Lokal Anestezi ile Burun Ameliyatı Olan Var Mı?

tesekkur ederim canim emin ol benki tansiyonumu baktirirken dahi korkan biriyim aman kolumu cok sikmayin acir diyen biriyim... sen dusun .. bana nasil bir cesaret geldiyse artik butun ameliyati izledim herseyide hatirliyorum psikolojimde hic bozulmadi bana ne yapildigini gordugum icinde mutlu hisaediyorum ve vesaretimden dolayi kendim tebrk edip cok da tebrik aldim
egwr doktorunuz buyuk operasyon gerekmiyor genel anesteziye ihtiyac yok lokal anestezi yapacagiz derse sakin korkmayin kabul edi. inanin pisman olmazsiniz.. ayni gun evinize gider yemeginizi yersiniz. suan tamponlarim alindi bir agri hissetmedim.. bana yarim tampon koymustu slikondu belki ondandir. iyi hissediyorum. herkese tavsiye derim ))

Selamm doktorunuz kim acaba?

Doktotunuz kim cevaplaya bilirmisiniz?

Dok
tOrunuz kim acaba?

Doktorunuz kim acaba?

Doktorunuz kim acaba lutfen cavaplayiniz

Istanbuldami oldunuz kime oldunuz bende istiyorum ama anesteziden korktugum.icin 4 yildir erteliyorum

Detayli anlatabilirmisin peki nasil oluyor cok korkuyom ya dusuncesi bile uykularimi kaciriyor

Korkuyorsan onerim doktorunla konusup hafif bir sakinlestirici kullanmalarini istemen. Bilincin yerinde olur ancak rahatlamiş ve sakinlesmis olursun operasyon sirasinda uyuyabilirsin de ve hicbisey hissetmezsin. Bu durumda operasyon yine lokal anestezi altinda olur ama stres heyecan yasamazsin. Ozellikle merak ettigin birsey varsa yanitlamaya calisirim ancak detay olarak pek birsey yok burnunun farkli noktalarina anestetik enjekte ediyor doktor, operasyon boyunca gozlerini kapali tutmanda fayda var, aci hissetmiyorsun hatta doktorun yuzunle ugrastigini bile pek hissetmiyorsun ama sesleri duyuyorsun kazima torpuleme gibi. Yine de aci duymadiktan sonra bunlar bana gore hic rahatsiz edici degildi.

Detayli anlatabilirmisin peki nasil oluyor cok korkuyom ya dusuncesi bile uykularimi kaciriyor

Bende 7ay önce burun estetiği ameliyatı oldum ancak burun ucumu ve kanatlarını beğenmiyorum eski burnumdan çok farkı yok doktorla konuştum o da kanatlarım geniş olduğu için böyle olduğunu söyledi ve lokalle küçültebilirmiş ancak ben kemiğede biraz törpü istiyorum sizce bu lokalde sorun olur mu? Çok ağırır mı ? Gerçi doktor kabul ederse

Kime oldun acaba yardimci olurmusun yada foton varmi faceboktan ekleyebilirimde ameliyatta neler yasadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…