kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa
ben Local+sedasyonla oldum
walla mis gibi geçti ameliyat
ewe nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum :)
evet bu sedasyonda genelden farklıymış galiba nasıl oluyo çok korkuyorum genel anesteziden henüz dr la konuşmadım amagenel kesinlikle olamam çekiç seslerinede razıyım
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa
ARkAşlar merhabalar,
ben 09\04\2009 da local anastezi+sedesyon yapıldı.hiç korkmayın diyebileceğim,gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir yöntem. bırakın ses duymayı uyandıkdan sonra bile acı duymuyorsunuz.
Ben de bu yöntemle oldum, diş taşı temizliğinden filan çok basit geldi bana. Ameliyat denildiği için insanlar korkuyor heralde.
Ben kocaeli umuttepe tıp fakültesinde oldum.Ancak benim küçükken geçirdiğim kazadan sonra nefes alamama gibi ve şekil bozukluğu gibi sorunlarla girdim ameliyata.Birde burun iç kemik büyümesi ve arkasında et vardı ve bunlar nefes problemi yapıyordu.Doktor prof.'tu isim vermiyim.Toplam 6 saat kaldım ameliyathanede ve ne sedasyon nede genel anestezi oldum.Ama öyle bir uyuşturduki gözlerime kadar kütük gibi oldu.Sanki burnun senden ayrı bir organ gibi oldu.Zaten ben istemiştim genel anestezi yapmayın diye.Bütün kıkırdakları söktü aldı.Zaten öyle olması gerekiyordu.Ta içe kadar kemiği aldı,eti aldı ben görüyordum bunları.Hatta bir ara tiksinmekten kusmak gibi oldum ama kusmadım.Yani estetik olacaksanız pek bir sorun yok ama benim gibi nefes problemi çekiyorsanız ve burunda derine inecek kadar hasar varsa genel olun.Dayanırım diyorsanız lokal olun ancak sedasyon yaptırın derim ben.Çünkü bana bayağı koydu bu lokal.6 saat nedemek ya.Öldüm dirildim resmen.Hele hele eti kesip çıkarırken öyle bir kan boşaldıki burnumun içine peçete soktu düşünün artık.sadece şekil bozukluğu olupta ameliyat yaptırmak kesinlikle istemezdim.Ancak işin içine sağlık girince mecbur kaldık.
asla lokal anesteziyle olma bence,pişman olursun,kötü bir psikolojiymiş
geçmiş olsun jivalina nasıl oldun ,benim bi buçuk ay oldu.her geçen gün daha da güzelleşiyo,keşke önceden olsaydık :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?