürecek 10 dk için neden genel anestezi aliyimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?