Lokal anestezi ile burun kanatları küçülten var mı?

beyzaar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
13
0
1
30
arkadaşlar lokal anestezi ile burun kanatları hiç küçülten oldu mu? Nasıl ? Zor mu kolay mı? Sonrası sorun oluyor mu?

Ben yaptırdım zor olmuor sadece uyustururken vurulan ıgneler bıraz acı verıor

Benım zaten amelıyatta kanatlarm kesılmıstı amelyttada asımetrı vardı delıklerımde onları duzeltırdım nefes almamda bıse deısmedı kanatları kesılmesı kolay on bes gunde dıkısler dustu ama dıkısler bellı olmuordu bakınca zaten hıc rahatsz edıcı bı goruntu yok ılk gın kan sızıo sadece sora goruntu duzelıo

Benım zaten amelıyatta kanatlarm kesılmıstı amelyttada asımetrı vardı delıklerımde onları duzeltırdım nefes almamda bıse deısmedı kanatları kesılmesı kolay on bes gunde dıkısler dustu ama dıkısler bellı olmuordu bakınca zaten hıc rahatsz edıcı bı goruntu yok ılk gın kan sızıo sadece sora goruntu duzelıo
Çok teşekkür ederim. Bende ameliyat oldum 6ay önce burun kanatlarımı çok geniş bırakmış doktor ben zaten beğenmiyorum yandan daha kavisli daha küçük istiyordum ancak derim kalınmış doktora söyledim oda kanatlar geniş o yüzden öyle dedi ve lokalle düzeltebileceğini söyledi bende o yüzden merak ediyorum

Back
X