lokal anestesi ile ilk burun ameliyatını düzelttiren varmı

krtlsbl

krls
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
22
3
1
38
ilk burun ameliyatını açık narkozlu olarak olup aradan zaman geçip te memnun olmayıp 2 kez küçük bir operasyonla lokal anestesi ile burun ameliyatı olanlar varmı acaba. memnun kaldınızmı acı hissettiğimi mi. sonrasında tampon oldumu izi yada dikişi oldumu. ameliyatı görüp izledizledinizmi yapılırken

Şans işte bende genel yerine lokal olup açık burun ameliyatı olmak istiyorum ama bende cesaret var doktorlarda yok kimse yanaşmıyor :) Bana göre genel anestezide ölüm riski daha yüksek ama doktorları ikna edemiyorsun.

Benim 1 yilim dolunca lokal ile duzeltme yapacak bende bekliyorum suan 7. Ayimdayim doktor kendisi lokal ile olacak dedi

Bana 10 dakika cok basit bi islem dedi korkmaniza gerek yok bende sadece igneden korkuyorum ilk ameliyatimda hic korkmamistim

Nasıl oluştu o eğrilik darbe falanmı yoksa doktor hatasımı
hayır darbe değil doktor hatası. kendiside kabul etti hatta.o hemen şuan düzeltelim ücretsiz dedi ama cesaret edemedim eve geldim haftaya ararım sizi dedim ve şuan karar veremiyorum korkuyorum lokal olmasından ve daha kötü olursa diye riskede giremiyorum

hayır darbe değil doktor hatası. kendiside kabul etti hatta.o hemen şuan düzeltelim ücretsiz dedi ama cesaret edemedim eve geldim haftaya ararım sizi dedim ve şuan karar veremiyorum korkuyorum lokal olmasından ve daha kötü olursa diye riskede giremiyorum
Bir yıl geçti o halde olalı yoksa yapalım demezdi aslında yapalım demeşken yaptır kurtul biranlık bişey resim göndersene bakayım bende

Bana da resim gönderir misiniz rica etsem bende de aynı sorun var ben de size göndereyim

Ben de çok merak ediyorum.. Burunda kalan kemeri lokal ile nasıl törpuluyor bir anlatır mısınız . Bir de bilen lütfen cevap verebilir mi. Lokal ile Burun deliklerinde ki asimetri düzeltilebilir mi????

Ben olmadim ama 1 yil dolunca olacak kesik olmadan burun delinden yapacak ayni zamanda burun ucu kaldiracak. Asimetri de duzeltilebilir diye biliyorum

Lokal anestezi ile basarili bir burun estetiği mümkün değil.dr lar lokal anesteziyi maliyeti düşürmek için tercih ediyorlar.lokal anestezide kanama daha çok olduğu için ıyi olmaz.

Lokal anestezi ile basarili bir burun estetiği mümkün değil.dr lar lokal anesteziyi maliyeti düşürmek için tercih ediyorlar.lokal anestezide kanama daha çok olduğu için ıyi olmaz.
Kanama mı oluyor.? Şişlik morluk da oluyor mu. Ben revizyon olmak istemiyorum lokalle düzelecek bir sorun mu acabadiyorum ama bilemedim simdi

Bence öncelikle başka bi dr dan da fikir alın.benim dr um lokal anestezi ile revizyon olmaz demişti.

15 dakikalık duzeltme işleminin adı zaten revizyon olamaz.revizyon hem çok zor hem çok maliyetli. benim törpüleme işlemim 10 dk sürecek 10 dk için neden genel anestezi aliyimki.

Back
X