geçmiş olsun jivalina nasıl oldun ,benim bi buçuk ay oldu.her geçen gün daha da güzelleşiyo,keşke önceden olsaydık :82:
ben 11 gun önce lokalle burunucu amelıyatı oldum cok da rahat gectı hiç acı hissetmedim doktorumun eli cok hafifti zaten ben tavsiye ederim tabi herkesin bünyesi farklı ben acıya agrıya cok dayanıklıyımdır..
Sen lokalle mi oldun canım?
ben 7 sene önce yaptırdım lokal anesteziyle çok rahattım
ama ameliyattan önce kalçadan 2 tane iğne vurdu hemşireler bu ne için dedim
cesaret iğnesiymiş
iğneyi vurduktan 15dk sonra gözün zaten hiçbişeyi görmüyo gelin kesin beni ikiye bölüm gibi bişe oluyo ameliyat anındada konuştum sohbet ettim
ha sesleri duyuyomusun evet ama yok ben duymak istemiyorum diyosan mp3 çalar veriyolar görmekte istemiyorum diyosan gözlerini kapatıyolar ben hem görüp hem duydum inan korkulacak bişe yok bak bi dolgum 4 sene önce düştü hala gitmiyorum dişçiye bendede dişçi fobisi car
valla ben septum deviasyonu ameliyatı oldum 2 kez lokal anesteziyle.önce ellerini ayaklarını bağlıyolar.sonra gazlı bezle burnunun deliklerine sokup çıkartıyor dr böylelikle uyuşuyo burnun.hatta burnunun içinden genzine akıyo yutuyosun onu.damağın kuruyor.ben kendimi aciz hissettim şahsen.hiçç tavsiye etmem.takur tukur sesler.resmen çekiçle vuruyo gibi,benim başım kımıldıyodu hatta yüzümü yarcak heralde dedim... yani bence olma lokal..tavsiye etmemm
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var 2 yıldır sırf şu korku denen şey yüzünden erteliyorum kırık var nefes alamıyorm ve görüntüsüde çok kötü burnumun.. haberlerdede genel anesteziden ölen kızın haberini gördükten sonra dahada korktum çünkü annem beni doğururken sezrynde narkozluyken uyanmış şimdi olursam lokalle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı can kopalı düşünüyorum ufuk bilkaya bi tanıdığım oldu hem sonuçtan memnun değil ve ameliyat sonrası çok acı çekti tabi kötü bi dr değildir bende onu düşünüyodum ama bizzat şahit olunca vazgeçtim :S fazla pimpirikli biriyim lokal anesteziyle olan varsa şu ameliyatı ameliyt sırasında yaşadıkları nedr ne değildir bi bilgilendirse çok iyi olur yardım elinizi uzatınn kızlar banaa
ben Local+sedasyonla oldum
walla mis gibi geçti ameliyat
ewe nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?